-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya hele transparan gelinlikler çok saçma. gelinliğin saflığı masumiyeti kalmıyor. hiç de hoş değil
kaydirigubbakcemile5 aynen katılıorum hiç sevmiorum

baktım zeynep çok tatlısın kız

çok teşk. ederim
kızlar mevlana yazan yerde arkada bi oğlan var ya yemek yiyen ona bakın çook komik orası bizim okul kantini çok gülmüştük o resme nişanlımda gördü bu adam sana ne bakıo die kızdı yaa

yok ereglicim küsmedim baska foto cd de fln yani burda yuklu deil ama yarın eklerim napcan kız yüzümü

evett bak dediğim saçlar böle cnm bu topuzlar çok sade ve geline çok yakışıo bence.
güzelliği çıkıo yaa.gracem bence düşün topuzu sen nişanda da böle yaptırdın değişiklik olsun

ayy dilek bi daha eklesene ben de rahibe düşünüorum yakışırsa tabi

teşekkürler ereğli canım etek kabarınca ben kısa görünüyorum ondan balon ya da toplamalı olmadı

ben de taç ve normal bi topuz istiorum

gümüş mü canım 80 lira bu da gümüş. taşsız olanı 79 taşlı olunca resimdeki gibi 119. taşına pırlanta dio ama nasıl güvenicem

:roflol: komedi olmuş uçağa binmedim hiçte dolmuşta, önemli hocaların derslerinde hh lisedeykende istiklal marşı okunurken tutuyordu yaw. Hele bi keresinde karla donmuş yolda giderken arkama baktım kimsecikelr yoktu burda düşsemde kimse görmez dedim küt diye bi düştüm ama yüzüm üstüne ben kalkasıya kadar yanımdan bi ton millet geçti aga o yoldanda normalde o kadar kalabalık görmemiştim o gün. En sonda okulda ince topuklularla merdivenlerden çıkarken 10 basamak falan düşmüştüm kaya kaya çocuğun biri kaldıramadı bi kaç çocuk birden kaldırmıştı düştüğüm yerden hala aklıma geldikçe gülesim gelirsempatiksalakcinni falan filan:d

gümüş cnm valla nette bakmadım ben gümüşcüye baktım
sende gümüşçülere sor yapıolardır mutlaka
pırlanta taşı 119 tl vermezlerde daha düşük bi taştır o

ii gecerl papatya

zeynep gördüm o çocuğu tam arkasına dönmüş o anda çekilmiş bence ama çok komik çıkmış

sorayım bakiim zeynep
bana da tuhaf geldiküçük zaten pırlantası bi de değeri de düşük kalitedeyse belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…