- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.261
bende öyle yapıyım çeyizi sagol gülsün..
güle güle otur cnm
merhaba arkadaşlar
ben yeniyim uyumayan varmıdır halaaaaa:)
kasımda inşallah düğünüm olacak biraz fikir almak istiyorum hazırlıklar nasıl sizlerde
teşekkürleeer şimdideen
günaydınlarrrrr
yaaa adaa nbende görmek istiyom gelinliğini amaa
adaa gelinliğini merak ediom ya göremedimmm
adaakşama kadar senin gelinliğini bekledik ama malesef göremedik ya bende görmek istiyorumm
adaaaaaaaa biz görmeden silmişin gelinliği ama yaaaaa, dünden beri senin gelinliği bekliyoz biz burdaaaklava:
slm kızlar bugün benimkine damatlık aldık.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Uzun süredir giremedim ne var ne yok?Çeyizler tamamlandı mı :)
sohbet harika yaaa kızlar ben de mayısta evleniyorum 18 gün önce gelinliğimi kiraladım 2 kez de provaya gittim benimle birlikte aynı heyecanı paylaşan arkadaşları da burda görünce yorum yapmadan geçmeyim dedim hangi kuaföre nasıl bi model yaptırcam bilemiyorum daha
adet yerini bulsun diye bebem ben takacağımm kırmızı kurdelayı
Adacımmmm gelnliğin model süper yaahufiyat ne kadara gelio güzelm sna :1hug:[/B]
gülsün güle güle otur canmm
kızlar benm mobilyalarm düğünden 2 hafta önce gitmişti çeyizim de düğünden 3 gün önce :)))) ev o kadar yerleştikten sonra gerçekten içinden çıkası gelmiyo insanın
Adacımmmm fiyat çok iyibayanın ilgisinden memnunmusun? Ben aysirada sordum bakırköyde capacity nin karşısında kiralık 1800 satın alma 2000 nişanlımın gözlerini görseydn gülmekten ağrılar girerdi karnına bna belli etmio aşkım beyendiysen alalım zaten kiralamays satın alırıs ama içi öle demio eminim
hilal cim ben aysiranın nette 1800 dedikleri modeline sadece kol eklettirip 900 e diktiriyorum..Adacımmmm fiyat çok iyibayanın ilgisinden memnunmusun? Ben aysirada sordum bakırköyde capacity nin karşısında kiralık 1800 satın alma 2000 nişanlımın gözlerini görseydn gülmekten ağrılar girerdi karnına bna belli etmio aşkım beyendiysen alalım zaten kiralamays satın alırıs ama içi öle demio eminim
kızlar ya çok çabuk yerleşiyor mu bu çeyiz falan
canım yetersiniz tabiki ama karşı tarafta da birilerinin olması gerekmez mi??işte ben çok kalabalık olsun istemiyorum,annem,kardeşim ,karşı komşumuz bir de Bedi yetmez miyiz???
canım yetersiniz tabiki ama karşı tarafta da birilerinin olması gerekmez mi??
canm öyle bi adet var mıdır bilmiyorm ama eşimin tarafından kimse yoktu bizde de gelelim diye teklif eden olmamştı bende kimseye yardıma gelin demedim
Kızlar yeni topik ne topiği
bilmiyorum ki canım bu zamana kadar ne yapılacak demediler şimdi bir ev temizleyip eşya yerleştirip çok iş yapmışlar gibi görünmelerini de istemiyorum,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bundan sonrasını da hallederiz sanırım
canım bizde öyledir... çeyizin gitceği gün karşı taraf araçla gelir, çeyizi alır, kızın annesi olmaz.. yengesi, hala , teyze.. kimin gidilmesi istenirse onlar gider.. beraberce yerleştiririlir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?