Çeyiz hazırlıklarım... :)

Canım çeyizlerine bayıldım iyi günlerde kullan inşallah :) Bulaşıklığına aşık oldum nereden aldığını öğrenebilir miyim acaba ?

Canım çeyizlerine bayıldım iyi günlerde kullan inşallah :) Bulaşıklığına aşık oldum nereden aldığını öğrenebilir miyim acaba ?

teşekkür ederim tatlım Bulaşıklığımı esse den almıştım ama artık esse bu markayı satmıyor, markası JOSEPH JOSEPH canım :)

canım sen nerelerdesin ya kayboldun gittin artık hızını kestin sanırım çeyiz alışverişinde :) yeni çeyizciklerini güle güle iyi tatlı günlerle kullanın kocişinle :)

hahah canım ya, yavaş yavaş bitiyor tabi eksikler. şimdi büyük parçaları almaya başladık :) bakalım artık , ben sıramı size veriyorum :)
teşekkür ederim canım inşallah hepimiz ağız tadımızla kullanırız

Koleksiyon markasına hayran olduğumu birçok kez söylemişimdir Bugün Markafoni' de daha önce denk gelmediğim kadar indirimdeler. Arzu nesnelerimi alıverdim

Başucu sürahim,

Karafım,

Sürahim,

Yemek masalarımı süslemeleri için vazom ve mumluğum

canım çok güzel bir çeyizin var bayıldım.ilk sayfada çiçekli çatal kaşıklarını nerden aldığını öğrenebilir miyim?

Çeyizimin birkaç demirbaşını da almış bulunmaktayım

Elektrik süpürgem,

Sevgilisinin kahve düşkünü olduğunu bilen kuzum bana makinesini de alıverdi Bizim makinemizin rengi krem :)

Çeyizimin birkaç demirbaşını da almış bulunmaktayım

Elektrik süpürgem,

Sevgilisinin kahve düşkünü olduğunu bilen kuzum bana makinesini de alıverdi Bizim makinemizin rengi krem :)

canım hayırlı ugurlu olsun dyson'a kavuşmuşsun gözünaydın kocamannn bi yük daha kalktı :) iyi günlerde kullan inşallahh

Yine harika Tchibo ürünleri kanıma girdi. Yeni çeyizciklerim

Kapaklı karıştırma kabım,

3 kat büyük gösterebilen makyaj aynam,

Dijital mutfak tartım,

Mutfak maşam,

Yemek pişirme kaşığım ( 2 adet ) ,

Tatlı ve pilav halkalarım,

canım çok zevklisin gerçekten herşeyin çok şirin, esse ve tantitonide bize alıcak bişey kalmamış amaa :90: güle güle kullan hepsini

Canım aldıklarına bayıldım çok zevklisin hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullan

nede güzel cicilerin var senin hepsi birbirinden güzel misafir etsen ya bizi ben ilk sayfandaki 8li servis takımının markasını merak ettim resminide ekliyim

Eklentiler

• $image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 819
nede güzel cicilerin var senin hepsi birbirinden güzel misafir etsen ya bizi ben ilk sayfandaki 8li servis takımının markasını merak ettim resminide ekliyim

Ayyyy canım benimm çok teşekkür ederim, nasıl mutlu oldum markasını bilmiyorum tatlım ama paşabahçe mağazasından satın almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…