- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.081
Youcum:) Seninki yok mu kısım hala saat kaç oldu gene ne işin varda. Ada'm oy oyyy yerim onu ben. Gelinlikte pek bi yakışırmış provasında
sade cok seviom ben onda var işleme benim sadece göğüs kısmımda vardı yanda bide 2 3 tane ama adanında benimkinde benzio taslagı aynı yani
canım bende sadeyı sevıyorum ama bu cok sade geldı ondan dedım.sadeyı sevmemın sebebı gelınlık gelının guzellıgını ortunce ıyı bısey olmuyo satafatlı olunca gelının guzellıgı ortadan kalkıyo bence sade olsunkı gelın guzellıgıyle on planda olsun dıye satafatlı seylerı bende pek sevmıyorum bunda hıc ısleme goremedım ondan oyle dedım
:roflol:valla ben adanın gelinligine böyle bayıldım uzun dantelli duvakta taksın tam fıstık olur cok begendim cok
bide ben kınada aglamadım gulme krizi geldi banazemuszemus
ne iş yapıo canım peki eşin merak ettim
:roflol:
Ay bende hep korkarım gülme krizi olmadık yerlerde vurar hepBi keresinde gözümden ameliyat olmuştum ameliyata girerken vurmuştu:1ninca:
benide ya bi kerede ucakta deli sandılar bizi kocişle dedemde var onlar yan koltukta dedem su içio boş şişeyi kocişe uzatıo kek yiyo ambalajı kocişe uzatıo sanki kociş çöplük nasıl gulmustuk ya kaydirigubbakcemile3
bende çok fazla dağnık topuz sevenlerden dğlim ama sade bi topuz gelinliğe yakışır düşüncesindeyim.
birde saç gelinliğe bağlı bişiy nasıl yakışırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?