- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.281
ya bilmiorum belki sorun edilcek bişe deil diceksiniz ama ben 1 aydır bunu sorun haline getirdim ve nişanlıma cok fazla yansıtmaya basladım.bizim herseimiz alındı bi perdelerim kaldı onuda sanki sallayıp duruolar gibime gelio bi türlü alamadık gitti bende dinir oluorum iyice sabrım tasıyoklava:
Canım haddinden fazla gerginim ben bu düğün öncesi sendromumu neyiyse bende level 1000yaptı. Ben başaramıyorum sen bari dikkat et yawwwwwww olur hepsi.
Ah bide ben kendime diyebilsem bunu ay bide tatlı telaş derler pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh neyse aman sizler benim gibi abartmayın kızlar.
zeynepcim benim 2 li jumbo cevze var setin içindeydi. bi de hediye gelmişti 3 lü onu normal kullanırım. bakır güzel yapıomuş ben de eski ev arkadaşıma alıp yolladım kendime de aldım bi tane buranın bakırları meşhur
teşekkürler kızlar bu arada
esracım işsizlik çok zor gerçekten bizim de başımızdan geçti.ama şimdi de benim işim var ama işe gidemiorum o da fena koyuyo. ama şükürler olsun maaşım işlio
inşallah olur zeynep. devlet garantisi bambaşka
amin cnm umuyrm kazanır devlet işi gibisi yokk.sorunun cevabı zeynep bazen kalabalık olur bi cezve yetmez. bu benim aldığım 7 lira 4 kişiliği. bi tane bundan al. bi de takım al istersen
cnm biz erken rezervasyon indirimden yaralandık ilhan düğüne kadar işe başlarsa yeni eleman olduğu için izin vermeyebilirler diye 3 gün önceden haber verip paranı geri alabiliyosun calimera kaya side oteline rezervasyon yaptırdık ( 5 gece transfer masrafı uçak gidiş geliş hepsi 1800 tuttu)Esra canım sen napmıştın balayı işini?j
teşekkürler kızlar bu arada
esracım işsizlik çok zor gerçekten bizim de başımızdan geçti.ama şimdi de benim işim var ama işe gidemiorum o da fena koyuyo. ama şükürler olsun maaşım işlio
inşallah olur zeynep. devlet garantisi bambaşka
düğün ne zaman cnm vakit varsa acele etme bakarsınızya bilmiorum belki sorun edilcek bişe deil diceksiniz ama ben 1 aydır bunu sorun haline getirdim ve nişanlıma cok fazla yansıtmaya basladım.bizim herseimiz alındı bi perdelerim kaldı onuda sanki sallayıp duruolar gibime gelio bi türlü alamadık gitti bende dinir oluorum iyice sabrım tasıyoklava:
Sonbaharcım inş kazanır nişanlın. Allah'ım herkesin gönlünden geçen güzellikleri hayırlısıyla nasip etsin (Amin)
dimi ereğli ii olurdu öle. kızım bu devirde kimseye güvenme kimseden de fayda çok artık ben buna inanıyorum ve kimseye güvenmiyorum
yollarım zeynepcim iste sen
karabocuq daha çokmuş ya..boş yere üzme sevdiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?