- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.581
Hanımın çifliği hariç herşeyi söyledi esracımmmmmmmmmm:)
kiz Allah iyiligini versin hic o yonden dusunmemistim beeee tamamen duygusal bir animda yazmistim ben bunu hem de kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ya corap giymezsem ben olurum be bacaklarim birbirine surter yeminle o geceyi cocuga zehir ederim
gerci 24 nisan da hava fazla sicak olmayacagina gore ben cok bunalmam di mi corapla
ya kızlar benim gelin ayakkabılarımın ucu açık. bi arkadaş kapalı olsa ii olurdu dedi de. çorapla giymek için ekliyim tekrar pabuçlarımı canım sıkıldı bak
yakalandım he hiç laf değiştiremiom ya işte bizimde seyimiz var adana mersin arasında yani tam dizinin çekildigi yerde tam içinde kaydirigubbakcemile3
HiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiAnca çaktım :roflol: Ben adanayı hep merak etmişimdir ne ilgi ne alakysa bana hep heybetli bi şehir gelmiştir
adacım ne bilim okuduğum gbi direk aklıma o geldi valla...
benim düğün gecem masal gecesi olmayacak:)) artık ne zaman olur bilememm....:))
Kızlar şunada bi bakın bunun beyazı nikahımda giyilir mi sizce?
Em sen ayakkabılarını kaça almıştın?
aaaaa niye canim ya dugun gecesi masal gecesi olur beee ya cok mu safca yaklasiyorum ben simdi olaya kizzzzz sen yoksa o ilk anladigin anlamda mi soyledin bunu da :roflol:
Kına içinde bindallının altını bu kızrmılar nasıl? Kırmızı kırmızı çok mu boğar yaw?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?