-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ama görecen ya nasıl koptuk yanımdada kız kardeşim oda gülerken cay döktü bacagına sıyırdık pantolonu buz fln suruoz rezil olduk ucakta ama hala guluoz

gördüm canım silebilirsin çok güzel olmuş ya.bakalım ben de böle bişi deneyim duvak seçerken. ama daha çokk iş var o noktaya kadar

he benim kocişimin de damatlığı arkadaki damat gibi

tesekkür ederim cnm guzeldir kendisi ben duvagına bayılmıstım onun em kız baktıysan silecem

benim kocişinki beyazdı ya tam beyaz deilde kırık beyaz ama cok sevdim ben beyaz olunca mecbur yelek giydi ama cok guzeldi ya begendim yani normalde sevmem öle yelek fln ama

Hatun taş:) O duvağa rahibe duvağı mı diyolar kızlar ya bende öle uzun ve kenarında desen olsun isiyorumda. Hh sizlerdede vardır sanırsam kırmızı kurdela olayı o yüzden bel kısmı düz olanalrdan ossun istiyorum bide.

Onlar kol düğmesi diil mi yaww harfli olanlar. Onlarda pırlanta olacağını zannnetmiyorum hemde 180mi neydi o fiyata gümüşlere bakın bence.

ereğli duvağın kenarı dantel olsun dileğin de öleydi galiba dimi

ya o kırmızı kurdele biraz bozucak ama takıcaz napalım

kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı geceler .bugün benim için üzücü birgün ( öpüyorum hepinizi

ben takmıcaamm
istemiom annemde takmamış bende takmıcam sevmiom çok duygusal anlar yaşanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…