- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
canım yeni çeyizleirn çok şık güle güle kullan
çok sağol canım benim... teşekkür ederim.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yeni çeyizleirn çok şık güle güle kullan
Günllük çay bardaklarına bayıldım nerden aldın?:)
canım tüm sayfalarına tek tek baktım, cidden çok ama çok şık şeyler almışsın; bir hayli de paracıkları akıtmışsın :) hepsini iyi günlerde kullanırsın inş nazar değmesin![]()
Hayırlı olsunn allah tamamını erdirsinÇeyizlerin çok güzell , çok beğendimm
Nevresim takımlarını bende en az 5-6 takım almayı düşünüyorumm![]()
Çok teşekkür ederim canım... :) çeyiz hakkında kime danışsam nevresim ve havluyu çok al diyorlar. ben 7 tane nevresim takımı aldım, daha alır mıyım bilmyorum? beğendiğim olursa, o an paramda olursa alırım diye düşünüyorum :)
güle güe kullan her birini ve inşallah evinin mutfağı büyük olur birsürü mutfak dolabın olur :))
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım..
şimdilik 5-6 nevresim yeter..çünkü evlendikten sonra yeni desenler çıkıyo yine almak istiyosun..yani ben öyleyim..evlendikten sonra herşeyim olmasına rağmen gözüm hala dışarda yenilere takılıyoo![]()
Rica ederimm canımm7 takım yeter bence de zaten yeni modeller sürekli çıktığı için ilerde beğendiğin olunca ihtiyacın olursa alırsın bence de canımm
![]()
Eki Görüntüle 727540
Soft renkli olan herşeyi alabilirim... 11 adet tavam oldu :)
Eki Görüntüle 727540
Soft renkli olan herşeyi alabilirim... 11 adet tavam oldu :)
Bu da pasta yapımında kullanmak için aldığım setim... Bolibon gibiler![]()
Bu da kavanoz setimden bi tanesi... Ama kapağı kırıldı...ben de paşabahçeden gidip ona silikon kapak aldım. Hem de kedili. Nasıl güzel oldu size anlatamam
![]()
Buz kıracağı... Bunula güzel güzel frappeler yapmay planlıyorum![]()
tavanın renkleri çok güzel ya ne kadara aldın tanesini canım![]()