-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gülsün güle güle otur canmm
kızlar benm mobilyalarm düğünden 2 hafta önce gitmişti çeyizim de düğünden 3 gün önce :)))) ev o kadar yerleştikten sonra gerçekten içinden çıkası gelmiyo insanın

merhaba arkadaşlar
ben yeniyim uyumayan varmıdır halaaaaa:)
kasımda inşallah düğünüm olacak biraz fikir almak istiyorum hazırlıklar nasıl sizlerde
teşekkürleeer şimdideen

bir gelin adayı daha aramızda,hoşgeldin tatlım :)

günaydınlarrrrr
yaaa adaa nbende görmek istiyom gelinliğini amaa

adaa gelinliğini merak ediom ya göremedimmm

adaakşama kadar senin gelinliğini bekledik ama malesef göremedik ya bende görmek istiyorumm

adaaaaaaaa biz görmeden silmişin gelinliği ama yaaaaa, dünden beri senin gelinliği bekliyoz biz burdaaa klava:

Dileğim bugün uğrarsan buraya kızlar için benim prova resmimi eklermisin tatlımmmm,ben de şu an resim yok evdeki laptop ta kayıtlı kaldı

slm kızlar bugün benimkine damatlık aldık.

tatlım bizde dün baktık Bakırköy'de fiyatı tuzluydu anammmm bu ne ya damatlık deyip geçmemek gerekiyormuş

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Uzun süredir giremedim ne var ne yok?Çeyizler tamamlandı mı :)

Füsun'cum slm tatlım,bizler iyiyiz güzel bir grup oluştu burada süper paylaşımlarla,çeyizcisi,evlisi,nişanlısı,sözlüsü,bekarı,aşksızı kimi ararsan var aramızda :))) çeyizler tamamlandı mı bilinmez ama zaman kısaldı birçoğumuzun

eee o zaman tam yerine geldin fıstık,ahhh o da benim derdimin tıpkısı ben de ne yaptırsam şu saçlara der dururum şu günlerde kaydirigubbakcemile3

adet yerini bulsun diye bebem ben takacağımm kırmızı kurdelayı

beni evden gelin almaya geldikleri zaman büyük ihtimalle hem ağlarım hem giderim modunda olup bu kuşak bağlama seansının en sulu seansını yaşıyor olacağım zannımca kuşak bağlanacak,ben evden çıkacağım gelin arabamıza bineceğim onsan sonra da kuşağı çıkaracağım kaydirigubbakcemile3 olay budur yani adet mi eeee yerini buldu ya kuşak bağlandı gelin evden çıktı bile kaydirigubbakcemile3

Adacımmmm gelnliğin model süper yaahu fiyat ne kadara gelio güzelm sna :1hug:[/B]

canım kiralık 1000 Tl oluyor bana

Adacımmmm fiyat çok iyi bayanın ilgisinden memnunmusun? Ben aysirada sordum bakırköyde capacity nin karşısında kiralık 1800 satın alma 2000 nişanlımın gözlerini görseydn gülmekten ağrılar girerdi karnına bna belli etmio aşkım beyendiysen alalım zaten kiralamays satın alırıs ama içi öle demio eminim

teşekkür ederim caspersy.. oo senin çeyiz baya geç gitmiş.. ..

canm düğün tam ramazan bayramı ertesi olmuştu haliyle zaman yoktu ondan geç gitti ama bi gün de yerleşmişti herşey ayy çok güzel bi gündüü

evet canım ben memnunun,avcılaar'da levni moda evi.Dün kızkardeşimi de götürdüm onunda 1 ağustos ta düğünü araştırmaya başladı nişantaşında falan 3500,bakırköy de 2400 dedikleri modelini benimki 1500 e yaparım dedi.

gulsunnnn canım ayyy o günleri ben de görmek istiyorum bir an önce.

hilal cim ben aysiranın nette 1800 dedikleri modeline sadece kol eklettirip 900 e diktiriyorum..

kızlar ya çok çabuk yerleşiyor mu bu çeyiz falan

adacmm ben çeyizimi koli yaparken iğneden ipliğe ne varsa kolinin üzerine yazmıştım o yüzden herşey açılmadan yerleşmeye başlamıştı. teyzem ve yengem yatak odasını yerleştirmişti yorganlar nevresm takımları havlular falan onları yengemler halletmişti mutfağı da kuzenmle arkadaşm yerleştirmişti bizde eşimle şunu şuraya koyun bunu böyle yapalm diye arada dolanıp durmuştuk ama akşama bitmişti hepsi ertesi gün ben tekrar gidip bi gözden geçirmiştim canmm

bilmiyorum ki canım bu zamana kadar ne yapılacak demediler şimdi bir ev temizleyip eşya yerleştirip çok iş yapmışlar gibi görünmelerini de istemiyorum,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bundan sonrasını da hallederiz sanırım

canm öyle bi adet var mıdır bilmiyorm ama eşimin tarafından kimse yoktu bizde de gelelim diye teklif eden olmamştı bende kimseye yardıma gelin demedim

canım bizde öyledir... çeyizin gitceği gün karşı taraf araçla gelir, çeyizi alır, kızın annesi olmaz.. yengesi, hala , teyze.. kimin gidilmesi istenirse onlar gider.. beraberce yerleştiririlir..

halledersnz canm benmm

canım bizde öyledir... çeyizin gitceği gün karşı taraf araçla gelir, çeyizi alır, kızın annesi olmaz.. yengesi, hala , teyze.. kimin gidilmesi istenirse onlar gider.. beraberce yerleştiririlir..

bizde de gelmişlerdi canm kaynanam vardı onlarn taraftan ama eve gelmemişti o kendi evine gitmişti yemek hazırlamaya erkek tarafndan kimse gelmemişti yerleştirmeye bizde de vardır o adet kızın annesi gitmez ev yerleştrmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…