- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.321
Ay aynen sinir oluyorum onlara mız mız hiç bişeyle ilgilenmiyorlar. Bi iki tane daha nişanlı arkadaş var yan yana gelince insan iki fikir alışverişinde bulunur di mi yok bebem kendi işlerini sallamadıkları yetmiyomuş gibi fazlaca evlilik meraklısıymışım diye daha beni ayar ediyorlaray demekki bi ben böle deilmişim ay iyide cevremebakıom millet gayet rahat görünüo bizmi cok takıoz acepbilmiyorumkismile
Ay aynen sinir oluyorum onlara mız mız hiç bişeyle ilgilenmiyorlar. Bi iki tane daha nişanlı arkadaş var yan yana gelince insan iki fikir alışverişinde bulunur di mi yok bebem kendi işlerini sallamadıkları yetmiyomuş gibi fazlaca evlilik meraklısıymışım diye daha beni ayar ediyorlar
kızlar dün başımdan geçen olayı paylaşayım sizinle ...
...
kilit falan değiştirildi olayı ben yaşadım babam abaim ve aşkıcığım ve sevgili komşumuz çok korkmuşlar :1closedeyes:böyle yani çok şükür bişeycik olmadıı:Saruboceq:
neresi tatlı telaş stresten baska bişey deil bu düşün düşün deli olcam yha benmi fazla abartıorum acaba herkesmi böle bilmiorumki
günaydınnnnn Ada kız ofisten sizlere sesleniyorrrr
casperım davetiyemi sormuştu,şu an onu burada göremiyorum
nisanım ve mglove burada,slm kızlar
casperı görürseniz ve ben burada olmazsam hanginiz bunu okursanız kendisine söyler misiniz davetiyeyi çok merak ediyordu,görsün
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?