- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
Eki Görüntüle 727540
Soft renkli olan herşeyi alabilirim... 11 adet tavam oldu :)
Çeyizime yeni eklenenler
Çeyize devam :)
havluların çok şık güle güle kullan canım
Sorması ayıp bu kadar tavayı ne yapacaksın. Bir ara 7 nevresim takımı aldım demiştin, sonradan bir kaç tane daha ekledin. Toplam kac nevresim takımın oldu? Ve o zak zak yazanlar nedir?
Bir de dikkatimi çekti. hem katı meyve sıkacağı hem de ıkı tane narenciye sıkacağı almışssın. fazla değiller mi? Kocaman bir saray mutfağın olması lazım senin.
Ama aldıkların çok güzel şeyler. Hepsini ağız tadıyla kullan.
canım banyo setin cok güzel nerden aldın acaba
Chakra yine kanıma girdi ve ben yine havlu aldım. Sonbahar-kış koleksiyonları da yıkılıyor yalnız, indirime girdiklerinde mutlaka birkaçı benim olacak :) toplamda 3 adet yüz havlusu, 6 adet el havlusu, 1 adet banyo havlusu aldım toplamda 173.00 tl verdim. Bir de sarev den 1 yüz havlusu aldım :) kaç havlu almak gerekir acaba? , herkes havluyu çok al diyor ama sayı söylemiyor
toplamda 3 adet yüz havlusu, 6 adet el havlusu, 1 adet banyo havlusu aldım toplamda 173.00 tl verdim.
Havlular misss
Aşkla kullan bitanem
10 adet havlu için çok degilmi
Ama çok güzeller tabiki
Ayy bunlar çok şeker yahuuuuuuKANCA EV alışverişlerime start vermiş durumdayım. ilk alınanlarEki Görüntüle 872815 Eki Görüntüle 872812 Eki Görüntüle 872819 Eki Görüntüle 872817 Eki Görüntüle 872816 Eki Görüntüle 872813
Ayy bunlar çok şeker yahuuuuuu
Canim kancaevlerin cok guzel bayildim guzel gunlerde kullann:)
Bu serimide seramikmve teflonlarım için kullanacağım
Bende sadece geoin damat kasigini aldim baska da alasim gelio cok ama biraz fazla pahali gibi gelio bana alsam mi almasam mi karar veremiyrm ilerleyen gunlerde ekonomik duruma gore bakicam artik:)teşekkür ederim tatlım, sende başla almaya bence :) yakışır sana da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?