Çeyiz hazırlıklarım... :)

Çok haklısın canım ben henüz o telaşa girmediğim için daha rahat davranabiliyorum zamanla olur herşey, Rabbim sağlık versin

Bir kaç gündür baştan sonra bütün fotoğraflara baktım. Kimi gerekli kimi gereksiz demiş.. Ama benim dikkat ettiğim en önemli nokta gerekli de olsa gereksiz de olsa aldığınız her şey kaliteli ve özenli. Bakarak kendime bir çok pay çıkardım :) Listeme yeni şeyler ekledim. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Ben yine Chakra ya kayıtsız kalamadım
Hele hele bu banyo setini almadan olmazdı. İkinci bir banyo seti göz çıkarmaz sanıyorum
Tuvalet fırçam,

Sıvı sabunluğum,

Katı sabunluğum,

Diş fırçalığım,

Çöp kovam,

Daha önce hamam havlusu almıştım, saç havlusu ve terliği kalmamıştı bu sezon aynı ürün yine gelince kaçırmak istemedim,

Chakra çamaşır kokularım olmazsa olmaz,

Mis gibi incir ve ıhlamur kolonyalarım,

Çeyize devam

Soft renkli çay bardaklarım,

Uzun zamandır cam çaydanlık istiyordum, bugüne nasipmiş,

Esse mağazalarında hafta sonuna özel kırmızı etiketlerde %50+%50 indirim kampanyası vardı. aldığım ürünlerin fiyatlarını da fikir olması açısından yazacağım.
Payıma düşenler

Böyle kısa saplı kaşıklarla yemek yapmak bana daha pratik geliyor, 1 adet alıverdim, 6,25tl

Farkında olmadan bu mutfak setinden 2 adet almışım ama olsun tahta malzemeleri çok kullanıyorum. 19,90tl

Salata servis setim, 17,25tl

Demir döküm grill tavam. 59,90tl

Balık tavam,42,25tl

Salata kasem, 30,00tl

Sunum tahtalarım, 20,00tl - 25,00tl

Silikon kalıplarım,
19,90tl

17,25

19,90tl

Ufak boy tencerem, 12,50tl

Benim zevkime öyle bi uygun almışsınız ki çeyizlerinizi sanki benimkiler hissi yarattı. Çok beğendim, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Çok çok teşekkür ederim gerçekten, bir faydam dokunduysa ne mutlu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…