-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

5 gece voyage bodrum 1500 e falan gelio canım deniz tarafı. en uygun o voyage larda. ama diğerlerine göre vasat kalıo sanki resimlerde. diğerleri daha gösterişli

neresi tatlı telaş stresten baska bişey deil bu düşün düşün deli olcam yha benmi fazla abartıorum acaba herkesmi böle bilmiorumki

Aynen gülüm yasempatiksalakcinni Ev kendinizin mi kira mı olacak belki perdeyi ona göre ertelemiş olabilirler. Emcim buradan senin telaşlarınıda okuyacağız sonbahar seninde kuş .

esracım benimki de bi süre işsiz di çok zor oluyo. biz o zamanlar bile sıkıntısız geçirdik çok mutluyduk. hiç yansıtmadım ona.ama şimdi çok kırıyorum onu

Aynen gülüm yasempatiksalakcinni Ev kendinizin mi kira mı olacak belki perdeyi ona göre ertelemiş olabilirler. Emcim buradan senin telaşlarınıda okuyacağız sonbahar seninde kuş .

kira olcakta tutulcak ev belli yani o bile belli ama nedense bi türlü perde alamadık amac neyse artık

ya canım nolur nolmaz kira sonuçta ondan almıyolardır perde. çünkü kira evde perde zor. halı uyuyo genelde ama perde uymuyo bekle bakalım nolucak

5 gece voyage bodrum 1500 e falan gelio canım deniz tarafı. en uygun o voyage larda. ama diğerlerine göre vasat kalıo sanki resimlerde. diğerleri daha gösterişli

Diğer voyagelerin yanından geçemeyeceği bariz malesef nessem sağlık olsun.
Kızlar ben hep maldivlere ya da dubai ya da venediğe gitmek isterdim balayına aga hayal ki ne hayalmiş hep birlikte gülelim biraz:d:roflol::roflol: Şimdi iki şehir öteye gitmek bile güç görünüyor:roflol:

yaa canım al işte kayınbiraderim kredi çekcek evlencek borcu düşünsene doğru düzgünde işi yok hem. bizimde beyaz eşyalar alndı ee allaha şükür mobilyalarıda alcaz
halı işinide hallettim sayılır ist.da bugün gezdik bi yer süper halılar var 4 m2 halı 85 tl. çok uygundu ve harikaydı modeller ordan alcam çok tutmaz takı ve gelinlik parasınıda ayarlıcaz avizeler perdeler düğün nikah kına masraflarım kaldı bi tek benimde.
ama göbeğim çatladı yaw

Oy oyy maşallah canım.

esracım otel süper görünüyor inş süper bir balayı geçirirsiniz canım.
Em voyage bodruma baktın mı burası 5 yıldız değil daha ekonomik gibi giden birisi olsa burayı dikkat alacağım.
saol cnm inş voyage sideye gitmek istersim ama sırf otel masrafı 1400 küsür tutuyodu
esracım benimki de bi süre işsiz di çok zor oluyo. biz o zamanlar bile sıkıntısız geçirdik çok mutluyduk. hiç yansıtmadım ona.ama şimdi çok kırıyorum onu
bizim şimdilik bi sorunumuz yok cnm ilerde olmaz inş düğüne ne kadar kaldı şurda
voyageler çok pahalı cnmya ablamlar voyage sideye rezervasyon yaptırdılar erken rezervasyon indirimiyle ekim ayında bile 1000 küsür tutmuş 2 yetişkin 1 çocuk

senin karnın agrıo benim saçlarım dökülmeye basladı dügüne kadar kel kalmasam barisempatiksalakcinni

Benim mideme yanlış etki yapıyor iştah açıyor bende.. Ay bide 2 senedir tipim kaydı yüzüm gözüm benek benek oldu hep stresten:gitme::gitme: Bi evlensemde kurtulsam evde mevlüt okutcam tövbe tövbe. Unutcam sonra.

ay demekki bi ben böle deilmişim ay iyide cevremebakıom millet gayet rahat görünüo bizmi cok takıoz acepbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…