-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım hayırlı olsun öncelikle..
kaç hafta önceden eşyaları yerleştirmeye başaldın..çeyizi düğüne süre kala evden götürdün.

Gülsunn canımmmmm hayırlı uğurlu olsunnn kız benim evim tadilatta o haldeyken çıkasım gelmio her gidişimde en az yarım saat ordan oraya dönüp gezip eşya yerleştirmesi yapıorm kafamda Resim paylaşırsın artık bizimleeee herşeyini çok merak ediyorum.Oh yeni gelin evi misss tertemis yep yeniiii Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsinnnn :)

Sipit aynen öle canım ya günler azaldıkça tuhaf ama yani benim yapıma ters yavaş yavaş telaşlanıo gibiyim ayrıntılara takılmıyorum ama dün avizelerin başında tam tamına 1 saat durdum çok garip güsel duygularr darısı başınaaa

kızlarrrrr evet eklendi ama ben şimdi ofisteyim prova resmi evdeki laptop ta kaldı,akşam ancak evde eklerim ya da youcum dilekcim gelirse o eklesin daha sonra siler zatennnn

kızlar bir grip olmuşum sormayın gitsin,kafamı kaldıramıyorum aslında,niye gelmişim ben buraya anlamadım yani (( evde yatsaydım ya şu geçmişi okuyum çok merak ettim az kaldı bitiyor ama :)))

casperımmmm günaydın canım hafta sonu yoktun geldin tabi şimdi,

bendeki de lafa bakın yani,kocişin var tabi onla ilgilencen benimki kociş olmadan daha bütün pazarımı ona ayırdım da :kedi:

tamam adacım artık yarın görürüs yada kısmet olursa bugün Geçmiş olsun canım benim aman dikkat et kendinee

gelinliğini hemen ekle canm ya çok merak ediyorumm eminim ama harika olmşsundurr..

casperımmmm günaydın canım hafta sonu yoktun geldin tabi şimdi,

bendeki de lafa bakın yani,kocişin var tabi onla ilgilencen benimki kociş olmadan daha bütün pazarımı ona ayırdım da :kedi:

günaydn canm benmm evet yoktm hafta sonu canm tabiki kocişimle ilgilencem ama dün gün boyu eşya topladık koli yaptk canm bi bitse şu evin işiCADIARZU

canım hayırlı olsun öncelikle..
kaç hafta önceden eşyaları yerleştirmeye başaldın..çeyizi düğüne süre kala evden götürdün.
teş.ederim.. canım benim düğün 10 nisanda... mobilya düğnden 1 ay öncesinden gitmiş olsu.. çeyizde 28 inde gidicek.. yani 2 düğüne 2 hafta kala...

adacım çok geçmiş olsun canım.. dkkat et kendinee:))

Son düzenleme:
kızlarrr gelinliğimin prova resimlerini görenler arasında bir diyalog geçmiş :))) ben olaya el atayım zira gelinliğimin modelinin o kadar sade olacağı düşünülmüş.Kuzucuklarım o sadece 2. provaydı ve ben dantel modelimi seçmediğim için kadın üzerine dantelimin işlemesi için bir şey yapamadı,yandan çıkan parçasını eklemişti bu sefer ve dantelimi seçtim.Aslında bu çok prova gibi olmadı da diyebilirim yani dantel modeli beğendim vs. işte ama iyiki de gitmişim,kadın bedenim de incelme olduğunu bu yüzden biraz daraltması gerektiğini söyledi falan ben yine de size kendi modelini koyayım gelinliğin işte o sade gördüğünüz şey böyle bir şey olacak,sadece kol kısmını değiştirebilirim

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

hilalcim canım çok teşekkür ederim.. haklısın yaa insna çıkmak istmeiyor.. vala bir an önce evimde uyumak istiyorum yaa.... acaba kızları toplasammı bir gece:))

gulsunummm canım benim ne güzel eşyaları da yerleştirdiniz,kız bu süper olmuş bütün ev yerleşti diyorsun yani,eee peki evde kim kalacak düğüne kadar nişanlın değil mi,boş bırakmayın evi tamam mı :)

düğüne iki hafta kala götürdün yane çeyizi gülsün...??
mobilyaları bir ay önceden mi:uhm:

toplama kızzzz olmazzz ben evimde kalıcaım ilk gecemi eşimle blrkte geçirmek isterim tatlım ama yinede sen bilirsin :1hug:

Adacımmmm gelnliğin model süper yaahu fiyat ne kadara gelio güzelm sna :1hug:

katrem canım kütahya11 beğendim böyle bir dinginlik verdi sanki bana,bu aralar herşey beni geriyor ya o şekiller su yolu gibi bir hoş geldi nedendir bilemem tabi :)))

evt canım yaa. bütün ev yerleşti.. bir benim çeyiz kaldı:))) yaa kims ekalmaycak malaesef.. binada yeni olduğu için daha boş.. allaha emnaet artık...
düğüne iki hafta kala götürdün yane çeyizi gülsün...??
mobilyaları bir ay önceden mi:uhm:
evt canım ama mobilyalar yeni gitti daha... çeyiz düğüne 2 hafta kala gidicek.. henüz gitmedi:))

toplama kızzzz olmazzz ben evimde kalıcaım ilk gecemi eşimle blrkte geçirmek isterim tatlım ama yinede sen bilirsin :1hug:

Adacımmmm gelnliğin model süper yaahu fiyat ne kadara gelio güzelm sna :1hug:

yaa ne bilim, sabırsızım kız.. bir an önce o evde uyanmak istiyorm.. kimlerle olduğu önemli değil hahaha:)))

katrem canım kütahya11 beğendim böyle bir dinginlik verdi sanki bana,bu aralar herşey beni geriyor ya o şekiller su yolu gibi bir hoş geldi nedendir bilemem tabi :)))

canmm kütahya 12 olanı çok beğendm benn tabi salon takımına eşyalarına uyumlu olanı seçersin nacizane fikrimm 12

sağolun kızlar kaydirigubbakcemile5 başka fikri olan yok muuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…