-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Lepi canım dün bişey sormuştum ya ev alıcaz demiştin ya kredi ile falan mı.
Ben bu aralar kredi araştırmasındayım da zamanı gelince kazıklanmayalım diye.

Kızlar az önce gelnilik sayfasında biri önermiş; sizden gelenler diye bir site var; evlilk hazırlığı yapan kızların gelinlik fotoları var; değişik bir şeyler arayanlara belki yardımcı olur.

Evet canım doğru anlamışsın hem bjk lı değilim hem de takımlarla yakından ilgim yok D

Ben de bir an acaba farmwille deki bir bina adı mı diye düşünmüştüm. Hayal gücüm iyiymiş :))

kaydirigubbakcemile3
bende maksat tutmak olsun gibilerden tutuyorum
bizim ailede takım tutan yok
nişanlımın sülale bjk li ama
hemde en koyusundan

Kızlar az önce gelnilik sayfasında biri önermiş; sizden gelenler diye bir site var; evlilk hazırlığı yapan kızların gelinlik fotoları var; değişik bir şeyler arayanlara belki yardımcı olur.

ben sürekli takılıyorum o siteye he he ! tek gelinlik diil neler nerden ne kadara alınmış bakıyorum,çok ii oluyo :) yerimseniben

selaam ben de varıım hihoyyyt

benim de hoşuma gitti bulunca a.s üst modele uydurdum kafamda
re şöyle oluyor canım meltem+emre= meltemre kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bizim de isimler uyuyo, ben de böle yazıyorum her yere

Gizem + Mete = GizeMete opuyorumnanaktan

slmm güzeller bende geldmmm

hoşgeldin, ben de geldim bu aradaaa :lepi:

kafamçokkarıştıhoşgeldiniz kızlar, benimde çıkmam lzm işler iice yığıldı offf

avize konusulmus simdi gecmiste okudum ben de bu konuyla ilgili bizzat bir deneyim yasamis biri olarak bir tavsiye de bulunacagim size

biz annem cok istiyor diye salonun avizelerini degistirdik oncesin de fiyat arastirmasi yaparken her turlu avizeciye semt arasinda,buyuk alis veris merkezi icindekilerine derken annemin begendigi boyle damla tasli gibi kristal sarkitli avizelere ciftine avizeciler 150 tl derken biz ciftini 90 tl ye aldik nereden mi? yenibosna spotcular carsisindan,gidebilen varsa bir ugrasin derim ben.

canmcmm bizim de yeni eve avize almamız lazm ama ben oraya nasıl geleyim :)))
ben sevmiyorm öyle taşlı avize falan ya salona nasıl bişi alsam kii

hoşbuldum haticecim :) direk gizem diyebilirsin, gdmt yazmakla uğraşma zemuszemus

casperim ben de oyle sevmiyorum fiyat farkini gorun diye onu ornek verdim bak gecmiste kizlarin ekledigi modeller var 1375. sayfalara bir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…