-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

esraaaaa... uaynık seni uyanık... valla benim nişan kıyafetim sırt dekolteli olduğu için hiçbirşey giyememiştim((( tombiş tombiş oynamıştım..hahahahah

esraaaaa... uaynık seni uyanık... valla benim nişan kıyafetim sırt dekolteli olduğu için hiçbirşey giyememiştim((( tombiş tombiş oynamıştım..hahahahah

özel günlerde korse giyerim genelde cnm tombişlikten dolayı nişanda gören esra diyetmi yaptı diye sormuşlar tombiş tombiş durmamak için

slm kızlar gülsun miğdeye zararı var mı peki elma sirkesinin. benim biraz göbüşüm var. normalim. ama bir kaç gün fazla kaçırayım hemen kilom değişio.sürekli dikkat etmem lazım. ben hep ölçerim kliomu hafta da bir ölçün diolar ama ben kendimi tartıyla kontrol ediyorum

ereğli kız sen zayıfsın kaç kilosun bi de boyun uzun kaldırıo. ben 160 ım. 1 kilo alsam hemen toparlaklaşıom yav

özel günlerde korse giyerim genelde cnm tombişlikten dolayı nişanda gören esra diyetmi yaptı diye sormuşlar tombiş tombiş durmamak için
canım ben alışkanlık edinemedim yaa bir türlü.. sanki bir yerden topluyor başka bir yerden fırlatıyor gibi geliyor bana... ama bence çok farkettirmiş sende..

ereğlicim.. ne güzel resimler bunlar.. ama bence 4-5 kilo çok farketmemiştir sende...
çok kafana takma yani...

Canım benim boy 172 sanırsam aşkitomun yüzünden küçüle küçüle 170diyom emme kiloda en son 60dı.Canım eski fotolar onlar Aynen benimde öyle hemen belli oluyor yaw.
sağ olun fıstıklarımm kısa damadın yanında uzun ve iri gelin olmak istemiyorum Neyseee elmaya başlıyım bari.

canım midesinde problem olan içmesin zaten... babamda ülser vardı... gerçi babam nerdeyse yarım bardak sirk koymuş:))) birkaç gün mide ağrısı çekti.. dikkatli olmak lazım..
aslında sadece göbişse mekik faydalı olur diye düşünüyorum.. ayrıca sürekli kotrol etmekle çok iyi ediyorsun.. ilerlemeden önlemini alırısn işte.. ne güzelll

iyiyim kızlar napayım işte koşturyorum oraya buraya... işler yoğunlaşıyor heyecanım artıyor...

ya öle deme bi göbiş varki bende ve en kötüsü ben günde 1 öğün yiyorum oda zorla metabolizmam durmus felç yaniakannehirelma sirkesini denicem mutlaka ya yoksa aldım basımı gidiom bi 5 6 kilo yeter

You bırak sen şimdi diyeti hanımın çiftliği diyodun kuş?j

yaw şurda laf değiştirioz dur he kaydirigubbakcemile3 ben mersinliyim hanımın çiftligide adanada çekilio biliosunuzdur eee işte o hanımın çiftliği varya bizim yok yok sölemicemkaydirigubbakcemile3

yaw şurda laf değiştirioz dur he kaydirigubbakcemile3 ben mersinliyim hanımın çiftligide adanada çekilio biliosunuzdur eee işte o hanımın çiftliği varya bizim yok yok sölemicemkaydirigubbakcemile3[/B]
Kız eeeeeeee klava:klava::roflol:

kizlarrrrrr davetiyelerimizi zarflara koyduk az once uzerlerine isimler yaziliyor
Ay ne güzel canım

aman Allah'im korkulu ruyam burada da konusulmus 83 kg. la basladim diyete su an 76 kg.im ve dugune son 44 gun en azindan 70 olaydim,olurum diye dusunuyorum

ereglimmm resim eklemissin oyle mi ben gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…