- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.141
ereğli duvağın kenarı dantel olsun dileğin de öleydi galiba dimi
ya o kırmızı kurdele biraz bozucak ama takıcaz napalım
kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı geceler .bugün benim için üzücü birgün( öpüyorum hepinizi
Bebem modelin adı odur. Gerçek pırlantalıyı o fiyata vermezler yaw sanırsam.. Papyon bencede çok hoş bu arada benimki ankaraya gitti geçen orada mağazaları ara tara papyonlu, ata yaka ve manşetli gömlekli damatlık bul gel dedim. Bulamamışereğli duvağın kenarı dantel olsun dileğin de öleydi galiba dimi
ya o kırmızı kurdele biraz bozucak ama takıcaz napalım
you çiçek çok tatlı cnm
gzl bi renk olmuş
evet işte dilek seninki gibi. ya bi de lüle lüle duvak gibi yapıolar saçın altından çok kötü onlar falan en iisi bu
ya ereğli benimkine flar taktık kravat şeklinde olanlardan. pek olmadı papyon gitti. halbuki garson gibi olurum dedi ama yakıştı
kızlar düğünde tırnakları fransız manikürü mü düşünüosunuz
ben eskiden kırmızı isterdim ama artık istemiorum
gelin çiçeğinizi renkli yapın kızlar cok guzel oluo ben somon rengini fln cok seviorum çiçekte fusya yada
Gelin çiçeği kırmızı uzun saplı gül düşünüyorum bende. Hatta diyodum kırmızı ruj çok ince kırmızı ince şeritli taç gibi bişiy topuzun üstüne sonra dedim maşallah önüne gelen dalga geçsin diye vazgeçtimm. Bencede süper ayrıca feci katılıyorum leyla01 sizden tatlı olmasın çok tatlı olmuş yawwww:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?