- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.241
ayy hilalcim çok gzel heyecanlr bunlar..
benimde mobilyalarım hafta sonu geldi, halılar tüller vs derken kız ev birden dizilmiş oldu....:)))
birde benim çeyiz gidince ohhhh...
valla gece 10 a kadar nişanlımla evvimizdeydik... hiç çıkasımız yoktu:)))
kızlarrrrr evet eklendi ama ben şimdi ofisteyim prova resmi evdeki laptop ta kaldı,akşam ancak evde eklerim ya da youcum dilekcim gelirse o eklesin daha sonra siler zatennnn
kızlar bir grip olmuşum sormayın gitsin,kafamı kaldıramıyorum aslında,niye gelmişim ben buraya anlamadım yani(( evde yatsaydım ya şu geçmişi okuyum çok merak ettim az kaldı bitiyor ama :)))
casperımmmm günaydın canım hafta sonu yoktun geldin tabi şimdi,
bendeki de lafa bakın yani,kocişin var tabi onla ilgilencen benimki kociş olmadan daha bütün pazarımı ona ayırdım da :kedi:
teş.ederim.. canım benim düğün 10 nisanda... mobilya düğnden 1 ay öncesinden gitmiş olsu.. çeyizde 28 inde gidicek.. yani 2 düğüne 2 hafta kala...canım hayırlı olsun öncelikle..
kaç hafta önceden eşyaları yerleştirmeye başaldın..çeyizi düğüne süre kala evden götürdün.
adacım çok geçmiş olsun canım.. dkkat et kendinee:))kızlarrrrr evet eklendi ama ben şimdi ofisteyim prova resmi evdeki laptop ta kaldı,akşam ancak evde eklerim ya da youcum dilekcim gelirse o eklesin daha sonra siler zatennnn
kızlar bir grip olmuşum sormayın gitsin,kafamı kaldıramıyorum aslında,niye gelmişim ben buraya anlamadım yani(( evde yatsaydım ya şu geçmişi okuyum çok merak ettim az kaldı bitiyor ama :)))
Gülsunn canımmmmmhayırlı uğurlu olsunnn kız benim evim tadilatta o haldeyken çıkasım gelmio her gidişimde en az yarım saat ordan oraya dönüp gezip eşya yerleştirmesi yapıorm kafamda Resim paylaşırsın artık bizimleeee herşeyini çok merak ediyorum.Oh yeni gelin evi misss tertemis yep yeniiii Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsinnnn :)
Sipitaynen öle canım ya günler azaldıkça tuhaf ama yani benim yapıma ters yavaş yavaş telaşlanıo gibiyim ayrıntılara takılmıyorum ama dün avizelerin başında tam tamına 1 saat durdum çok garip güsel duygularr darısı başınaaa
kızlar bi yardım edin yaaabilmiyorumkismile
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/353676-hangisini-secsem-kizlar.html
gulsunummm canım benim ne güzel eşyaları da yerleştirdiniz,kız bu süper olmuş bütün ev yerleşti diyorsun yani,eee peki evde kim kalacak düğüne kadar nişanlın değil mi,boş bırakmayın evi tamam mı :)
evt canım ama mobilyalar yeni gitti daha... çeyiz düğüne 2 hafta kala gidicek.. henüz gitmedi:))düğüne iki hafta kala götürdün yane çeyizi gülsün...??
mobilyaları bir ay önceden mi:uhm:
toplama kızzzzolmazzz ben evimde kalıcaım ilk gecemi eşimle blrkte geçirmek isterim tatlım ama yinede sen bilirsin :1hug:
Adacımmmm gelnliğin model süper yaahufiyat ne kadara gelio güzelm sna :1hug:
katrem canım kütahya11 beğendim böyle bir dinginlik verdi sanki bana,bu aralar herşey beni geriyor ya o şekiller su yolu gibi bir hoş geldi nedendir bilemem tabi :)))
canmm kütahya 12 olanı çok beğendm benn tabi salon takımına eşyalarına uyumlu olanı seçersin nacizane fikrimm 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?