-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bebe pudrası sürüyorsun ayaklarına güzelce ne terliyorsun ne de aykkabı vuruyor ayakkabıda terliyorsun ne de ayagındn kayıyor ben nişandan denedim büyük rahatlık ...

ya corap giymezsem ben olurum be bacaklarim birbirine surter yeminle o geceyi cocuga zehir ederim

gerci 24 nisan da hava fazla sicak olmayacagina gore ben cok bunalmam di mi corapla

kiz Allah iyiligini versin hic o yonden dusunmemistim beeee tamamen duygusal bir animda yazmistim ben bunu hem de kaydirigubbakcemile3 :roflol:

adacım ne bilim okuduğum gbi direk aklıma o geldi valla...
benim düğün gecem masal gecesi olmayacak:)) artık ne zaman olur bilememm....:))

ya corap giymezsem ben olurum be bacaklarim birbirine surter yeminle o geceyi cocuga zehir ederim

gerci 24 nisan da hava fazla sicak olmayacagina gore ben cok bunalmam di mi corapla

canım zaten gelinlik cok rahat bişi deil o tarlatanı fln tasımak bana fenalık gelmişti valla bende corap gicektim ama iyiki giymemişim dedim yoksa bayılırdım kesin senin gelinliginde kuyruklu kaldırmasan ayagımın altına giriodu hep bide babet giyince ben olsam giymezdim ama you_know valla kaydirigubbakcemile3

ben bebe pudrasını koltuk altımada süreceğim terletmesin hemde pembeyaz olsun :d Esracım sağ ol. Em güzel ayakkabılar daha öncede demiştimmm

yakalandım he hiç laf değiştiremiom ya işte bizimde seyimiz var adana mersin arasında yani tam dizinin çekildigi yerde tam içinde kaydirigubbakcemile3

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Anca çaktım :roflol: Ben adanayı hep merak etmişimdir ne ilgi ne alakysa bana hep heybetli bi şehir gelmiştir

em cim resim çok büyük ama gördüğüm kadarıyla gayet güzel.. ayrıca benimkininde önü azcık açık ve kapalı olandan daha rahat bence... nişan ayakkabılarımın önü kapalıydı, parmak uçlarım mahvolmuştu... malum yüksektide...
gelin ayakkabılarımı arada giyiyorum ve daha rahat ediyor ayağım.. çünkü önü açık ve parmağımı yukarı doğru iten bir şey yok, ayrıca parmağımda çıkmıyor önden.. çünkü açık olan kısmı küçük.. sen de pişmanlık duyma canım..

ya büyük oldu benim yaptığım da ondan böle link verdim

ne bileyim yaz die burnu açık aldık biri 10 temmuz diğeri 19 temmuz ve manisa çok sıcak oluyo trabzonda nemli sıcak durulmaz herhalde çorapla

Kızlar şunada bi bakın bunun beyazı nikahımda giyilir mi sizce?
Em sen ayakkabılarını kaça almıştın?

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Anca çaktım :roflol: Ben adanayı hep merak etmişimdir ne ilgi ne alakysa bana hep heybetli bi şehir gelmiştir

aman yok öle heybetli fln deeel soguk gıcık bir sehir ben pek sevmiom mersin favorim bu arada adaaa bana yine kıbrıs yolu göründü sanırım

adacım ne bilim okuduğum gbi direk aklıma o geldi valla...
benim düğün gecem masal gecesi olmayacak:)) artık ne zaman olur bilememm....:))

aaaaa niye canim ya dugun gecesi masal gecesi olur beee ya cok mu safca yaklasiyorum ben simdi olaya kizzzzz sen yoksa o ilk anladigin anlamda mi soyledin bunu da :roflol:

gülsun benimkilerde topuklu ama çok rahat. içine hani ayakkabılara düzgün dursun die kalıp koyarlarya plastikten ondan koyduk açılsın die

Kına içinde bindallının altını bu kızrmılar nasıl? Kırmızı kırmızı çok mu boğar yaw?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…