Çeyiz hazırlıklarım... :)

aynen canım ama diğer markalar Esse gibi asla indirim yapmaz, o ürünler alınabilecek fiyatlara düşmez diye düşünüyorum canım

Doğrudur canım ben yeni başladım sen artık işin ehli oldun daha iyi bilirsin indirimleri :34: Saygılar :42: :16:

Yine rahat duramadım ve çeyiz alışverişi yaptım.

misafir türk kahve fincanlarımın yanına su kadehleri aldım, bir de misafir masalarımda servis amaçlı kullanmayı planladığım aynalı supla aldım. çok çok sevdim hepsini :16::16:

canım kahve fincanların benim istediklerimden o yüzden sana bi sorayım dedim fiyatları birazcık pahalı uygun fiyata bulabileceğim bir yer önerebilir misin?

canım kahve fincanların benim istediklerimden o yüzden sana bi sorayım dedim fiyatları birazcık pahalı uygun fiyata bulabileceğim bir yer önerebilir misin?

Canım Koleksiyon' un ürünleri çok çok nadir indirime giriyor. Ben Esse' den almıştım, %50+%50 inidirminden onu takip edebilirsin, kadınlar günü, anneler günü ve bayramlarda genelde yapıyorlar. Bir de Metrocity' de STOKK diye bir mağaza var anneler gününde çok indirime girmişti, ordanda 2 takım almıştım ben canım :)

Heyooo fondü setimi de aldım:16:

635223731149164046.jpg

heyooo ben de bayılıyorum buna bernardo dandi dimi kuzu :16:ben de alıcam ama bir bu eksik kalsın diyerek erteliyorum ama insan içindekini değil direk kendisini yer bu şirin şeyin :56:

Canım Koleksiyon' un ürünleri çok çok nadir indirime giriyor. Ben Esse' den almıştım, %50+%50 inidirminden onu takip edebilirsin, kadınlar günü, anneler günü ve bayramlarda genelde yapıyorlar. Bir de Metrocity' de STOKK diye bir mağaza var anneler gününde çok indirime girmişti, ordanda 2 takım almıştım ben canım :)

tamam tatlım teşekkür ederim. Acele etmeyim en iyisi biraz takip edeyim. Sen de denk gelirsen eğer haber verir misin rica etsem :)

heyooo ben de bayılıyorum buna bernardo dandi dimi kuzu :16:ben de alıcam ama bir bu eksik kalsın diyerek erteliyorum ama insan içindekini değil direk kendisini yer bu şirin şeyin :56:

Aynen canım Bernardo :) şuan %50 indirimde tatlım. bende sona bırakacaktım ama alıvermiş oldum :) gerçekten çok çok güzel ya :)

Kızlarrrrrrrrrrrrr,,,, benim bir kaç parça arzu nesnem var. Bunları almak istiyorum, alınacaklar listesine eklendiler bile fakat yakın zamanda alamayacağım gibi görünüyor.Parça fiyatları indirimli halleri bile biraz pahalı. azıcık taksitlerimi hafiflettiğimde almayı düşünüyorum. :) ne dersiniz kızlar ?

Temizlik seti,
1002104_fotoresim_1b3a1aef-304e-4f89-9930-d68786c65357.jpg

Yiyecek koruyucu,
03554977_0_304x424.jpg

Peçete halkaları,
casa_asel_capodimonte_zambak_dekor_6_li_pecetelik-286062-4_800.jpg

Bardak altıkları,
00044200_BA329-INCE-TOPUKLAR.jpg

Kahve yanı su bardakları,
B37.lun.khv.kd.osm.r.jpg

Fırın kabı,
Pink-Firin-Kabi2013920115.jpg

Kelebekli dekor tepsi ve çerezlikler,
012_382_P085.800576.jpg

8698500800583_1_org_zoom.jpg

pembiş kaseler,
dodo-fincan-tabak-kase-interni(50).jpg

ayaklı kaseler,
FB,38667,31,murdum-ayakli-kase-11-cm-sosluk-cerezlik-mikasa-moor.jpg

008_382_P071.394806.jpg

Bayıldım canım çok güzel güle güle kullan :)

Back
X