-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizi çok özlemişim yawwww,dün uğrayamadım Bedi'yle beraberdik yine gece 11 de eve gelince yorgunluktan sızmış kalmışım :))) şimdi bir geçmişe bakayım offfff 20 sayfa okumakla biter mi ama merak ediyorum ne yazmışsınız

speddy affet beni seni yazmayı unutmuşum ben nasıl yapmışım bunu anlamadım oysa yazmaya başlarken gulsunnn,speddyyyy,çilekkkk diye sıralamıştım seni yazdım sanmışım galiba,affedildim mi kuuu???

Drearines sen bizim hilalim misin tatlım,ayyy söyle de ben de bir rahatlayayım,nerede bu kız diye düşünmekten iflahım kesildi yaaa ((

haaha oy kıyamam sna adacımmmm :1hug: ben seni takip ediyorum yorum yazıorummm amaaa sen tanıyamadın tbi hilal_im tbi yaaa nasıl geçti provan resm vr mı resm

speddy affet beni seni yazmayı unutmuşum ben nasıl yapmışım bunu anlamadım oysa yazmaya başlarken gulsunnn,speddyyyy,çilekkkk diye sıralamıştım seni yazdım sanmışım galiba,affedildim mi kuuu???

Hadi hadi Tamam affettim.,:dilcikar::dilcikar:
Gelinliğinde çok gzel olmuş bu arada dün akşam gördüm sade ve şık olumunekankayizsmile

kıslar selam..

bir sorum olcaktı..
sizce mutfaga ne tür bir halı almalıyım:uhm:

bence apex al.. makinada yıkanabiliyor.. ben de öyle aldım.. renkelride çok güzel... koçtaşta var canım:))

ada .... provanın resimlerini görek istiyorumm canım. eklemişsiin sanırım ama ben göermemdim((

bence apex al.. makinada yıkanabiliyor.. ben de öyle aldım.. renkelride çok güzel... koçtaşta var canım:))

ada .... provanın resimlerini görek istiyorumm canım. eklemişsiin sanırım ama ben göermemdim((

teşekkürler canım..
ince oluyor öylemi bakım bi şimdi

nisanımmmm ben seni de mi unutmuşum isimleri yazarkennn off ya saçmalamışım yani özürrr özürrr aynı speddye dediğim gibi oysa başlarken isimlerinizi söyleye söyleye devam ediyordum,yazdım sanmışım demek ki bir daha olmaz canım.Anannnmm kızlara bir jest yapam hepsini komple yazam dedim elime yüzüme bulaştırdım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ayy nisancım.. allah nazarlardan korurusn canım.. inş aileler hep böyle iç içe olur:))

ıyiyim canım benim :) uğraşıyoruz zaman azalıo dün mutfak dolabımla fortmantonun rengine modeline karar verdim bugün yapmaya başlicak adam.Mobilyalarımızı seçtik cts gidip alıcas kısmetse

Adacım nerede resimlern canım göremiyoruz biz gülsnla Sipit sen görmşsn söle yerini bakalm

ayy hilalcim çok gzel heyecanlr bunlar..
benimde mobilyalarım hafta sonu geldi, halılar tüller vs derken kız ev birden dizilmiş oldu....:)))
birde benim çeyiz gidince ohhhh...
valla gece 10 a kadar nişanlımla evvimizdeydik... hiç çıkasımız yoktu:)))

kaydirigubbakcemile3
olur okadar
bidaha unutmazsın beni
:roflol: :roflol:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aman ne güzel hilal yaw azalıyoe işte daha tempolu geçer opuyorumnanaktan
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…