- Konu Sahibi hicranaksoy
bayıldımmmmmm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullanınnn![]()
merhabalar, Misafir yemek takımınız hangi marka acaba ?
Çok çok teşekkür ediyorum canım, Braun un kalitesine çok güveniyorum, şuan evimizde de kullanıyoruz zaten, tavsiye ederim canım
laf dinleee :) biraz cebinde biriksin paran yoo, aslında maksat alışverişi karlı hale getirmekse ve bu egoyu tatmin etmekse git kuyumcuya çeyrek altın al koy kenara nasıl fikir ama![]()
Battım zaten canım, 1 senede anca toplanırım :)
Para da biriktiriyorum canım ya, nakitte lazım olur diye, ama şu çeyiz işini fena abarttım farkındayım
benim maaşım o kadar az ki yetmiyor, asgari ücret alıyorum. ve ancak taksitlerimi ödeyebilirim...![]()
Teşekkür ederim, güle güle kullanın![]()
Olsun canım, hiç yoktan iyidir. en azından ailene yük olmadan alıyorsun herşeyi, bu hissiyat herşeyden önemli. yani keşke biraz daha zamanım olsa da annemlerin takacağı altınları bile ben alsam onlara. Yük olmak istemiyorum hiç :) en rahat edecekleri dönem, dünyanın borcuna girmelerine gönlüm el vermiyor
keşke keşke, benim de zamanım yok annem el emeklerini pikocuya çeyizciye verdi yapılmaları için, diyor ki ne vardı evlenecek bu kadar erken hazırlıklar üstüste geldi..her akşam bağ bahçe işini yapıp gelip doğru koyuluyor tülbentti havluydu onları örmeye...üzülyorum. napim![]()
![]()
oyyy oyyy bayıldım hepsine. Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin.En ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün maşallah :) Artık ben de başlasam iyi olacak
senden ufak tiyolar aldım haberin olsun
![]()
Ayyyy canım ya, ne fedakarlıklar yapıyor annelerimiz, Allah sonumunuzu hayır etsin :)
amin amin, allah onları başımızdan eksik etmesin, canım gelin seti araştırıyorum sen almış mıydın? gelin yatak örtüsü/ gelin pike takımı (ilk gün için?)![]()
hayır canım almadım malesef ama 2 tane nevresim takımı aldım, yatak örtüsünü annem perdelere göre yaptırmamız gerek diyor ama bilmiyorum, sırası gelince araştırma yaparım canım. Bir de ciddi anlamda pahalılar bence kampanyaları takip et.
nevresim takımlarım bunlar, belki sana fikir verir canım,
![]()
![]()
hmmm, güzellermiş canım, demek perdelerine göre alıcan, hiç bu yönden düşünmemiştim, benim yatak odası takımım komple beyaz...ama perdelerim de beyaz mı olsun, yoksa pudra, su yeşili, turkuaz gibi pastel tonlarla fon mu kullansam, yoksa sade beyaz mı kalsa, yaa kafamı karıştırdın şimdi bak, perdeyle yatak örtüsü uyumu :/ :26:
Yani annem öyle olması gerektiğini söylüyor ama bilmiyorum. Benim tercihim hep pudra renklerinden yana oluyor bir düşün istersen :)
Yani ilk gün serileceğinden uyumlu olması hoş olur tabi :)
hmm, yaa annem çook şık bi dantel örmüş el emeğinden, onu pamuk satene diktiriyor, üst örtüsü ise ipekli satenmiş, pudra rengi yaptırıyoruz...danteli ise beyaz... ama ilk gün için uyar mı bilmiyorum...yoksa hem bunun dikimine dünya para, hemde dışardan satın aldığımız hazır ürüne dünya para vermiş olucaz bilemiyorum![]()