-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Dün Hakanla oturduk Nişan Şarkılarımıza Da Karar Verdik.

ılk ıkimizin Çıkış Şarkısı: Kenan Doğulu-Kandırdım :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ıkimizin Tek Dansı : Selami Şahin ıle Burcu Güneş- Bir Tek Kadın Sevdim.:asigim::asigim::asigim:
Aileler ıle Dansımız: Cüneyt Tek- Kurşun delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Slayt ıçin: Whıtneyt Housn: I wıll alyaws love you :asigim::asigim::asigim:
Pasta Şarkımız: Fusun Önal-Senden Başka :teytey::teytey::teytey:
Babam ıle Dans: En Kıymetlim :1hug::1hug::1hug:

valla ben adanın gelinligine böyle bayıldım onada söledimde duymadı:dilcikar:
uzun dantelli bir duvakla ne kadar guzel olur yaaaaaa ay tekrar evlenesim geldi:sm_cool:

cumartesi günü buradan bir çıktım saat 13:00 te apar topar,o saatten beri Bedi'yle dolandım durdum.Aslında normal şartlar da 16:00 da çıkacaktım ama o gün topicte olanlar biliyor Bedi son anda ben çıkıyorum sen de çıkabiliyorsan erken gidelim hemen gelinlikçine dedi ben de tabi vınnnn seyahet dururmuyum anacım,benimki dışarıda benim ne işim var ofiste.Neyse ben çıktım,buluştuk gittik Avcılar'a,gelinlikçim de orada ya.Normalde randevum akşam 17:00 dey di ama biz yine de şansımızı deneyelim belki bizi alabilir önce diye gelinlikçiye uğradık.Ama durun ya uğramadan önce beyimiz ben acıktım,bir şeyler yiyelim deyince nasıl yaaa ben diyet yaparken sen durmadan birşeyler mi yiyeceksin sözüme Aşkım pardon sen diyet mi yapıyorsun demez mi ya,suratımın aldığı şekli ifade etmeme gerek varmı bilmem zira bir önceki destanımsı yazımda yüzümün alabildiği şekillerden bir örnek vermiştim ( türkiye haritası) bu örnekte olduğu gibi suratım o anki ruh halime uygun alabileceği en uygun şekli aldı ve içimden sen görürsün bay hücre inanmadığın diyetimden sonra yanımda fatih ürek gibi kalacaksın kaydirigubbakcemile3 diyerek kendisiyle yemek yiyebileceği bir yere girdim.Yemek faslı bittikten sonra,gelinlikçime uğradık,provaya aldılar beni tesadüf bu ya o an kimse yoktu iyi denk geldi.Yine en akrobasi hareketlerimle giydim o bembeyaz pardon kırık beyaz kumaşı üzerime,ayyy anacım oldum mu ben o anda marilyn monroe,sanırsınız az sonra oscar ödüllerine katılacağım.Bir hava,bir kendini beğenmişlik,bir asortiklik.Ada'mı ???? o ki m ya benim ben tanımadınız mı marilyn monroe..Yani şu resimde ki halinden daha farklı hissetmedim kendimi o provada bilesiniz.
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Neyse prova bitti çıktık dışarı,marilyn monroe'dan o dakika eser kalmadı ama anlaştık kendisiyle,bir dahaki provada yine olacak :))) saat henüz 14:30 ve benimkinin eli elimde ayyy bir de güneşli hava ne yapalım ne yapalım,dedim bize gidelim arabayı alırız,sinemaya gideriz migros'ta iyi dedi Bedi ama önce pasta alalım........hıı iyi alalım derken içimden ne geçirdiğimi tahmin ettiniz mi ( bay hücre fatih ürek'ten de beter ol (( ) ya ben diyet yapmaya çalışıyorum be adam,bela mısın nesin başıma.Aldık pastayı da gittik eve.Babam ve annem evde ve günün bombası bizimkiler 2 saat sonra çıkacağız biz yemekli eğlence var arkadaşlarla gidiyoruz.....nasıl ya dedim yüzümün alabildiği en masum ifadeyle ama yemedi babam bu sefer bilet aldık kızım,araba bize lazım.Eeeee ben ne yapcam diyince annem evde oturun sizde çıkmayın dışarı,yemek yiyin,film izleyin....Sağol anne ne kadar özel bir şey planladın bizim için.
Bunlar olurken anne-baba-Ada üçgenin de Bedi ne mi yapıyordu,hiçççç sadece saygılı damat rolü üstlenmiş bir durum da figüran oyuncu kaydirigubbakcemile3 pek müdahaleci olamıyor hala bizimkilerin yanında :))) Annemler çıktı,kaldık mı bizim adamla.Ben sırnaşık kedi misali,romantizm en dorukta yanaştım ki beni biraz sevsin,ruhumu beslesin.Beyimiz demesin mi kurtlar vadisinin geçen bölümünü izlemedim hadi pc.de izleyeyim.............Ne mi dedim..hiççççç,kendisine mematiyle başarılar dileyip gidip 2 koca dilim pasta kestim hırsımdan biri ona biri bana.Ve çiğnediğim fatih ürek ... pardon çakma ürek Bedi'ymiş gibi yedim zavallı pastayı.........

Ada ve Bedi Pazar Günü Düştüler Yola Serimize gelirsek,bu güne dair elle tutulur en iyi şey düğünde giyeceğim ayakkabıyı almak oldu kızlar.Resmini eklerim diyeceğim,vallahi ekleyeceğim söz ama akşama....Haftalık raporum bitmiştir,hepinizi kocaman öperimmmmmm :)))

Son düzenleme:
adacmm çok akıcı yazıyosun yaa bitsin istemiyorm okurkenn c.tesi günün çok eğlenceli geçmiş he he :))
fatih ürek benzetmene de koptum burda delikafadulden

prova resmini görmeyenler görmüş çok sevindim.Yorumlarınıza teşekkürler kızlar,zayıfladım mı evet te o kadar devasal boyutta bir fark oluşmadı henüz

Dileğim senin yorumunu gördüm,cevap yazmamış mıyım ki.Canım böyle güzel ama annemler de orjinal hali gibi olsun,dantel falan eklet deyince....hayır diyemedim.Çünkü herkes çok sade bulmuştu.

adaaa kalemin mükemeel canım yaaa... anlatırken sanki yeniden yaşıyormuş gibisin valla...
sen sadece pastayla kaçamak yapmışsın... ya ben..... c.tesi ve pazar.. baştan sona kaçamak:klava:

adaaa senin şu güsel neşeli akıcı yazılarına bayılıyorummm havalnmş artst gibi hissetmş kıyamam ölesin zaten demek ayyabılarınıda aldın çok az kaldı yaaaaa demek kurtlar vadisi heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…