Çeyiz hazırlıklarım... :)

Gerçekten genel olarak aldıklarını çok beğenmemin dışında özellikle beğendiğim parçaların da çook:16: Çok hoş bir o kadar da klas bir çeyiz olmaya başlamış inşallah devamı da aynı güzellikte gelir..Güzel günlerde kullan canım:16:

Gerçekten genel olarak aldıklarını çok beğenmemin dışında özellikle beğendiğim parçaların da çook:16: Çok hoş bir o kadar da klas bir çeyiz olmaya başlamış inşallah devamı da aynı güzellikte gelir..Güzel günlerde kullan canım:16:

Ahhh ben nasıl mutlu oldum. Çok öperim seni , çok teşekkür ederim... Yavaş yavaş bi hevesle alınan şeyler işte. Çok daha güzelleri senin olur inşallah :16:

hiç bir ayrıntıyı kaçırmamışsınız..ince düşünceli biri olduğunuz belli..mutlu günlerde kullanın..

Harika bie tespit tebrik ederim gerçekten. Şimdiden mandallarımı hangi sepete koyarım nasıl bişiy alıyım diye düşünmekteyim. Hastalık derecesinde :16: çok çok teşekkür ederim:9:

Ben de aldım aynısından . Bunu nasıl beğendim anlatamam. :16: bir de senin pasta için aldğın o iç içe setten de aldım aynı amaç için kullanmayı düşünerek:16: Şimdiden kullanmak için sabırsızlanıyorum....

Ay harika... Güle güle kullan canım. Ben de utanmasam bi kere falan kullanıp tekrar kutulayıp beklemeye alıcam hahah:16:

çeyizlerinin hepsi çok güzel ama özellikle yukarıdaki ürünlere bayıldım nerden kaşa aldın acaba ?

Canım üçünüde esse den aldım. Esse mağazalarının içinde JOSEPH JOSEPH markasına ait bu ürünler. İndirimden aldım. Mesela o kevgir kaşık 10 tl idi. Makarna süzgeci 24 tl. Kesme tahtası da 17 idi sanırım. :16:

Kevgir şeklindeki kaşığa bayıldım.
Mutlu günlerde kullanmak nasip olur umarım..
Bi işe girsem bende alıcam ...:5:

Tuzluk ve biberliklerim:56:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.042
  • $image.webp
    $image.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 1.060
Kaşıklığım... Yemeköyaptıktan sonra tezgahım kirlenmesin diye yardımcı olacak bana

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 1.055
hepsi çoooook güzel, çoook beğendim kuzum, musmutlu günlerde kullan inşallah :16:

Evet canım mutlaka vardır gereksiz olanlar. Heves işte , beğenince alıyorm :16:
Çok sağol canım

ay kizmadigin icin tessekur ederim yazarken tedirgin oldum ama yazmadanda duramadim :1:
kötü niyetlede yazmadim ama cok ayrintiya takilmissin bosa masraf etme gerekli seyleri alman yeterlidir bence,
hem sonra evde koyacak yerde bulamassin ha :27:

Back
X