-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydınnnnnnnnnn kızlarr :)) ay cumartesi öğlen bi bıraktım forumu bidahada bakamadım koşturma hazırlık falan derken... geçmişe bi göz atarım tabii :)) iyi haftalar hepimizee :))

canlarımmmm. çok yorgun ama bi o kadar da mutluyum. dün beni istediler. çok yoğun bir akşamdı. ve 10 nisanda nişanımız var.

hoşgeldnn missbiricikk günaydn olsn daha ayamadk ki :))) zati hava da öyle kapalı ki hiç öğle saati gelmiş gibi deil
bende anca aydım vallahihoyyyt
hoşgeldiniz hatige ve missbiricik:))
hoşbılduk gülsüncümyerimseniben
biricikimmmmmmmmm günaydın canımm benümmmmmmm Şeniz
günaydın datlummmmaklinialirimsmile
canlarımmmm. çok yorgun ama bi o kadar da mutluyum. dün beni istediler. çok yoğun bir akşamdı. ve 10 nisanda nişanımız var.

senin adına çok sevindim cnm
Rabbim tamamına erdirsin...

sağol biriciğim. Allah nasip etsin isteyen herkese.

teşekkürler gülsün. Allah mutlu etsin seni de.

casperim çok çok sağol. nisan uğurlu ayımdır benim zaten. Allah mutluluğunuzu artırsın kat kat..

teşekkür ederim adacımmm
Bizde de bi günde yerleşiyo hep çeyizler zaten herşey hazır olduğu için ama biz çok kalablk gitces hiç istemiyorum ama yengemler teyzemler halamlar bırakmaz biri gelse birine hyr desen olmaz ne yapcam bilmiyorum

biriciğim,haticem,reyhanım hoşgeldiniz kızlar

reyhannnn bu ne güzel bir haber ayyy çok mutlu oldum yani rabbim tamamına erdirsin tatlım.10 nisan bereketli olacak anacım desenize topic için kaydirigubbakcemile3

sağol biriciğim. Allah nasip etsin isteyen herkese.

teşekkürler gülsün. Allah mutlu etsin seni de.

casperim çok çok sağol. nisan uğurlu ayımdır benim zaten. Allah mutluluğunuzu artırsın kat kat..

amiin canmm
bizim de en özel günlü ayımız nisan ayı canm ya
5 nisan isteme
9 nisan söz
12 nisan nişan
14 nisan doğum günüm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…