-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım önce sen günde az da olsa 3 öğün yemeye başla.. ve aralarda da meyve tarzında birşeyler yee.. biraz hızlandır metobolizmanı...
kizlarrrrrr davetiyelerimizi zarflara koyduk az once uzerlerine isimler yaziliyor
ayy canım.. hadi bakalım... çok güzel duygular bunlar yaaaa:)))

dilegim sen de kilo var diyorsan ben ne yapayim ayyy bu eregli de demis 60 kg.im ben de vereyim diye,oleyim ben o zaman yaaaa

evet kizlar son hazirliklar mi desem yoksa bir ton yapilacak is varken neden davetiye once mi desem bilemedim ama Ank.ya akrabalarimiza gondermemiz geekiyor o yuzden onlari hazirlarken hepsini yazalim dediler bizimkiler

kız ada düğün takviminde masal gecesine yazıyor... anacım bari masal akşamına deseydin bee.... gece diyince insanın aklına haliye düğndne sonrası geiyorrr:))):roflol:

ada ya pek suratsızdı o panda az romantik olayım dedim

grace aklına gelen pasta dans giriş müzikleri söyleyebilir misin

ay gelinlik zaten bi külfet valla giymeyin corap derim ben arabada fln giderken zor olur yapışır bacagınıza
adaaaa davetiye hangisinde karar vermiştin

aman Allah'im korkulu ruyam burada da konusulmus 83 kg. la basladim diyete su an 76 kg.im ve dugune son 44 gun en azindan 70 olaydim,olurum diye dusunuyorum

ereglimmm resim eklemissin oyle mi ben gormedim
Albüm yaptım kuşum.

dilegim sen de kilo var diyorsan ben ne yapayim ayyy bu eregli de demis 60 kg.im ben de vereyim diye,oleyim ben o zaman yaaaa

Bebişimm benim herif nokta kadar:roflol: napiyim her halimle iri kalıyorum çocuğun yanında:gitme: O yüzden senin fotolarına baktım bayıldım seninde, esranında maşallah düzgünler hatlarınız Aaartı sevgiliniz bişi demiyosa uğraşmayın sakın rejimle mejimle gerek yok çünkü benimki bana kilo alma sakın hatta zayıfla dediklava:klava:

ay gelinlik zaten bi külfet valla giymeyin corap derim ben arabada fln giderken zor olur yapışır bacagınıza
adaaaa davetiye hangisinde karar vermiştin

senin düğünün hangi ay olmuştu dilekçim benim ayakkabımın önü kapalı çorap giymezsem parmaklarımın altı terden yara olur mecburi giyicekmişim gibime geliyo

kız ada düğün takviminde masal gecesine yazıyor... anacım bari masal akşamına deseydin bee.... gece diyince insanın aklına haliye düğndne sonrası geiyorrr:))):roflol:

kiz Allah iyiligini versin hic o yonden dusunmemistim beeee tamamen duygusal bir animda yazmistim ben bunu hem de kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Ben gelinliğin altına açık ayakkabı giyersem çorap falan giymicem. Eve gelip hazırlancam çorap morap göstermem çocuğa

Bebişimm benim herif nokta kadar:roflol: napiyim her halimle iri kalıyorum çocuğun yanında:gitme: O yüzden senin fotolarına baktım bayıldım seninde, esranında maşallah düzgünler hatlarınız Aaartı sevgiliniz bişi demiyosa uğraşmayın sakın rejimle mejimle gerek yok çünkü benimki bana kilo alma sakın hatta zayıfla dediklava:klava: [/QUOTE]

ereğlim fotolarını gördüm süper bi hatunsun bayıldım fotolara
benimki bişey demiyo zayıfla diyo o konuda sıkmıyo

senin düğünün hangi ay olmuştu dilekçim benim ayakkabımın önü kapalı çorap giymezsem parmaklarımın altı terden yara olur mecburi giyicekmişim gibime geliyo

eylülde oldu ama mersinde ogun 38 dereceydi hava kaydirigubbakcemile3 ayakkabının altına silikon tabanlardan alırsın sorun kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…