- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
-
Canım aldıklarına bayıldım çok zevklisin hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullan
Teşekkür ederim canımHiç sorma tatlım, cidden büyük bir yük kalktı üstümden şükürler olsun
Canm bu çelik karıştırma kabın nasıl beğendinmi bende almak istiyorum çeliği iyimi sence kalitelimi?Memnunmusun tavsiye edermisin
Kısmetse 2015 yılı içinde tatlım, havaların durumuna göre hangi ayda olacağına karar vereceğiz
Benimde 2014 6 eylul :) senden erken tiyolar veririm sana:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kısmetse 6 Eylü'de beni de istemeye gelecekler hem de nişan yapacağız
İkimi icin buyuk gun benimde dugun gecem:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bu çatal bıçağı aşkla istiyorum ama 1800 gibi fir fiyatı olduğu için ertledim sen ne kadara aldın canım ve mat mı parlak mı? Güle güle kullan herşeyin gibi bu da çok güzel
Güle güle kullan
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah sana da nasip olur. Beşiktaşta tezel ev gereçleri isminde bir mağaza var, jumbo ile anlaşmaları bitmiş tüm ürünlerini %30 indirimle veriyor. 1350 tl ye aldık canım başka modellerde var, instagram kullanıyorsan ürünleri ve fiyatları görebilirsin tatlım
canım çok sağol baktım ama şu an ona ayıracak bütçe maalesef yok bende düğünden sonra 200-300 daha fazla verir alırım artıkjumbo aşkına
ben hiçbirşeyimi düğünden sonraya bırakmak istemiyorum tatlım, olabildiğince borçlarımı bitirmeye eksiklerimi almaya çalışıyorum. :)
sana da nasip olur inşallah tatlım
Aşk yaşadığım misafir çatal-kaşık-bıçak takımıma sonunda ulaştım, şükürler olsun. Jumbo 9100
bunların kullanımı çok rahat değil gibi sanki ne dersin hicrancım? birde 8100 vardı o sankı dahamı rahat bende onu begenmıstım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?