-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Canım haddinden fazla gerginim ben bu düğün öncesi sendromumu neyiyse bende level 1000yaptı. Ben başaramıyorum sen bari dikkat et yawwwwwww olur hepsi.
Ah bide ben kendime diyebilsem bunu ay bide tatlı telaş derler pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh neyse aman sizler benim gibi abartmayın kızlar.

ya ne bilim işte sallayıp duruyolar gıbı gelıyo yazıq nişanlımada yansıtıorum eften püften sebeplerden bagrıp çagırıyorum onadasenağlama

neresi tatlı telaş stresten baska bişey deil bu düşün düşün deli olcam yha benmi fazla abartıorum acaba herkesmi böle bilmiorumki

düğünün ne zamanki karabocuq

bak sana dert sayayım. daha evimin nerde olacağı bile belli değil. tayin oldum dağın başına yerimi değiştirmeye çalışıoruz ve passo kavga ediyoruz. düğün için para biriktirdik. ama yine de borç kalıcak. ailemden uzaktayım vs vs

ama tabi herkesin derdi kendine göredir

sorunun cevabı zeynep bazen kalabalık olur bi cezve yetmez. bu benim aldığım 7 lira 4 kişiliği. bi tane bundan al. bi de takım al istersen
amin cnm umuyrm kazanır devlet işi gibisi yokk.
evet bi takım alıp birde böyle bakır almak en iyisi olucak.
çünkü bunalr çok gzl yapıomuş
bi tanede bana yollasaydın ya saklardımm bayanssulusmile

Şu görümceme gelde sinir olma Geçen sene eşi arkadaşını balayına yolladı. (Ona bedava tatil geliyor her sene çalıştığı firmalardan) Bende yuppi seneye yırrtık e artıkın bizede bi güzellik yaparsınız demiştim şirinlik olsun(görümcemin kocasıyla benimki arkadaş hatta akrabalar) diye yüzsüzlükte diyebiliriz biz buna:) Neyse tık yok daha abilerinden çarpmaya çalışıyorlar tövbe tövbe Bi Allah'ın kuluda demiyor bunlar evlenecekler ev kuracaklarklava: Bedava yollamasa bile biraz daha uyguna vesile olur insan klava:klava:

Esra canım sen napmıştın balayı işini?j
cnm biz erken rezervasyon indirimden yaralandık ilhan düğüne kadar işe başlarsa yeni eleman olduğu için izin vermeyebilirler diye 3 gün önceden haber verip paranı geri alabiliyosun calimera kaya side oteline rezervasyon yaptırdık ( 5 gece transfer masrafı uçak gidiş geliş hepsi 1800 tuttu)

evet cnm işsizlik zor ilhan 1 seneye yakın işsiz nerdeyse evdeykende hep tadilatlarla uğraştı boş durmadı yine

düğün ne zaman cnm vakit varsa acele etme bakarsınız

Sonbaharcım inş kazanır nişanlın. Allah'ım herkesin gönlünden geçen güzellikleri hayırlısıyla nasip etsin (Amin)

em bizde para biriktirioz çok korkuom borçtan
iktisatçıyım ama bişiy yaramadı bu işte. gerçi nişanlım dio senin fikirlerin sayesinde biriktirdik bu kadar
hesap yapıom ya hepp :sinifsinif:

dimi ereğli ii olurdu öle. kızım bu devirde kimseye güvenme kimseden de fayda çok artık ben buna inanıyorum ve kimseye güvenmiyorum

yollarım zeynepcim iste sen

karabocuq daha çokmuş ya..boş yere üzme sevdiğini

esracım otel süper görünüyor inş süper bir balayı geçirirsiniz canım.
Em voyage bodruma baktın mı burası 5 yıldız değil daha ekonomik gibi giden birisi olsa burayı dikkat alacağım.

valla zeynep ben korkmuyorum artık. borç kalcak die istemediğim şeyleri almak istemiom ya da içimde uhte kalsın istemiorum. nasıl olsa ikimiz de çalıoruz çok şükür. biter gider. bizim beyaz eşyalar bitio taksitleri düğüne kadar. fırın ve tv alıncak tabi. eşyalarda peşin para alıncak. gelinlikte düğüne kadar ödencez.geriye kalanlar da takı düğün foto perde halı falan. yav ödenir gider. millet sıfırdan başlıo
benim de gözüm korkardı ama artık kormuyo

ciddimii.
ne kadar sevinirim yaa
belki ilerde yollarız birbirimizee kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…