- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.241
heh şöyle zeynepim ya sen nişanlılığının tadını çıkarmaya bak .o taklid edemiycek senii onun derdine düşsünkaydirigubbakcemile3 bırak evlensinler sorun yapmayın canımm
ya kızlar yanımda zaten aynı evdeyiz
ya olucak ama valilik onayı beklio 1buçuk aydır umutla bi güne başlıorum akşama hüsran.Allah beterinden saklasın ama bu iş yüzünden çok yıprandık ve çok kavga etmeye başladık. aynı sebebten daha öncede kavga etmiştik o yüzden söledim lafları asgd şimdi yüzüm yok. yanına bile yaklaştırmıyor
noldu zeynep kaynın evlenio mu
ben de bekliycem biraz şimdi uyuyo yatmadan yanına giderim bi. zaten passo ağlıyorum ağlamakla kandıramam bu sefer.
ya kızlar yanımda zaten aynı evdeyiz
ya olucak ama valilik onayı beklio 1buçuk aydır umutla bi güne başlıorum akşama hüsran.Allah beterinden saklasın ama bu iş yüzünden çok yıprandık ve çok kavga etmeye başladık. aynı sebebten daha öncede kavga etmiştik o yüzden söledim lafları asgd şimdi yüzüm yok. yanına bile yaklaştırmıyor
iyi geceler kıslar nasılsınız geçmişi okumadım yeni çeyizler alan varsa iyi günlerde kullansın derdi olan varsa en kısa zamanda çözülsü inş
benim evim bu hafta içinde tamamen toparlanıyo kıslar cumartesi günü mobilyalar gelicek kısmetse diğer işlerde hafta içinde yapılıcak
iyi geceler kıslar nasılsınız geçmişi okumadım yeni çeyizler alan varsa iyi günlerde kullansın derdi olan varsa en kısa zamanda çözülsü inş
benim evim bu hafta içinde tamamen toparlanıyo kıslar cumartesi günü mobilyalar gelicek kısmetse diğer işlerde hafta içinde yapılıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?