- Konu Sahibi hicranaksoy
-
canım öncelikle hayırlı olsun bende bununla ilgili araştırma yapmıştım ütü alırken fakat buhar kazanlı ütüleri kalabalık aileler icin ideal oldugunu duydum.ütü alırken ısı derecesinin 2000 w dan yüksek olması,dik konumda kendi kendine otomatik kapanma özelligi,seramik tabanlı ütüler daha uzun ömürlü oluyolarmış...buhar gücùde çok önemli bende araştırma doğrultusun arzum ar632 seramik tabanlı ütü aldım çeyizimeHerkese merhaba, ben de çeyiz hazırlıklarımı sizinle paylaşmayı ve fikirlerinizi almayı çok istiyorum
İlk olarak aldığım ütüden bahsetmek istiyorum. Çeyizime aldığım herşeyin gönlüme sinmesine özen gösteriyorum. Kazanlı ütü konusunda araştırmalarım sonucu en iyilerinden biri olduğunu öğrendiğim ' Delongi ' markasını tercih ettim. Siz nedersiniz, aranızda bu marka kazanlı ütü kullanan var mı? Deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız?
canım öncelikle hayırlı olsun bende bununla ilgili araştırma yapmıştım ütü alırken fakat buhar kazanlı ütüleri kalabalık aileler icin ideal oldugunu duydum.ütü alırken ısı derecesinin 2000 w dan yüksek olması,dik konumda kendi kendine otomatik kapanma özelligi,seramik tabanlı ütüler daha uzun ömürlü oluyolarmış...buhar gücùde çok önemli bende araştırma doğrultusun arzum ar632 seramik tabanlı ütü aldım çeyizime
canım hisarların çok şık çok güzel görünüyorlar. güzel günlerde kullan inş
güle güle kullan canım, nerden ve ne kadara aldın acaba, uygun muydu fiyatları..?
Canım ben Profilo hisar mağazasından aldım, fiyatları tam hatırımda değil ama hanginin fiyatını öğrenmek istersen faturasına bakıp söyleyebilirm :)
tşk ederim tatlım...:)Sana da hayırlı olsun canım, güle güle kullan. Ben çalıştığım için ütü işi beni çok uğraştırmasın diye kazanlı ütü tercih ettim ama daha ufak parçalara ütü yapabilmek için ufak çaplı ucuz bir ütü almayı planlıyorum :)
Sana da hayırlı olsun canım, güle güle kullan. Ben çalıştığım için ütü işi beni çok uğraştırmasın diye kazanlı ütü tercih ettim ama daha ufak parçalara ütü yapabilmek için ufak çaplı ucuz bir ütü almayı planlıyorum :)
yani çeyiz hazırlığına başlamam gerekiyor fakat neyi nerden almam gerek, bir de fiyatlar nerde uygun bilemediğimden sormuştum..
Öncelikle çeyiz topiğin hayırlı olsun tatlım. :)
herşeyin çok güzel maşallahAllah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
Hicrancm yine çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan
ben de aynı mantalitede davrandım, philips'in kazanlı ütüsünden aldım, şuan bekar evimde de seramik tabanlı 2200 W fakir marka ütü var maşallah zehir gibi. Evlenip çoluk çocuğa karışana kadar ufak tefek ütüler için beni idare eder sanırım
Hepsini güle güle kullan canımm
Supladaaynadetayı çok hoş olmuş, kadehlerede bayıldım
Senin de çeyiz topiğin hayırlı olsun canım, çeyizlerini gördüm ve çok beğendim, Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?