-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hoşgeldin canım.sevdiğinle olmak herşeye değer boşver günün kötü geçen kısmını sil kafandan git yat şeker dinlen bide sen hasta olma

[/COLOR][/B][/FONT]

hoşbulduk cnm.
ya atamıyrm nedense
çok takıyrm kafama
nişanlımla da aram gerilcek bu konular yüzünen korkuyrm

bende bi elti var allah düşmanımın başına versin verem edecek beni veremm
alsanaalsanasmile
ada canım iyi gecelerr

zeynep boşver takma diycem yaşamayan bilmez diycen .canım onun amacı zaten seni deli etmek niye onu amacına ulaştırıp kendiyle övünmesine izin veriyosun sen onu takma o çıldırsınn sıkma canını inanki sonra acısı senden çıkar ALLAH korusun

sağoll canım.sanada geçmiş tir ama tekrar geçmiş olsun canım.anam adamlar hiç korkmuyolar yok böyle bişey yaa

cnm valla bizim başımıza okadar çok geldi ki
hiç korkmuyrz artık,
ama o dua ya çok inanıyrm gerçekten kapıdan döndürüo her seferinde
yoksa bize en az bi 10 kez girerdi hırsız.
teşkler cnm.
birde korkmak ne kelime biizm sonra alt komşumauza girdiler başka bi evde
karşı komşular
onun örtülerini diğerine ötekininkide diğer eve die değiştirmişler adamlarda ki eğlenceğe bakarmısın yaa

kızlar avize aldık bugün kaydirigubbakcemile3
oturma odamıza asarız die şu şıkırtılı taşlılardan.
bide minicik baş ucu saati

hadi ya adamlar fıkra gibiler :)

canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.yerimseniben

ne oldu canım hayırdır anlatmak istersen dinlerimm

cnm valla benim derdim eltim ve kaynım.
başka hiç bi problemim yok.
ben oraya gzemeğe gidiyrm kayınvaldeme gittim oturdum biraz
gün almışlar onu sölüo bilio kızcağımı
sonrada beni teselli etmeğe çalışıo onun yaşı geçti
evlenmesi lazım fln. ben nişanlandım kaç ay oldu kimse bizim evliliğimizden bahsetmio onların 2 ay oldu gün alcaklar diolar.doğal olarak sinirlenio insan

anladım canım hatırladım şu gıcık eltiyi bi senin elti bi adanın görümcesii zaten favorilerimklava:şaka bi yanada
nişanlın ne diyo bu duruma canım bide siz ne zaman düşünüyodunuz düğünü-nikahı?

cnm biz bşiy düşünemioyrz önümüzde kpss varken.
onlarda bunu fırsat bildiler tabii.
ama bnim sinir olduğum bz onlar evlenirken 15 aylık nişanlı olucaz onlar 6 aylık komik gelio biraz.
bide böyle ailesininde kendininde önde olma hırsı var nişanı önce yaptıüım için bile tepkiliydiler
kayınvaldemde haklı yaşı geçio evlenmesi lazım die 31 e girdi bide beklerse olmaz dio.
benim okulum varmış fln filan bahaneler işte gönlümü almaya çalışıo.

canım boşver sıkma canını hem onunki olsun bitsin işte ne güzel senin heyecanların telaşların devam ediyo oluak hala .hemde senin aldıgın alıcagın yada yaptıracagın seyerın aynısını yaptıramamıs alamamıs olucak bosver daha rahat olursun sen sıkma canını siz adımı attınız onunuzde beklemenız gereken bır surec var beklenıcekse beklıyceksınız düşünki başka sorunlarda yaşıyo olabilirdin sıkma canını inanki bak seni rahatlatmak için söylemiyorum o havasını atsın evlensin evlendikten sonra onun o heyecanı geride kalmış olucak ve sen daha yaşamamıs olucaksın hem sen yeni gelin olann hehehehee üzme canım kendinii

kızlar canım sıkkın
benim şu bir türlü yoluna girmeyen okul işim vardı ya onun siniriyle aşkıma hiç bi yer olmuyo herkes oyalıo buraya geldiğim güne lanet olsun dedim.ve konuşmuyoruz şimdi bu sefer çok kızdı napıcam bilmiyorum

sağol canım sonra bende senin dediklerin gibi düşündüm.
çünkü taklitçilik huyuda var biliosun en azından aldıklarımı görememiş olcak ve uygulayamıcak.bende tadını çıkarmaya karar verdim ne yaparsa yapsın
illa benim yaşım büyük önce ben diosa buyursun.

hoşgeldin you

kız emm naptınn adamı niye üzdün bence hiç uzatmadan git gönlünü al öyle demek istemedim sinirle çıktı evdekileri özledim okul işindede pürüz cıktı bı yerleşemedim biyere sen beni biliyosun afedersin falan de yoksa uzar canımm

canımm ya olmuo mu o okulda.
tel edip gönlünü alırsın o an ki kızgınlığımla oldu fln dersin

heh şöyle zeynepim ya sen nişanlılığının tadını çıkarmaya bak .o taklid edemiycek senii onun derdine düşsünkaydirigubbakcemile3 bırak evlensinler sorun yapmayın canımm

ya kızlar yanımda zaten aynı evdeyiz
ya olucak ama valilik onayı beklio 1buçuk aydır umutla bi güne başlıorum akşama hüsran.Allah beterinden saklasın ama bu iş yüzünden çok yıprandık ve çok kavga etmeye başladık. aynı sebebten daha öncede kavga etmiştik o yüzden söledim lafları asgd şimdi yüzüm yok. yanına bile yaklaştırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…