-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sağolun kızlar,siz söylediniz ya ben dahada durmam yazar da yazarım.

Dilekkkk zeynebim gelmiş ekle bacım fotoyu bir zahmet

speddyim tatlım şarkılar beautiful...ben beğendim

canım ben zaten eskisi gibi yaptırma diye böyle guzel demedim yani bu halinin bile guzel oldugunu belirttim ama kollarını yaptırmasan sanki daha guzel olacak bana öyle gelio

cnm eklediğin için teşk. ederimm

ada cnm şimdi bilmiom konuyu socam buna askı olcak mı
bu şekilde de gzl durmuş askısız.
danteli fln yapılınca çok daha güzel olur bu hali bile çok hoş çünkü provalarda hiçbişeye benzemiolar
ama gayet derli toplu duruo

canım ben zaten eskisi gibi yaptırma diye böyle guzel demedim yani bu halinin bile guzel oldugunu belirttim ama kollarını yaptırmasan sanki daha guzel olacak bana öyle gelio

balım benim sen o kolları görmüyor musun,bir şekilde gizlemem gerekiyor ne yapıp edip yoksa hiç kol koydurmayacağım ama maşallahı var yani.....

tatlım askı değil de yandan tam kollarımın en şişko olduğu tarafından dantelinden böyle kalın askı gibi bir parça olacak ,anlatamadım sanırım,ya bilmiyorum belki de hiçbir şey olmaz böyle kalır ya da sadece askı olur

ada anladım cnm ben.
görmüşütm öle bi resim eğer kendini öyle rahat hissediceksen koydur tabii
ztn modelinde de kolu vardı gelinliğin
hoş olur bence

adacım süper bi konuşma yazmışsın bize yine bitmesin diyorum valla:)) okurken kendimizi koyuyorum yerine ki daha zevkli oluyo okumak hehehe :))

kurtlar vadisi ADA çok yakında hehehe :))

hımmm melek kol,sanırım böyle boncuklarla dökülüyor gibi hatırladım,ya tatlım hiç düşünmedim bilemiyorum ki....

dileğim resmi sildin mi? silebilirsin

evet ya gizem özçelik kolu da olabilir de ayyyy kafam karışıyor bir de kızlar ben acıktım gidip bir yemek yiyeyimmmmm olur mu hadi öperim mis mis :)))

hımmm melek kol,sanırım böyle boncuklarla dökülüyor gibi hatırladım,ya tatlım hiç düşünmedim bilemiyorum ki....

dileğim resmi sildin mi? silebilirsin

ada cnm gelinliğin üstüne hepsini deneyin her gelinlikte farklı durucağını düşünüyrm
eğer gzl olursa neden olmasın hem kollarında dikkat çekmez

hadi kaçtımm benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…