- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.001
level kaç
bu bas agrisi ve burun akintisiyla ancak bu kadar yazabildim aslinda yazacak cok sey var kusum,Bedi'nin annemle babam icerdeyken ben bir Ada'ya bakayim deyip yanima gelmesi kasla goz arasinda beni opmeye calisirken kopegimin gelip ona havlamasi bizim kopegin durup dururken havlamayacagini bilen annemlere Bedi'nin rezil olmasi kopegi sessizce bir kosede sIkIstirmaya calisirken ayagini kapinin kosesine vurmasi cocuk curuge cikti bir beni opecek diyekaydirigubbakcemile3
49 canım 50 ye doğru devammbide nişanlımınkine bakıyorum bıraktı başıma 30 daha o sempatiksalakcinni
senin kaç canım levell ??
Evet hatice aynı gün düğünlerimiz. Bizim daha tadilat işleri başlamadı; kiracı var evde henüz çıkmadı. Kardeşinin düğünü için nasıl bir abiye diktirmeyi planlıyorsun?
ooo dilek han. level mevel hic demiyorsun Ada senin halin ne lennn kaydirigubbakcemile3
haticecim bir onceki sayfayi okudun mu???
49 canım 50 ye doğru devammbide nişanlımınkine bakıyorum bıraktı başıma 30 daha o sempatiksalakcinni
senin kaç canım levell ??
oturup ev dizecemize tarla ekiyoruz sempatiksalakcinni
54 benim kocişinkide 53 kale aldınmı kale benim 4 tane var kaydirigubbakcemile3
hatige ve sirkencubin siz nikah tarihlerinizi aldınız mı naptınız eylül için yer falaln belli mi yani
hatige ve sirkencubin siz nikah tarihlerinizi aldınız mı naptınız eylül için yer falaln belli mi yani
hatige alıntı edip cvp vermmeişn kız
buarada halıları nereden alıosunuz
merinos ve saray da iyi indirimler var gibi görünüo
bunların halıları nasıldır
Nisan kartal yuvası noluyor?
karal yuvası nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?