- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.601
ayyy bayıldım len guzelmiş he ama gel görki sen bunu giyemen sevgilin senden kısa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ereğli 75 liraya aldık. bence olur gerçeğini görmek lazım ama
you konow mersine çok güzel diolar
heee ilk anladığım anlamda.. canım bizim düğün c.tesi akşamı ve gece 1 gibi evde oluruz... duş almak vs. derken saat 2 yi geçer.. ertesi sabah 6 da kalkıp uçağa yetişmemiz lazım... valla kalcak o şey:)))
nişanlımda ok dedi.. ben kendimi ne zaman hazır hissedersemmiş:)))))) hahahaha çok beklersin sen o zaman dedim adamaa:)))
sanırım balayında our...
bu arada knowummm kıbrıs derken??? bende balayına kıbrısa gitcem ve hava nasıl olur hiç bilmiyorum...
dilek balim evet ama son kez gidiceksin sanirim kibrisa di mi cunku kizlarinda okulu bitecek falan diye yazmistin bir topicte,bana baksana ajan gibi seni takip ediyormusum meger anammmm buraya geldin de ben de rahat nefes aldim kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Anaaaaaaaaaaa cidden :d
Banane yaw o utansın dermişim:d Hh bu arada ben foto çekinirken hep bi adım geride duruyorum o zaman o daha uzun çıkıyor demişmiydim :roflol: Ay canım sevgilim bunları bi okusa üzülür kesin
ucuz mu kız sahi ii hadi sevindimmm
evvvettt şimdi de yeni evlilerden başka tavsiyeler de alalım bakalım masal gecesi için kötükedihüso
heee ilk anladığım anlamda.. canım bizim düğün c.tesi akşamı ve gece 1 gibi evde oluruz... duş almak vs. derken saat 2 yi geçer.. ertesi sabah 6 da kalkıp uçağa yetişmemiz lazım... valla kalcak o şey:)))
nişanlımda ok dedi.. ben kendimi ne zaman hazır hissedersemmiş:)))))) hahahaha çok beklersin sen o zaman dedim adamaa:)))
sanırım balayında our...
bu arada knowummm kıbrıs derken??? bende balayına kıbrısa gitcem ve hava nasıl olur hiç bilmiyorum...
ereglimmmm gozunu seveyim yuksek topuklu koyma annem ya biz giyemiyecegiz kizim biliyorsun ne icimde uhde birakiyorsun yaaaa((
Ay canım afedersin. Ukde kalmasın evde giyeriz bizde yawwwwwwwwww. Anladın sen onu:) :roflol:
Kızlar albüme baktıysanız silicem.
silikon tabanla ayaklarımı sıkabilir belki ama evde silikon tabanım var denemekten zarar gelmez cnmeylülde oldu ama mersinde ogun 38 dereceydi hava kaydirigubbakcemile3 ayakkabının altına silikon tabanlardan alırsın sorun kalmaz
bebe pudrası sürüyorsun ayaklarına güzelce ne terliyorsun ne de aykkabı vuruyor ayakkabıda terliyorsun ne de ayagındn kayıyor ben nişandan denedim büyük rahatlık ...
sen de inandin nisanlina he :roflol: :roflol: :roflol: benimki simdiden yavru kusum 7 yildir bekliyorum hic kusura bakma dedi direk boyle dan diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?