- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.121
:roflol: komedi olmuş uçağa binmedim hiçte dolmuşta, önemli hocaların derslerinde hh lisedeykende istiklal marşı okunurken tutuyordu yaw. Hele bi keresinde karla donmuş yolda giderken arkama baktım kimsecikelr yoktu burda düşsemde kimse görmez dedim küt diye bi düştüm ama yüzüm üstüne ben kalkasıya kadar yanımdan bi ton millet geçti aga o yoldanda normalde o kadar kalabalık görmemiştim o gün. En sonda okulda ince topuklularla merdivenlerden çıkarken 10 basamak falan düşmüştüm kaya kaya çocuğun biri kaldıramadı bi kaç çocuk birden kaldırmıştı düştüğüm yerden hala aklıma geldikçe gülesim gelirsempatiksalakcinni falan filan:d
ii gecerl papatya
zeynep gördüm o çocuğu tam arkasına dönmüş o anda çekilmiş bence ama çok komik çıkmış
merhaba canım hosgeldinna.s.
Papatya hoşgeldin. Sonbahar canım çok zarifsin
Hatun taş:) O duvağa rahibe duvağı mı diyolar kızlar ya bende öle uzun ve kenarında desen olsun isiyorumda. Hh sizlerdede vardır sanırsam kırmızı kurdela olayı o yüzden bel kısmı düz olanalrdan ossun istiyorum bide.
kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı geceler .bugün benim için üzücü birgün( öpüyorum hepinizi
Hatun taş:) O duvağa rahibe duvağı mı diyolar kızlar ya bende öle uzun ve kenarında desen olsun isiyorumda. Hh sizlerdede vardır sanırsam kırmızı kurdela olayı o yüzden bel kısmı düz olanalrdan ossun istiyorum bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?