-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ereğli duvağın kenarı dantel olsun dileğin de öleydi galiba dimi

ya o kırmızı kurdele biraz bozucak ama takıcaz napalım
Bebem modelin adı odur. Gerçek pırlantalıyı o fiyata vermezler yaw sanırsam.. Papyon bencede çok hoş bu arada benimki ankaraya gitti geçen orada mağazaları ara tara papyonlu, ata yaka ve manşetli gömlekli damatlık bul gel dedim. Bulamamış klava:

evet işte dilek seninki gibi. ya bi de lüle lüle duvak gibi yapıolar saçın altından çok kötü onlar falan en iisi bu

ya ereğli benimkine flar taktık kravat şeklinde olanlardan. pek olmadı papyon gitti. halbuki garson gibi olurum dedi ama yakıştı

You kız tül mül süperlermişşşşşşşşşş hhhhhhhh. Sonbaharcım adet yerini bulsun diye bebem ben takacağımm kırmızı kurdelayı. Kızlar gelinlikte kırmızı oje sürsek çok mu saçma olur yawww.

onu bende sevmiiiim duvak belli olmuoki o zaman

kızlar düğünde tırnakları fransız manikürü mü düşünüosunuz
ben eskiden kırmızı isterdim ama artık istemiorum

anaa ereğli kızl kalpler birmiş

ya kızlar şu albümlerde leyla01 var ya onun da gelinliği hoşuma gidio kendide süper. o gelin çiçeğini kırmızılı yapmış sanki kuşakla takım olmuş

gelin çiçeğinizi renkli yapın kızlar cok guzel oluo ben somon rengini fln cok seviorum çiçekte fusya yada

fransız maniküru derim kırmızı cart olabilir.
ama şöle çiçek kırmızı olursa kırmızı oje olur ozaman.
normalde kırmızıdan vazgeçmem ama gelinlikle olmayabilir
cnm valla ne bilim eskiden beri sevmem.
neden diceksiniz benim bi akrabam var kızla tam 6 sene aynı evde yaşadı bu kızın ilk birlikte yaşadığı adamda değildi bilioduk evlencez dediler davullar zurnalar birde kırmızı kurdele taktılar o zaman dedim ki bunlara takılıosa eğer bana takılmasın istemem. annemde istemio zaten başımda Kuran ile çıkıcam ben evden dualarla kırmızı kurdele işini nişanlıma söyledim takmak istemiom dedikodu yapan olurmu ilerde die zevk senin sen bilirsin kimse bişiy demez diyemez dedi bende tamıcam yani

Gelin çiçeği kırmızı uzun saplı gül düşünüyorum bende. Hatta diyodum kırmızı ruj çok ince kırmızı ince şeritli taç gibi bişiy topuzun üstüne sonra dedim maşallah önüne gelen dalga geçsin diye vazgeçtimm. Bencede süper ayrıca feci katılıyorum leyla01 sizden tatlı olmasın çok tatlı olmuş yawwww:)

daha ona bakmadık ama gelinlikçideki çiçekler kötüydü. somon rengi nasıl dilek bildiğimiz somon balığının rengi mi
ya benim demin arkadaşını ekledin ya onun çiçeği gibi de hoşuma gidio

gelin çiçeğinizi renkli yapın kızlar cok guzel oluo ben somon rengini fln cok seviorum çiçekte fusya yada

ben kırmızı istiom gonca güller
o yüzden kırmızı sürebilirim ama normal beyaz çiçeğim olursa beyaz oje tabikide
hem klasik gelin modeli olmuo o leylanın lingini atın bana yaw kimmiş

topuzuna kırmızı bişiy koyma derim çünkü kırmızı göz alıcı bi renk ilgi direkt oraya gider

ya kız ereğli ben anlamadım senin dediğin çiçeği eklesene

ya ben takıcam kurdele. yani bizde herkes taktı. ya salona girerken olur sonra çıkarırım düğün fotolarında zaten olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…