-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

heh şöyle zeynepim ya sen nişanlılığının tadını çıkarmaya bak .o taklid edemiycek senii onun derdine düşsünkaydirigubbakcemile3 bırak evlensinler sorun yapmayın canımm

ya aslında sorun yaptığım yok aslında
ama ne bilim bende istiyrm artık evlenmek.
biz o kadar emek veriyrz para biriktircez şöle yapcaz böle olcak die bunlar böle hiçbişiyi dert etmeden evlenmeye kalkınca şaşırdım biraz biz mi çok çekingen davranıoruz caba die düşünüo insan

tatlım bence biraz sakinleşsn şimdi .
sonra git yanına gzl dille anlat derdini özür dilerim de otur yamacına koy başını omzunu ayy ne bilim ağla zırla işte ağlamaya çalış ağlayamıosan numara yap dayanamaz bak barışır hemen

ben de bekliycem biraz şimdi uyuyo yatmadan yanına giderim bi. zaten passo ağlıyorum ağlamakla kandıramam bu sefer.

noldu zeynep kaynın evlenio mu

hee bayramdan sonra ki ilk haftaya gün alıcaklarmış
bana ne ki
sinirlendim em ya ben gitmişim oraya oturuoz kayınvaldem bana onların gününden bahsedio.yok ya ben kurtulamıcam bunlardan hee evlensinde kurtulayım ha evlendi evlenio evlencek amann offf sıktı valla artık evlenirse evlensin.
ayy albümlerini gösterdiler kızın yüzü pespembee bune ya dedim nie böle pembe yüzü ne rütüş yapılmışş
bende az değilim ama hee :)

canım boşver evlensinler. daha ii en azından seni taklit etmezler rahat edersin. siz ne zaman düşünüosunuz düğünü peki

canım anlıyorum gergin günler geçiriyosunuz.sıkma canını tamam üsteleme o zaman sakinleşsin sakinleşince konuşmayı denersin.düzelir hemde aynı evdesiniz canım sıkma canını bekla bakalım

iyi geceler kıslar nasılsınız geçmişi okumadım yeni çeyizler alan varsa iyi günlerde kullansın derdi olan varsa en kısa zamanda çözülsü inş
benim evim bu hafta içinde tamamen toparlanıyo kıslar cumartesi günü mobilyalar gelicek kısmetse diğer işlerde hafta içinde yapılıcak

hayırlı olsun canım

N:teytey:e güzel ya maşallah Esra'cım senin adına çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…