-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sade cok seviom ben onda var işleme benim sadece göğüs kısmımda vardı yanda bide 2 3 tane ama adanında benimkinde benzio taslagı aynı yani

canım bende sadeyı sevıyorum ama bu cok sade geldı ondan dedım.sadeyı sevmemın sebebı gelınlık gelının guzellıgını ortunce ıyı bısey olmuyo satafatlı olunca gelının guzellıgı ortadan kalkıyo bence sade olsunkı gelın guzellıgıyle on planda olsun dıye satafatlı seylerı bende pek sevmıyorum bunda hıc ısleme goremedım ondan oyle dedım

aynı dusuncedeyiz gelinlik öyle işli transparan fırfır güpür taş fln hersey olunca gelinin guzelligi arka planda kalıo

valla ben adanın gelinligine böyle bayıldım uzun dantelli duvakta taksın tam fıstık olur cok begendim cok
bide ben kınada aglamadım gulme krizi geldi bana
zemuszemus
:roflol:
Ay bende hep korkarım gülme krizi olmadık yerlerde vurar hep Bi keresinde gözümden ameliyat olmuştum ameliyata girerken vurmuştu:1ninca:

bende çok fazla dağnık topuz sevenlerden dğlim ama sade bi topuz gelinliğe yakışır düşüncesindeyim.
birde saç gelinliğe bağlı bişiy nasıl yakışırsa

:roflol:
Ay bende hep korkarım gülme krizi olmadık yerlerde vurar hep Bi keresinde gözümden ameliyat olmuştum ameliyata girerken vurmuştu:1ninca:

benide ya bi kerede ucakta deli sandılar bizi kocişle dedemde var onlar yan koltukta dedem su içio boş şişeyi kocişe uzatıo kek yiyo ambalajı kocişe uzatıo sanki kociş çöplük nasıl gulmustuk ya kaydirigubbakcemile3

ayy insana olmayacak yerlerde gelio
bana da durup dururken arabada minibüste gelir kaydirigubbakcemile3

Emcim gülüm sen almışsın gelinliğini hayırlı-uğurlu olsun yok canım görmedim görsem çoktaaaaaaaaaan sade ve bi o kadarda şık yani çok beğendiğimi söyelrdim yaw. Canım uçlarına dantel çok yakışır kesinlikle bide hani en dışındaki yer varya onu biraz daha balon etek gibi olsada farklı bi ahenk katar sanki ama şu uçlarında taş yokken ile çok şıkkk .
Youcum kız küstün mü bana:gitme::gitme: Yüzün açık foto koymadında annem:)
Sonbaharcım albümüne bakacağım hemen.

bende çok fazla dağnık topuz sevenlerden dğlim ama sade bi topuz gelinliğe yakışır düşüncesindeyim.
birde saç gelinliğe bağlı bişiy nasıl yakışırsa

bende topuz seviyorum sade hoş bişi olmalı öle simli fln yaptıranlar var hala bilmiyorumkismile ama bide rahibe duvaga bayılıom benim arkadasım öle yapmıstı bayıldım ya bakın foto ekleyeyim ama silicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…