Çeyiz hazırlıklarım... :)

Canım son aldıklarını özellikle fincanlarını çok beğendim güzel günlerde canım benim :16:

Çeyiz almaya devam :16:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 134
  • $image.webp
    $image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 138
Çeyize devam :31:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 1.280
  • $image.webp
    $image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 135
  • $image.webp
    $image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 134
  • $image.webp
    $image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 123
  • $image.webp
    $image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 125
  • $image.webp
    $image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 130
Yeni çeyiz alışverişi :)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 128
  • $image.webp
    $image.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 128
Garanti sorunsalından dolayı ben elektronıklerı en son almayı planlıyorum senın secımlerın cok guzel sık ve sadeler bende oyle secıyorum fakat annem bu aralar fazla mudahale edıyor:) güle gule kullan ceyızlerını

Evet canım al al bitmiyor maalesef :6:

Son aldığın kavanoza bayıldım, nerden aldığını sormamda sakınca var mı acep :26:

Garanti sorunsalından dolayı ben elektronıklerı en son almayı planlıyorum senın secımlerın cok guzel sık ve sadeler bende oyle secıyorum fakat annem bu aralar fazla mudahale edıyor:) güle gule kullan ceyızlerını

Çok teşekkür ederim canım.:16: evet çok haklısın, garantilerinde sıkıntı olabilir. Bn almış bulundum birkere :) inan benim annemde bu aralar çok müdahale ediyor bana. Yeni birşey aldım demeye gelmiyor :)

Evet canım al al bitmiyor maalesef :6:

Son aldığın kavanoza bayıldım, nerden aldığını sormamda sakınca var mı acep :26:

Her zaman istediğini sorabilirsin bana canım. chakra dan aldım. Bu üründe ve bu renkteki kavanozda %70 indirim vardı ben 24 tl ye aldım. Ben bu kavanozu banyo da kullanma niyetiyle aldım, deterjanımı koymak için. Aslında 2 tane almak niyetimdi ama birsürü mağazasına baktım malesef birtane daha bulamadım. Buna da tesadüf denk geldim sevkiyatta kalan bilaç parça üründen bi tanesiymiş bu. Yani bulamayabilirsin tatlım

Toplamda 30*50 12 adet havlu ( misafir için küçük el havluları )... bu havluların bir deseninden ikişer tane aldım. mudodan aldığım havlulukta kullanmayı planlıyorum.....50*90 yani yüz 5 adet havlum oldu. Biliyorum bu havlular çok az ama .. Herkes havluyu çok al deyip duruyor. Kaç tane almak uygun olur sizce.?

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 135
  • $image.webp
    $image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 135
  • $image.webp
    $image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 129
  • $image.webp
    $image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 125
  • $image.webp
    $image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 129
  • $image.webp
    $image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 134
canım havluların kavanozun çok şıklar güle güle kullan. sayı olarakta bende bilmiyorum kaç tane lazım olur alıp duruyorum:1:

Back
X