- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.021
bjk ürünlerini satan tır
anladım siz bjk li değilsiniz :roflol:
Evet canım doğru anlamışsın hem bjk lı değilim hem de takımlarla yakından ilgim yokD
Ben de bir an acaba farmwille deki bir bina adı mı diye düşünmüştüm. Hayal gücüm iyiymiş :))
Kızlar az önce gelnilik sayfasında biri önermiş; sizden gelenler diye bir site var; evlilk hazırlığı yapan kızların gelinlik fotoları var; değişik bir şeyler arayanlara belki yardımcı olur.
Kızlar az önce gelnilik sayfasında biri önermiş; sizden gelenler diye bir site var; evlilk hazırlığı yapan kızların gelinlik fotoları var; değişik bir şeyler arayanlara belki yardımcı olur.
selaam ben de varıım hihoyyyt
benim de hoşuma gitti bulunca a.s üst modele uydurdum kafamda
re şöyle oluyor canım meltem+emre= meltemre kaydirigubbakcemile3
slmm güzeller bende geldmmm
avize konusulmus simdi gecmiste okudum ben de bu konuyla ilgili bizzat bir deneyim yasamis biri olarak bir tavsiye de bulunacagim size
biz annem cok istiyor diye salonun avizelerini degistirdik oncesin de fiyat arastirmasi yaparken her turlu avizeciye semt arasinda,buyuk alis veris merkezi icindekilerine derken annemin begendigi boyle damla tasli gibi kristal sarkitli avizelere ciftine avizeciler 150 tl derken biz ciftini 90 tl ye aldik nereden mi? yenibosna spotcular carsisindan,gidebilen varsa bir ugrasin derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?