-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya ben yine bir destan döktüreceğim haaa,anacım seviyorum yazmayı ben ne yapayım cumartesiden bu yana geçirdikleri paylaşayım barim

canm ben çeyiz gitmeden önce herkesn içinde bi söylenmiştm ay o ne öyle sürü gibi çeyiz yerleştirmeye gidilir mi falan diye :)) bi kaç gün sonra da çeyiz gitti kimse bişi diyememişti sende böyle yap sırnaşık şey

casperım senin içinde pek bir bereketliymiş bu ay,Reyhan canım düğün ne zaman inşallah,bir tarih düşündünüz mü aranızda???

biriciğim,haticem,reyhanım hoşgeldiniz kızlar

reyhannnn bu ne güzel bir haber ayyy çok mutlu oldum yani rabbim tamamına erdirsin tatlım.10 nisan bereketli olacak anacım desenize topic için kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk gülüm.

canım cok sağol. inan dün hem çok çok gergindim, hem de bir o kadar da mutlu. teşekkür ederim. evet 10 nisan bereketli olacak inşallah. hepimize güzellikler getirsinnnnn.

canım ben çeyizlerimi eve yavaş yavaş götürcem birkaç parça bırakıcam evde
annem 2 arkadaşım ve ben gidip yerleştircez
sonra da evden eşyalar alınır işte
milleti çağırırız çeyizleri görürler kalan basit bikaç parça şeyi yerleştirirler tamam iştee :lepi:
bizim burda benim anlattığım gibi yapınca çeyiz altı deniyo

adaaaaaa.... incecik olmuşsun..... hiçte korktuğun gibi değil canım yaaa. ayrıca gelinliğin üzerine o danteller gelince eminimki çok güzel olcak:))

nisan 8 de benim doğum günümdür seni gidi koç kızı senii. ne güzelll

seninde nişanla doğum gününün arasında iki gün varr :))))
evtt koç kızıyız bizzz :))))

adaa canmm gelinlik bitince çok güzel olcakk
baya da zayıflamşsn kıss daha da vercen mi yeter böyle güzel görünüyorsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…