- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
Çook tatlılar canım çok begendimSüt şişelerim
Bende cook begendım canım güzel günlerde kullan...
Çook tatlılar canım çok begendimAngry birds tabaklarnada bayıldım yaaaaaaaaa
herşeyin çok güzel güle güle kullan kevgirlerini nereden aldın acaba
ohh ohh dopdolu bi çeyiz :)
öncelikle attığın mesajla merak edip çeyizlerine bir göz atıyim dedim cidden çok şeker şeyler almışsın güle güle kulan inşallah... beyaz kapaklı kavanozlarını soracaktım set halinde mi nerden ve kaça aldın?seramik tencerede hangi marka aldın?
Çok çok teşekkür ederim gerçektencanım ben seramik tencere setimi moneta dan aldım. Bir de o kavonozların markası oxo. Esse ve boynerlerde satılıyor, tane fiyatları oldukça yüksek. Seti sen oluşturuyorsun, Esse bir dönem % 50 + % 50 indirime girmişti ona rağmen çok ucuz değillerdi, boyutları fiyatlarına göre değişiyor ama inan hiç hatırlamıyorum faturası ofisimde çıkartıp sana iletirim tatlım ama inanılmaz kullanışlılar tek parmakla tuşuna basıosun kapak hemen açılıyor , vakumlu kaplar , üst üste konabiliyorlar logo gibi birbirleriye uyumlular :) tavsiye ediyorum çok
canım işte bu kavanozlar acaba hava alır mı bugün bir arkadaşım da bana tupperın oval setti sanırım ondan önerdi kesinlikle hiç bir bozulma yapmıyomuş (gerçi tupperin da adet fiyatı 35 tl o da az değil hani )ben de metal kapaklı cam kavanozlar var ama tabi ne kadar da olsa bi bozulma oluyor.moneta seti nerden ve fiyatı ne kadar? ben de hani yerli olsun yerli kazansın diye düşünüp korkmazın seramiğini mi alsam dedim ne dersin ?(bu arada ben 2 yıllık evliyim ama görüyosun eksikler bitmiyo)
Kesinlikle sana katılıyorum evin eksiği bir türlü bitmiyor :) kavanozları inceledim hava almayacak gibi görünüyor fakat kullanmadığım için herhangi bir yorum yapamayacağım, işin kötü tarafı etrafımda da hiç kullanan yok, inşallah iyi çıkar :) tupperlarda mutlakaçok iyidir bence tercih edebilirsin. Monetayı ben metrocity avm nin içindeki stokk mağazasından aldım yaklaşık 200 liraydı, indirimdeydi.
İçinde bir adet tava, 1 afet pilav ve 1 adet yemek tenceresi var :) seramik tencere işini en iyi moneta yapıyor inan bana ama korkmaz da çok iyidir. Tava setimi korkmaz natura serisinden aldım bende :) önemli olan içine sinmesi
canım bugün bir bakliyat temizliği yaptım kavanozlarım cidden yetmiyomuş ya ben de arkadaşın önerisiyle tupperdan oval set sipariş ettim... monetayı bence gayet uygun almışsın güle güle kullan bende bi düşüneyim bakalım
bende çeyizime buharlı ütü düşünüyorum ama hangisini alacağımı karar veremedim
Tatlım ben buharlı ütü alırken dikkat ettiğim konu sürekl dolum özelliğinin olmasıydı çünki sürekli su doldurmak için soğumasını beklemek çok büyük bir zaman kaybı, tam bir işkence yani :) tefal , philips, delonghi bu işi iyi yapıyor, hangisini alırsan al memnun kalacağını düşünüyorum canm :) ama bir de ufak parçalar için koca kazanlı ütüyü açmaya üşenirsin, ufak bir ütü de lazım :) tefal outletlerden almyaı planlıyorum ben de ucz bişiy :)
canım philips kullanıyorum baba evimde:) gayet güzel ama buharlı düşündüğüm için güzel birşey olsun istiyorum.delonghi pihilips ve tefale göre gayet de uygun aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?