- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.541
esraaaaa... uaynık seni uyanık... valla benim nişan kıyafetim sırt dekolteli olduğu için hiçbirşey giyememiştim((( tombiş tombiş oynamıştım..hahahahah
canım ben alışkanlık edinemedim yaa bir türlü.. sanki bir yerden topluyor başka bir yerden fırlatıyor gibi geliyor bana... ama bence çok farkettirmiş sende..özel günlerde korse giyerim genelde cnm tombişlikten dolayı nişanda gören esra diyetmi yaptı diye sormuşlar tombiş tombiş durmamak için
...............
slm kızlar gülsun miğdeye zararı var mı peki elma sirkesinin. benim biraz göbüşüm var. normalim. ama bir kaç gün fazla kaçırayım hemen kilom değişio.sürekli dikkat etmem lazım. ben hep ölçerim kliomu hafta da bir ölçün diolar ama ben kendimi tartıyla kontrol ediyorum
canım ben alışkanlık edinemedim yaa bir türlü.. sanki bir yerden topluyor başka bir yerden fırlatıyor gibi geliyor bana... ama bence çok farkettirmiş sende..
ben alıştım korse giymesem etek altına tayt giyiyodum altıma giydiğim korsede mideden dize kadar nişanım 6 aralıkta olmuştu hava soğuk olunca baya işe yaradı
ya öle deme bi göbiş varki bende ve en kötüsü ben günde 1 öğün yiyorum oda zorla metabolizmam durmus felç yaniakannehirelma sirkesini denicem mutlaka ya yoksa aldım basımı gidiom bi 5 6 kilo yetercanım sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1 tatlı kaşığı elma sirkesini bir çay bardağı ılık suyla karıştır ve iç...hem yağları yakıyori hemde tokluk hissi veriyor...
canım sen tosunsan biz neyiz beeeee:)))
You bırak sen şimdi diyeti hanımın çiftliği diyodun kuş?j
Kız eeeeeeeeyaw şurda laf değiştirioz dur he kaydirigubbakcemile3 ben mersinliyim hanımın çiftligide adanada çekilio biliosunuzdur eee işte o hanımın çiftliği varya bizim yok yok sölemicemkaydirigubbakcemile3[/B]
Ay ne güzel canımkizlarrrrrr davetiyelerimizi zarflara koyduk az once uzerlerine isimler yaziliyor
kizlarrrrrr davetiyelerimizi zarflara koyduk az once uzerlerine isimler yaziliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?