-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

:roflol:kaydirigubbakcemile3 oyy koptum kuzum yaaa.. yaa sen iyileşte çok dinleriz anlatırsın senn :)) enişteye bak sen öpcemnişanlımı diye ne hallere gelmişş :)) acısını çıkartır ama bakkk söliyimm aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ooo dilek han. level mevel hic demiyorsun Ada senin halin ne lennn kaydirigubbakcemile3

haticecim bir onceki sayfayi okudun mu???

Evet hatice aynı gün düğünlerimiz. Bizim daha tadilat işleri başlamadı; kiracı var evde henüz çıkmadı. Kardeşinin düğünü için nasıl bir abiye diktirmeyi planlıyorsun?

ay tamam 25 eylül gelinleriyiz senle bizz doğru hatırlmaışım :)) kaydirigubbakcemile5

yaa böyle değişik bişiler istiyorum ben.. zaten çok şatafat kokoş işi şeyler bana göre değill :)) aslında anlatamadım yaaa boshayallersmile

hatige ve sirkencubin siz nikah tarihlerinizi aldınız mı naptınız eylül için yer falaln belli mi yani

54 benim kocişinkide 53 kale aldınmı kale benim 4 tane var kaydirigubbakcemile3

ohh maşallah tatlımmm :)) siz karı koca yıkılıyosunuzz :)) kale aldım almammı yaa kaydirigubbakcemile3 sende 4 tane maşallahh.. :)) benim resim albümüm var farmville resimleri olarak adıda " hatice ANA 'nın çiftliği " :lepi:

hatige ve sirkencubin siz nikah tarihlerinizi aldınız mı naptınız eylül için yer falaln belli mi yani

tatlım belirledik biz.. ben düğünün içinde istedim gelinlik üzerimde ve sevdiklerim yanımdaa :)) tanıdık da vardı sağolsun hallettikk nikah işini.. sadece zamanı gelince yapılacak işlemler kaldı :))

Benim düğün mekanım belli ; nikahı da düğünde yapacağız. Nikah için gerekli evrakların geçerlilik süresi 6 ay diye biliyorum. O yüzden henüz başvurumuzu yapmadık; nisan ayında yaparız.

hatige alıntı edip cvp vermmeişn kız

buarada halıları nereden alıosunuz
merinos ve saray da iyi indirimler var gibi görünüo
bunların halıları nasıldır

s,rken canım sen kadıköyde misin
orada 6 ay geçerli ya bizde oyüzden bekliyoruz

verdim tatlım düzelttimmmmmmm :)) halı demişken gerçekten tüm halı markalarında kampanya var.. bakmaya başlıcaz bizde :))

Merinosun halılarını hiç bil miyorum ancak sarayın halılarını teyzem kullanıyor evinde o memnun. (teyzem çok titiz bir bayandır)

anladım haticecim bizim tanıdık yok iş başa düşüo
ya halı da tereddütlüyüm ama indirimlerde varken almak istiyorum
ev blli değil ama 4 m2 iki halı alsam bi yerle elbet lur herhalde
mutfağa jel tabalılar iyi olur gibime gelio
koridor olursa shaggy güzel duruo ya da antreye minik bi shaggy
siz neler almayı düşünüosunuz
ben salona ağır halılardan alcam desen olarak
eşyalar daha modern olacak böle kaynaşık bütünleşik bişi yapcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…