Çeyiz hazırlıklarım... :)

Teşekkür ederim canım Hiç sorma tatlım, cidden büyük bir yük kalktı üstümden şükürler olsun

Canm bu çelik karıştırma kabın nasıl beğendinmi bende almak istiyorum çeliği iyimi sence kalitelimi?Memnunmusun tavsiye edermisin

Canm bu çelik karıştırma kabın nasıl beğendinmi bende almak istiyorum çeliği iyimi sence kalitelimi?Memnunmusun tavsiye edermisin

Ben de çok beğenerek aldım tatlım, henüz kullanmadım yorum yapmak çok doğru olmaz ama Tchibo' nun tüm ürünleri çok kaliteli oluyor.
Bugün kargo ile geldi ürünlerim gayet güzel canım.
Böyle etrafa sıçratmayan kaba ihtiyacım vardı, alıverdim tatlım

Yine bir Tchibo alışverişimden,

Biber değirmenim,

Silikon fırçam,

Makas setim,

Ayakkabı çekeceğim,

Tek kişilik misafir nevresim setim,

Yeni cicişlerim

Taşmaya karşı koruyucu kapağım,

Pasta süsleme setim,

Bulaşık deterjanı kutum,

Bain Marie kabım,

Koruyucu kapağım,

Kapaklı kaselerim,

Fonksiyonel rendem,

Muffin Kabım,

2 adet sandviç kalıbım,

Waffle ve krep kalıbım,

Serpiştiricim,

Hamur porsiyonlayıcım,

Aşk yaşadığım misafir çatal-kaşık-bıçak takımıma sonunda ulaştım, şükürler olsun. Jumbo 9100

Bende bu çatal bıçağı aşkla istiyorum ama 1800 gibi fir fiyatı olduğu için ertledim sen ne kadara aldın canım ve mat mı parlak mı? Güle güle kullan herşeyin gibi bu da çok güzel

Bende bu çatal bıçağı aşkla istiyorum ama 1800 gibi fir fiyatı olduğu için ertledim sen ne kadara aldın canım ve mat mı parlak mı? Güle güle kullan herşeyin gibi bu da çok güzel

Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah sana da nasip olur. Beşiktaşta tezel ev gereçleri isminde bir mağaza var, jumbo ile anlaşmaları bitmiş tüm ürünlerini %30 indirimle veriyor. 1350 tl ye aldık canım başka modellerde var, instagram kullanıyorsan ürünleri ve fiyatları görebilirsin tatlım

canım çok sağol baktım ama şu an ona ayıracak bütçe maalesef yok bende düğünden sonra 200-300 daha fazla verir alırım artık jumbo aşkına

canım çok sağol baktım ama şu an ona ayıracak bütçe maalesef yok bende düğünden sonra 200-300 daha fazla verir alırım artık jumbo aşkına

ben hiçbirşeyimi düğünden sonraya bırakmak istemiyorum tatlım, olabildiğince borçlarımı bitirmeye eksiklerimi almaya çalışıyorum. :)
sana da nasip olur inşallah tatlım

ben hiçbirşeyimi düğünden sonraya bırakmak istemiyorum tatlım, olabildiğince borçlarımı bitirmeye eksiklerimi almaya çalışıyorum. :)
sana da nasip olur inşallah tatlım

bende senin gibi bi çok şeyimi tamamladım canım beyaz eşyalarımın borçlarına kadar bitirdim ama şimdi kına ve düğün masrafları malum özellikle kına konseptli olduğu ve organizasyonlu olduğu için baya pahalıya mal oldu bana bende bi kere oluyor diye ucuzuna kaçmak istemedim o yüzden kalan bi iki parça bişey var onları düğünden sonraya erteliyorum

bunların kullanımı çok rahat değil gibi sanki ne dersin hicrancım? birde 8100 vardı o sankı dahamı rahat bende onu begenmıstım?

canım gerçekten de görünütüsü öyle, özellikle kaşıkları ve tutma kısımlarının ince olması öyle bir izlenim yaratıyor ama kullanan kişilerin yorumları çok olumlu çok memnunlar biraz onlara güvenerek aldım, umuyorum memnun kalırım. Çok çok beğenerek aldım içime sindi.
8100 kullanışlı görünüyor evet ama ne bileyim ben pek beğenemedim onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…