-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

dilek balim evet ama son kez gidiceksin sanirim kibrisa di mi cunku kizlarinda okulu bitecek falan diye yazmistin bir topicte,bana baksana ajan gibi seni takip ediyormusum meger anammmm buraya geldin de ben de rahat nefes aldim kaydirigubbakcemile3

ayyy bayıldım len guzelmiş he ama gel görki sen bunu giyemen sevgilin senden kısa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Anaaaaaaaaaaa cidden :d
Banane yaw o utansın dermişim:d Hh bu arada ben foto çekinirken hep bi adım geride duruyorum o zaman o daha uzun çıkıyor demişmiydim :roflol: Ay canım sevgilim bunları bi okusa üzülür kesin

heee ilk anladığım anlamda.. canım bizim düğün c.tesi akşamı ve gece 1 gibi evde oluruz... duş almak vs. derken saat 2 yi geçer.. ertesi sabah 6 da kalkıp uçağa yetişmemiz lazım... valla kalcak o şey:)))
nişanlımda ok dedi.. ben kendimi ne zaman hazır hissedersemmiş:)))))) hahahaha çok beklersin sen o zaman dedim adamaa:)))
sanırım balayında our...

bu arada knowummm kıbrıs derken??? bende balayına kıbrısa gitcem ve hava nasıl olur hiç bilmiyorum...

ereğli kız sen de babet bak bence. hevesini kırmayayım ama uzunsun be yavrum. ben pek kısayım ondan topuksuz giyemem gelinlik sürünür

anam kıbrısamı benide götürürseniz kıbrıs hakkındaki bütün sorularına cevp verebilirmkaydirigubbakcemile3

ereglimmmm gozunu seveyim yuksek topuklu koyma annem ya biz giyemiyecegiz kizim biliyorsun ne icimde uhde birakiyorsun yaaaa ((

dilek balim evet ama son kez gidiceksin sanirim kibrisa di mi cunku kizlarinda okulu bitecek falan diye yazmistin bir topicte,bana baksana ajan gibi seni takip ediyormusum meger anammmm buraya geldin de ben de rahat nefes aldim kaydirigubbakcemile3

topikte yazmadım kız profilimde yazdım uy özledim yine yawwww

ucuz mu kız sahi ii hadi sevindimmm

evvvettt şimdi de yeni evlilerden başka tavsiyeler de alalım bakalım masal gecesi için kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yazık üzüldüm cocuga he

sen de inandin nisanlina he :roflol: :roflol: :roflol: benimki simdiden yavru kusum 7 yildir bekliyorum hic kusura bakma dedi direk boyle dan diye kaydirigubbakcemile3

ereglimmmm gozunu seveyim yuksek topuklu koyma annem ya biz giyemiyecegiz kizim biliyorsun ne icimde uhde birakiyorsun yaaaa ((

Ay canım afedersin. Ukde kalmasın evde giyeriz bizde yawwwwwwwwww. Anladın sen onu:) :roflol:

Kızlar albüme baktıysanız silicem.

eylülde oldu ama mersinde ogun 38 dereceydi hava kaydirigubbakcemile3 ayakkabının altına silikon tabanlardan alırsın sorun kalmaz
silikon tabanla ayaklarımı sıkabilir belki ama evde silikon tabanım var denemekten zarar gelmez cnm

bebe pudrası sürüyorsun ayaklarına güzelce ne terliyorsun ne de aykkabı vuruyor ayakkabıda terliyorsun ne de ayagındn kayıyor ben nişandan denedim büyük rahatlık ...

bunuda denerim gracem haziranda çorapla pişerim yoksa baktım oda olmuyo babet çorabı giyerim ayaklarımdan dolayı sorunluyum biraz hemen parmaklarımın altı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…