-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet güzel bi renk

offf kızlar yarın için bana dua edin. milli eğitimi gidicez. gelin dediler hiç umudum yok ama. kadın rapor alıcak da ben onun yerine başlıycam.

hayırlısı olsun cnmm. inş. herşey yoluna girer

kızlar ben çiçeğime çok güveniom.
nişanlımın ark. çiçekçi hep ordan yaptırıo el çiçeğimide o yapıcak çok zevkli bi adam gzl yapıo her seferinde
babamla tanışmaya gelirken demet gonca yaptırmıştı
kız evine ilk gonca ile gelinir birde kız evdn alınırken aslında 11 gonca sonra 9 7 düşer böyle
ama arada başka çiçekler oldu benim sıra şaştı
o zaman yaptırcak yine

en son gün bir gonca

Son düzenleme:
ya kız ereğli ben anlamadım senin dediğin çiçeği eklesene

ya ben takıcam kurdele. yani bizde herkes taktı. ya salona girerken olur sonra çıkarırım düğün fotolarında zaten olmaz
KUş 3-5 tane bildiğimiz normal uzun boylu kızmızılı güller belleride tülle süslenmiş. Aslında ben normalde kırmızı kır çiçeği düşünüyordum ama o da koteks reklamlarında çok görüldü diye vazcaymak zorunda kaldım
evet güzel bi renk

offf kızlar yarın için bana dua edin. milli eğitimi gidicez. gelin dediler hiç umudum yok ama. kadın rapor alıcak da ben onun yerine başlıycam.

Canım inş hayırlısıyla olumlu olur.

dilek daha önce sordum mu unuttum ya sorduysam kusura bakma
sen el çiçeğini kaça yaptırdın
canlılar benim hoşuma gidiodu ama solar hem iki yerde düğün olcak. hatıra kalsın

bilmiom böle sade çok beğendim
annemde öle dedi biraz aşağı süslense daha mı iyi olur fln die bende hep böle sade tüllü gelinliklere bakarım eskiden beri sonunda yaptırcam galiba bak şey olabilir şu popo kısmına bronş koyulo ya öle olabilir
arkasıda biraz açık geldi bana önü v arkası v şeklinde olur die düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…