-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy dün avize bakmaya gittik biz iboyla..dedik bakalım nedir son modeller.. ay bi kafam karıştı sormayın...........:S:S:S sizler nasıl düşünüyosunuz canlarrr :))

hatige nişanındaki saçının yakın resmi varsa gönderir misin bana ya da buraya ekler misin

nişanlının adı ibrahim mi

ayy dün avize bakmaya gittik biz iboyla..dedik bakalım nedir son modeller.. ay bi kafam karıştı sormayın...........:S:S:S sizler nasıl düşünüyosunuz canlarrr :))

benim evim japon feneri dolu opuyorumnanaktan yatak odamda mor koridorlar renkli mutfak kırmızı oturma odamda beyaz ama salona almadık daaa bizde zemuszemus

bunalr canım umarım anlaşılır :)) Alnım açık benim ve minik saçlar var o yüzden geriye dümdüz yakışmıyo :))

yandan bunu buldum bide

çok güzel canım ya
saçların çok uzun muydu ?
çok oldum ama
birde tacın çok güzel nişanlığın yanında mı aldın
yoksa dışardan mı

canlarımmmm. çok yorgun ama bi o kadar da mutluyum. dün beni istediler. çok yoğun bir akşamdı. ve 10 nisanda nişanımız var.

canım hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin .10 nisan bizim içinde heyecanlı bir gün olucak senin nişan gülsünün düğün...hadi bakalım hayırlısı canlarım

haticecanım nişanlınla çok yakışıyosunuz maşallah söylemeden geçemiycem

bu arada herkeze selam kızlar

çok güzel canım ya
saçların çok uzun muydu ?
çok oldum ama
birde tacın çok güzel nişanlığın yanında mı aldın
yoksa dışardan mı

saçlarım çok uzun değildi canım çok kısa da değildi normal yani :)) tacımı çok severek aldım bende çiçek istemedim nişanda..zaten nişanlık renkli ve çiçek takacak çok insan vardı abiye üstüne taç takıp gelin olduğumu belirtmek istedim heheh :)) nişanlığımı diktirdiğim yerden aldım tacımıda Fatih den.. :))

haticecanım nişanlınla çok yakışıyosunuz maşallah söylemeden geçemiycem
bu arada herkeze selam kızlar

çoookkk teşekkür ederim canım benimm :)) selamlar sanada :))

hatige cim.. çok güzel görünüyorsun... bende tacını çok beğendim:))

slm asgd cim.. hoşgeldin:))

gülsünn cicim çok sağol :)) o senin güzelliğinn :))

hatige taç çk hoşmuş nişanlıında çk güsel

hilalim çok sağol tatlım :)) nişanlığı ben çizdim gibi bişi v model... gelinlik strapl. olacağı için nişanlık farklı olsun dedim :))

opuyorumnanaktan

anladımm canım çokk sağol
sanırım bende bu modeli yaptıcam ama ben çiçek takarım belki
saçlarım siyah inşş seninki gibi güzel durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…