- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.221
kıslar selam..
bir sorum olcaktı..
sizce mutfaga ne tür bir halı almalıyım:uhm:
shagyy olmaz zaten kesinlikle..koyu renk almalısın, yemek lekesi çok çabuk kirletiyor. ve shaggi alma tavsiyem:hulya:
Günaydın sipit
Mutfak alısı kir tutmayan bişi olmalı koyu renk olsun bnce
speddy affet beni seni yazmayı unutmuşum ben nasıl yapmışım bunu anlamadım oysa yazmaya başlarken gulsunnn,speddyyyy,çilekkkk diye sıralamıştım seni yazdım sanmışım galiba,affedildim mi kuuu???
kıslar selam..
bir sorum olcaktı..
sizce mutfaga ne tür bir halı almalıyım:uhm:
bence apex al.. makinada yıkanabiliyor.. ben de öyle aldım.. renkelride çok güzel... koçtaşta var canım:))
ada .... provanın resimlerini görek istiyorumm canım. eklemişsiin sanırım ama ben göermemdim((
ayy nisancım.. allah nazarlardan korurusn canım.. inş aileler hep böyle iç içe olur:))günaydın kızlarbayanssulusmile
ben geldim... yine size uzun uzun anlatcam zemuszemus
cumartesi annemle geze geze gittik k.valideme...
ordanda arkdşıma gittik.. öle çok öslemişimki onu..bide annelik çok yakışmış
küçükken kurduğumuz hayaller,yaptıklarımız aklımıza geldi.. baya bi güldük
k.validem bizden 1saat önce kalktı. pazara gidicem yarım saatlik işim var dedi tmm dedik
biz ordan burdan konuşurken 1 saati geçirmişiz dahakaydirigubbakcemile3
o arada bebek uyandı onu sevdik..okadar tatlı bişeyki.. mavi iri gözlü bi bebek boncuk boncuk bakıyo
resim çekerim die makinamıda yanıma aldım..ama nazar değdirmekten korktum vazgeçtim
biraz daha büyüsün öle çekerim dedm..gözlerimi alamadım bebekten ya
neyse sora k.valideme geçtik. ben böle pratik kadın görmedim
1saat içinde pazara gitmiş,gelmiş böreği yapmış ve fırındaydı börek
ve büryanı hazırlamış,fırına koymak üzreydi...dedim annem maşallah naptın sen...
azönce süt aldım bana tatlı yapsana dedi.. napsam napsam die düşünürken en pratik aklımıza süt-un-şeker-portakal kabuğu karışımı geldi
pudingin en sağlıklı şekli bence bu.. yaptım ve kaselere boşalttım..
sora babamlar geldi yemek yedik filan ve her zmn olduğu gibi ben patlama derecesinde
üstüne kahve yaptım babamlara. ardından tatlı ve çay+çerez...artık mutfağı tamamen ele geçirmiş gibi oldum
k.validem geliyo, ben anne git biliyom ben yerlerini hazırlarım diyorum
onunda hoşuna gidiyo anladığım kadarıyla..annemle ikisi elişi yaparken bende servis yaptım
hepberaber güsel zaman geçirdik.. k.validem setini alalım diodu bi ara
vazgeçtim düğün zamanı alalım yeni yeni modeller çıkıyo daha dedi
k.pederimde koy paranı kenara düğüne yakın gider beğenirsiniz dedi.
nisanımmmm ben seni de mi unutmuşum isimleri yazarkennn off ya saçmalamışım yani özürrr özürrr aynı speddye dediğim gibi oysa başlarken isimlerinizi söyleye söyleye devam ediyordum,yazdım sanmışım demek ki bir daha olmaz canım.Anannnmm kızlara bir jest yapam hepsini komple yazam dedim elime yüzüme bulaştırdım kaydirigubbakcemile3
ayy nisancım.. allah nazarlardan korurusn canım.. inş aileler hep böyle iç içe olur:))
speddye dediğim gibi oysa başlarken isimlerinizi söyleye söyleye devam ediyordum,yazdım sanmışım demek ki bir daha olmaz canım.Anannnmm kızlara bir jest yapam hepsini komple yazam dedim elime yüzüme bulaştırdım kaydirigubbakcemile3
İyiyim canım benim :) uğraşıyoruz zaman azalıodün mutfak dolabımla fortmantonun rengine modeline karar verdim bugün yapmaya başlicak adam.Mobilyalarımızı seçtik cts gidip alıcas kısmetse
Adacım nerede resimlern canım göremiyoruz biz gülsnlaSipit sen görmşsn söle yerini bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?