-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya bi de erkekler boyunu göstermez oek 1.70 kadın uzundur ama 1.70 erkek kısadır
benimki de pek uzun değil ama ben kısayım sorun olmuyo :sm_cool:

evet bak biz aynı boydayız ama daha uzun gibi duruom.
ereğli bacım 1 eklediğinin beyaz bantlarını sanmaksak gzl benim ona benzer bi ayakkabım var siyah rugan giydğim topuklarda 2. eklediğin gibi işte çizmelerim öle

bi bakın ne dicem bana böle ortadan ayırma gidermi

kızlar ii geceler size devam edin muhabbete

o model de güzel zeynep gider bence saçını ortadan ayır bak bi nasıl oluyo

kıs ereğli bilmion mu yüzümün şeklini yaw.
ne bilim böle bergüzar korelde yapıo ya ortadan ayırıp ama bana gitmez bunlar 2 tutam saçım var zati.

iyi geceler em. Sonbahar kuşum yüzün yuvarlak bebem saçlar pek anlaşılmıyor ama fotoda sıksa dediğim gibi güzel olur o çizgi ince olmalı kalın olunca kötü oluyor ya da en azında bende öyle duruyor :) Sanada iyi geceler sonbaharrrrrrr.

:umursamaz:
:dilcikar:

günaydın kızlarbayanssulusmile
ben geldim... yine size uzun uzun anlatcam zemuszemus
cumartesi annemle geze geze gittik k.valideme...
ordanda arkdşıma gittik.. öle çok öslemişimki onu..bide annelik çok yakışmış
küçükken kurduğumuz hayaller,yaptıklarımız aklımıza geldi.. baya bi güldük
k.validem bizden 1saat önce kalktı. pazara gidicem yarım saatlik işim var dedi tmm dedik
biz ordan burdan konuşurken 1 saati geçirmişiz dahakaydirigubbakcemile3
o arada bebek uyandı onu sevdik..okadar tatlı bişeyki.. mavi iri gözlü bi bebek boncuk boncuk bakıyo
resim çekerim die makinamıda yanıma aldım..ama nazar değdirmekten korktum vazgeçtim
biraz daha büyüsün öle çekerim dedm..gözlerimi alamadım bebekten ya
neyse sora k.valideme geçtik. ben böle pratik kadın görmedim
1saat içinde pazara gitmiş,gelmiş böreği yapmış ve fırındaydı börek
ve büryanı hazırlamış,fırına koymak üzreydi...dedim annem maşallah naptın sen...
azönce süt aldım bana tatlı yapsana dedi.. napsam napsam die düşünürken en pratik aklımıza süt-un-şeker-portakal kabuğu karışımı geldi
pudingin en sağlıklı şekli bence bu.. yaptım ve kaselere boşalttım..
sora babamlar geldi yemek yedik filan ve her zmn olduğu gibi ben patlama derecesinde
üstüne kahve yaptım babamlara. ardından tatlı ve çay+çerez...artık mutfağı tamamen ele geçirmiş gibi oldum
k.validem geliyo, ben anne git biliyom ben yerlerini hazırlarım diyorum
onunda hoşuna gidiyo anladığım kadarıyla..annemle ikisi elişi yaparken bende servis yaptım
hepberaber güsel zaman geçirdik.. k.validem setini alalım diodu bi ara
vazgeçtim düğün zamanı alalım yeni yeni modeller çıkıyo daha dedi
k.pederimde koy paranı kenara düğüne yakın gider beğenirsiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…