-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hayırlı olsun canım

hayırlı olsun esracım.

N:teytey:e güzel ya maşallah Esra'cım senin adına çok sevindimm

çok saolun kıslar ev yerleşiyo artık sıra gelinlik bakmaya gelicek bizim alcaklarımız içinde bankadan kredi çekicez onun içinde başvurduk bizim sorunumuzda nişanlımın işsiz olması düğüne kadar iş bulabilir inş bende nikah çıkışı yapıcam işimiz zor yoksa

emm aa bişiy sorcam ay kızlar sorum size de benim cezvem yookk
normal takım cezve mi alım em cnm snein şimdi aldığın cezveden mi var mı senin takım olarak kafam çok karışık bu konudaa bu bakırlar çok gzl yapıomuş ee bende tiryakiyim gzl olsun isterim

hayırlısı canım inş bulur ya bilmiyorumkismile

em cezveni güle güle kullan cnm
benim emsan tencere setim var onun cezve takımı var onun dışında orta boy almayı düşünüyoruz ilhanda bende türk kahvesi sevmeyiz pek

inş. bulur iş cnm ahh bu iş derdi yaa herkesin başına bela ztn.
hayırlı olsun bu arada

zeynepcim benim 2 li jumbo cevze var setin içindeydi. bi de hediye gelmişti 3 lü onu normal kullanırım. bakır güzel yapıomuş ben de eski ev arkadaşıma alıp yolladım kendime de aldım bi tane buranın bakırları meşhur

teşekkürler kızlar bu arada

esracım işsizlik çok zor gerçekten bizim de başımızdan geçti.ama şimdi de benim işim var ama işe gidemiorum o da fena koyuyo. ama şükürler olsun maaşım işlio

inşallah olur zeynep. devlet garantisi bambaşka

canım belli değil daha nişanlımın arkadaşı var antalyada ona sorucaz bi. ateş pahası balayı ya. bi esiyo kafama böldür taksitle yap balayı paşalar gibi. bi diom yazık paraya

sorunun cevabı zeynep bazen kalabalık olur bi cezve yetmez. bu benim aldığım 7 lira 4 kişiliği. bi tane bundan al. bi de takım al istersen

Aynen yaw 12 taksit aslında pekte koymaz diyorum bi bide diyorum 1800 5gece yuhh çok fenada gaza geldim millet muhakkak gidin diyor. Hatta bi arkadaş altınlarını bozdurupta gitmişti dönüşte inan değdi demişti. Napcam bende bilmiyorum acayip geriyor bu konuda. ön sayfalara bakmadım yalnız yeni bişi alan varsa hayır-uğurlu olsun inş.

Karaböcüg al beni vur sana hayırdır senin sorun ne?

ya bilmiorum belki sorun edilcek bişe deil diceksiniz ama ben 1 aydır bunu sorun haline getirdim ve nişanlıma cok fazla yansıtmaya basladım.bizim herseimiz alındı bi perdelerim kaldı onuda sanki sallayıp duruolar gibime gelio bi türlü alamadık gitti bende dinir oluorum iyice sabrım tasıyoklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…