Çeyiz hazırlıklarım... :)

Allh kolaylik versin tatlim vallhi sende nisan faln var vi fugunun yakin mi

Henüz yok tatlım ama yakın zamanda söz yapıp, 2014 yazında da düğün yapmayı planlıyoruz kısmetse. Derdim şu, ıvır zıvırları bitirip evimin büyük eşyalarına, gelinlik vb detaylara, düğünüme odaklanmak istiyorum. Haftanın 6 günü çalışan , çok detaycı olan bir insanım, gelinlik seçerken tencere tava bakmam istemiyorum :) peki ya senin düğün ne zaman kısmetse.?

canim sanki benim cumlelerimi yazmissin benden once bende senle tamamen ayni durumda ve ayni fikirdeyim ayrintilari onceden halledip geriye sadece ana esyalri birakmak istyrm cunku bende yogun calisyrm bunlarla ugrascak vaktim olmiycak aceleye gelsinler istemiyrm en kucuk parca bile ozenli olsun istyrm ki buda zaman alio bu detaylari halledelim ki daha sonra enerjimiz dugun davet organizadyon mobilya gelinlik vs seylere kalsin:) ayni surecleri yasiycaz giibi benzio yakindan takip edicem umarim hersey guzel olur:)

Kesinlikle ben de en küçük parçanın bile aceleye gelmemesinin istiyorum, alınmış olması için alma niyetinde değilim. Çevremdeki çoğu kişi eksiklerimi evlendikten sonra tamamlayabileceğimi söylüyo fakat ben buna inanmıyorum, evlendikten sonra önceliklerimin değişeceğini biliyorum, geçim derdinden ve kişisel ihtiyaçlarımızdan sıranın eşya almaya geleceğini düşünmüyorum. Çalışıyoken, henüz ev geçindirme gibi sorumluluklarım yokken çeyizimi kendi gönlüme göre, kimsenin aldığını kullanmak zorunda kalmadan, ailemi en azında çeyiz sıkıntısından kurtarmak adına kendi paramla alıyorum, hal böyle olunca karışanım da olmuyo :) bir de biz karadenizliyiz ve çevremiz kız çeyizine dikkat edip dedikodusunu yapmaya bayılırlar ve bunu yaparken de "hicran çeyiz yapamamış değil ailesi kızına çeyiz yapamamış" a getirebileceklerinden ve annemin üzülmesini kesinlikle istemediğimden her detayımı alıyorm, mandalı mı bile :) bence de aynı dönem gelini olucaz,çok çok heyecanlıyım, herşeyin yeni olacak olması beni çok mutlu ediyo. Herşeyimizin güzel olacağını umut ediyorum :)

Anneciğimin el emeği göz nuru, namaz başörtülerim :) hepsi iğne oyası ve devamı da geliyo :)

Eklentiler

• $image.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 79
Ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum şuan :)) ben de istanbulda, sarıyer de oturuyorum istinye de çalışıyorum :)

Bende bogazin tam karsisinda beykoz civarindayim canim:) buarada anne elisi ganinetlerin harika görünüyo guzel gunlerde kullan insallh anne ganimeti bende de cok var ismegin kurslarina gitti annem kac yil el isi goz nurlari bi harika ama cikartip fotolarini cekmeye cok useniyorum sen ekle sreinkilere bakalim gozumuz gonlumuz acilsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…