-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Kızlar bindallı için bunların hangisi güzel. Benimki fazlaca çömez kalacak ama Giymezsem ukde kalacak yoksa.

canım az önce bi gelinlik eklemişsin
izin verirsen ben de yorum yapıyım
sadelikten yana bi insan olarak çok güzel buldum modeli
ama saçlarını da mankeninki gibi yap

bişi diyimmi ereğli 2 si de tuhaf geldi bana ama 1. olan orjinal ama 2. de kullanışlı

zeynep benimde gelinliğin arkası dümdüz duvak kapatıcak

canım az önce bi gelinlik eklemişsin
izin verirsen ben de yorum yapıyım
sadelikten yana bi insan olarak çok güzel buldum modeli
ama saçlarını da mankeninki gibi yap

teşkler canım. saçlarınıda tarz düşündüm ya da daha küçük bi topuz gibi düşünüom
tepede yuvarlak topuzlardan
beğenmene çok sevindim

ereğli sen nasıl alıcan gelinliğini

Canım ben aslında halka fikirsizim. Tel bildiğim fildişi tonlarında olacak çiğ beyaz gelinlikler modellerinin özelliğini hafifletiyor gibime geliyor. Bide straplez giymesem mi diyorum yaw benim omuzlarım çok genişte yüzücüler gibi çıkmasın diye. Ama hala fikirsizim.

Okiş bebelerimmmmmmmmm güz ne darılcam kız asıl biz burada o kadar şefaffız ki o yüzden gönül rahatlıysa söyleyeceklerinize güveniyorum .

ben topuklu giyemicem maleseff bizim boylarımız aynı giyersem uzun kalırım
normal bi topuk olmalı bu topuklular olmaz topuksuzda sevmiom böle özel zamanlarda

Okiş bebelerimmmmmmmmm güz ne darılcam kız asıl biz burada o kadar şefaffız ki o yüzden gönül rahatlıysa söyleyeceklerinize güveniyorum .

evet cnm
gelinliklere gelince 1. farklı bir tarz ok ama onu dikemezler o resimdeki gibi olmaz eteği çok süslü çünkü o yüzden 2. daha iyi olur

Kız bizim farklı mı sanki ben daha uzun gibiyim normalde bile:)

bana dedi bigün nsl ayakkabı istion nikahta normal bişiy işte dedim
normalde topuklu giymemi istemio ama yine de giyiyrm o kadar bariz olmuo fark da ben abartınca kızıo her neyse işte istersen en yüksek topuğu giy dedi aa nie kızmıcan mı dedim bende dio o gün senin günün ne yapmak istiosan onu yap istiosan en yüksek topuklu ayakkabıyı alırız ayy nsıl duygulanmıştım cnm benim yaa.
yine de çok abartmıcam da düz de giymem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…