-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay demekki bi ben böle deilmişim ay iyide cevremebakıom millet gayet rahat görünüo bizmi cok takıoz acepbilmiyorumkismile
Ay aynen sinir oluyorum onlara mız mız hiç bişeyle ilgilenmiyorlar. Bi iki tane daha nişanlı arkadaş var yan yana gelince insan iki fikir alışverişinde bulunur di mi yok bebem kendi işlerini sallamadıkları yetmiyomuş gibi fazlaca evlilik meraklısıymışım diye daha beni ayar ediyorlar

sorma onları yolasım gelio takıyolar şıkır şıkır altınları biblo bebek gibi dolanıyolar ortada dertsiz tasasızzklava:

ah cnm ya çok geçmiş olsun:teselli:
adam akıllı çalışmak varken neden böle yollara gidlir bilmem ki
daha önce bende böle bişi yaşadım
bahçeden balkonun altından bikaç şey çalındı,bayada değerliydi
ve ben komşuya gitmek için dışarı çıktığımda adam bahçedeymiş,bahçe kapısıda açıktı ama kötüye yormadım,annemler unutmuştur dedim
kardan dolayı merdiven buzluydu,sobadan sıcak su almaya geri döndüm
geldiğimde kapı ardına kadar açıktı, rüzgardır dedim
ertesi sabah kalktığımızda farkettik... ne kadarda safmışız diyoruz..
çünkü o akşam 4 kez kapıyı açık bulduk ve hiç kötüye yormadık nedense akannehir

kılzar günaydın bende 10 temmuzda evlenicem, nişanlım askerde 17 mayısta geliek inşallah, ama bizim hiç bişeyimiz daha alınmadı gelinlik bile, hiç mevzusu bile açılmıyo, bende boşverdim, bakalım hepsini 2 aya nasıl sığdırıcaz, ben nişanda herşeyimi bir günde aldım boğçayı nişanlığı falan, ve o yüzden düğündede öle yapıcam sanıyolar galiba mobilyalar gelinlik beyaz eşya falan ama öle yağma yok, 4 ayımız kaldı ortada bişey yok acaip sinir oluyorum bende artık tınlamıyorum bile ama nişanlım askerden bi gelsin kimseyi yanıma almıcam, yada hep birklikte gidip her akşam gezdicem onları i oturtmıcam yerlerine hemen beğensemde beğenmemiş gibi yapıcam ben nasıl sinir olduysam onlarıda daha çok sinir edicem

neresi tatlı telaş stresten baska bişey deil bu düşün düşün deli olcam yha benmi fazla abartıorum acaba herkesmi böle bilmiorumki

kesinlikle fazla dert ediyorsun ve açıkçası bu dertler bana çok tuhaf geliyor. allahın aşkına çıksan bir pazardan 3 metre perde alsan ne olacak. perdesiz mi kalacaksın tüm evi dizmişsin.
daha çeyiz namına 3-5 parça eşyam var ki onlarda mobilya filan değil tabak çanak başka birşeyim yok. nerede yaşayacağım belli değil. ama ben canımdan çok sevdiğim nişanlımla birlikteyim diye seviniyorum. herşey zamanla olur. kaldı ki olmasa da olur.
lütfen bunları söylemeyin kızlar açıkçası zoruma gidiyor. birçevrenize bakın bir silkelenin.
ama tabi ben gafletimle mutluyyum diyenlere lafım yok.

günaydınnnnn Ada kız ofisten sizlere sesleniyorrrr

casperım davetiyemi sormuştu,şu an onu burada göremiyorum
nisanım ve mglove burada,slm kızlar
casperı görürseniz ve ben burada olmazsam hanginiz bunu okursanız kendisine söyler misiniz davetiyeyi çok merak ediyordu,görsün

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

günaydın kızlar... dünden beri nette probelm var.. sürekli kopuyor.. akşam da sevdicceğimşn personel gecesi vardı.. evde değildim...
ve şimdi bağlanabildik ama arada kopuyor yine...
ada cım ben görmüştüm davetiyeni ve çok beğenmiştim...
damla cım.. aman boşver... sen son berkar günlerinin tadını çıkar....:)))

slm cnm
hoşgeldin
ne durumdasın iyileştinmi
ben daha önce görmedim sanırım davetiyeyi
çok güsel olmuş cnm

adacımmmm iyileştin mi kuşummm
daha önce görmüştüm davetiyenii çok güsel yav sözlerini çokk çokk beyendimmmm :1hug:

napıonuz kızlar
oo gülsuncm nasıl geçti dün akşam :1hug:
Sipit kız mutlaka gelir birileri o zaman bu topice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…