- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.561
ya öle deme bi göbiş varki bende ve en kötüsü ben günde 1 öğün yiyorum oda zorla metabolizmam durmus felç yaniakannehirelma sirkesini denicem mutlaka ya yoksa aldım basımı gidiom bi 5 6 kilo yeter
yaw şurda laf değiştirioz dur he kaydirigubbakcemile3 ben mersinliyim hanımın çiftligide adanada çekilio biliosunuzdur eee işte o hanımın çiftliği varya bizim yok yok sölemicemkaydirigubbakcemile3
ayy canım.. hadi bakalım... çok güzel duygular bunlar yaaaa:)))kizlarrrrrr davetiyelerimizi zarflara koyduk az once uzerlerine isimler yaziliyor
kız ada düğün takviminde masal gecesine yazıyor... anacım bari masal akşamına deseydin bee.... gece diyince insanın aklına haliye düğndne sonrası geiyorrr:))):roflol:
kızlar gelinliğin altına yazın çorap giyilir mi
Albüm yaptım kuşum.aman Allah'im korkulu ruyam burada da konusulmus 83 kg. la basladim diyete su an 76 kg.im ve dugune son 44 gun en azindan 70 olaydim,olurum diye dusunuyorum
ereglimmm resim eklemissin oyle mi ben gormedim
dilegim sen de kilo var diyorsan ben ne yapayim ayyy bu eregli de demis 60 kg.im ben de vereyim diye,oleyim ben o zaman yaaaa
ay gelinlik zaten bi külfet valla giymeyin corap derim ben arabada fln giderken zor olur yapışır bacagınıza
adaaaa davetiye hangisinde karar vermiştin
kız ada düğün takviminde masal gecesine yazıyor... anacım bari masal akşamına deseydin bee.... gece diyince insanın aklına haliye düğndne sonrası geiyorrr:))):roflol:
tecrübeli hatuna soralım ereğlim bakalım dilek ne dicek bu konuya
senin düğünün hangi ay olmuştu dilekçim benim ayakkabımın önü kapalı çorap giymezsem parmaklarımın altı terden yara olur mecburi giyicekmişim gibime geliyo
e siz sormadan söledim zatenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?