- Konu Sahibi hicranaksoy
-
Ayy canim bunlar ne boyle bayildim hele mandal bende asik oldum ya hemn sitesine bakiyrm:) buarda Güle gile kullan canimBugün tchibodan aldığım mandallarım, toplu iğne-iğne yastığı setim :) şuan kendileri ile aşk yaşıorum
Ayy canim bunlar ne boyle bayildim hele mandal bende asik oldum ya hemn sitesine bakiyrm:) buarda Güle gile kullan canim
Tukenmemis canim hemn netten siparis verdim hemde iki paket cok mutluyum:)Teşekkür ederim tatlım, inşallah tükenmemiştir tatlım :)
Çok güzelller yahuuu güle güle kullanBugün tchibodan aldığım mandallarım, toplu iğne-iğne yastığı setim :) şuan kendileri ile aşk yaşıorum
Tukenmemis canim hemn netten siparis verdim hemde iki paket cok mutluyum:)
Çok güzelller yahuuu güle güle kullan
Canım yeni cicilerin çok şık güle güle kullan
Ay insallh canım ya neler yapiolar boyle gitti hep paraciklarimiz:)Ben de 2 palet aldım anca yeter diye düşündüm :) güle güle kullanalım inşallah :)
Ay insallh canım ya neler yapiolar boyle gitti hep paraciklarimiz:)
ay icimi ferahlattin desem yeri tatlim ya bende acaba bu ceyiz piskopatligi sadece bende var sanirim diye dusunup dertleniodumAyy onu hiç sorma tatlım. Çeyiz hazırlığı ben de bağımlılık yarattı, elime geçen tüm parayla eşya alıyorum, sen de öyle misin acaba. :)
ay icimi ferahlattin desem yeri tatlim ya bende acaba bu ceyiz piskopatligi sadece bende var sanirim diye dusunup dertleniodum
Allh kolaylik versin tatlim vallhi sende nisan faln var vi fugunun yakin miHahahaaha sürekli bişeylere bakıyorum, listeler yapıyorm ama yok yani bitmiyo :)
Allh kolaylik versin tatlim vallhi sende nisan faln var vi fugunun yakin mi
Henüz yok tatlım ama yakın zamanda söz yapıp, 2014 yazında da düğün yapmayı planlıyoruz kısmetse. Derdim şu, ıvır zıvırları bitirip evimin büyük eşyalarına, gelinlik vb detaylara, düğünüme odaklanmak istiyorum. Haftanın 6 günü çalışan , çok detaycı olan bir insanım, gelinlik seçerken tencere tava bakmam istemiyorum :) peki ya senin düğün ne zaman kısmetse.?
canim sanki benim cumlelerimi yazmissin benden once bende senle tamamen ayni durumda ve ayni fikirdeyimayrintilari onceden halledip geriye sadece ana esyalri birakmak istyrm cunku bende yogun calisyrm bunlarla ugrascak vaktim olmiycak aceleye gelsinler istemiyrm en kucuk parca bile ozenli olsun istyrm ki buda zaman alio bu detaylari halledelim ki daha sonra enerjimiz dugun davet organizadyon mobilya gelinlik vs seylere kalsin:) ayni surecleri yasiycaz giibi benzio yakindan takip edicem umarim hersey guzel olur:)
Aynen katiliyorum sana canim vok yakin gordum seni kendime buarada bende karadenizliyim istanbuldayim sen hangi sehirdesin?
Çok güzeller güle güle kullan canımAnneciğimin el emeği göz nuru, namaz başörtülerim :) hepsi iğne oyası ve devamı da geliyo :)
Ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum şuan :)) ben de istanbulda, sarıyer de oturuyorum istinye de çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?