Çeyiz hazırlıklarım... :)

Maşallah Canım, ne kadar güzel şeyler almışsın :nazar:
Mutlulukla Huzurla Kullanmak Nasip Olsun İnşallah :16:

Artık biri bana dur diyebilir mi? Bunlar nasıl ödenecek acaba ? :)

2 adet reçellik aldım, ilerleyen zamanlarda 6 ya tamamlayacağım.
635271352536336359.jpg

Son aldıklarınıda çok beğendim canım Maşallah :nazar:
Bernardo'dan aldığın Servis Tabaklarını bende çok beğeniyorum, Mutlulukla Kullan İnşallah.
Düğün Ne zaman canım :16:

Son aldıklarınıda çok beğendim canım Maşallah :nazar:
Bernardo'dan aldığın Servis Tabaklarını bende çok beğeniyorum, Mutlulukla Kullan İnşallah.
Düğün Ne zaman canım :16:

Teşekkür ederim canım benim, düğün tarihi henüz belli değil canım ya :( peki ya senin?

Teşekkür ederim canım benim, düğün tarihi henüz belli değil canım ya :( peki ya senin?

Hayırlısı Olsun Canım benim :16:
Bizimde net değil canım, ben nişanlılık dönemini uzun tutmak istemiyorum, en fazla 6-7 ay istiyorum.
O yüzden de Ramazandan sonra anca nişan canım.
Bu kışa düşünüyoruz Allah nasip ederse, planlar tutarsa :)

Hayırlısı Olsun Canım benim :16:
Bizimde net değil canım, ben nişanlılık dönemini uzun tutmak istemiyorum, en fazla 6-7 ay istiyorum.
O yüzden de Ramazandan sonra anca nişan canım.
Bu kışa düşünüyoruz Allah nasip ederse, planlar tutarsa :)

Aynen canım ya ben de senin gibi düşünüyorum, mayıs haziran gibi isteme-söz 2015 kışı da düğün, bakalım nasıl olacak, çeyizi biran önce bitirmeye çalışıyorum ki düğün zamanında tabak çanakla uğraşmıyım

Aynen canım ya ben de senin gibi düşünüyorum, mayıs haziran gibi isteme-söz 2015 kışı da düğün, bakalım nasıl olacak, çeyizi biran önce bitirmeye çalışıyorum ki düğün zamanında tabak çanakla uğraşmıyım

İnşallah gönlünce olsun canım :16:
Bizimde kışın ya da ilkbahar başlarında olacak ama ne zaman bilmiyoruz canım :)
Çeyizi bitireyi mi dedin, Canım Maşallah :nazar: Bitmiş gibi çeyizin, ufak tefek eksiklerini bitirince, ev belli olunca alınacak büyük eşyalar için birikim yapmaya başlarsın canım,
Gerçekten Yuva Kurmak Kolay değilmiş :) Allah yardımcımız olsun canım :16:

İnşallah gönlünce olsun canım :16:
Bizimde kışın ya da ilkbahar başlarında olacak ama ne zaman bilmiyoruz canım :)
Çeyizi bitireyi mi dedin, Canım Maşallah :nazar: Bitmiş gibi çeyizin, ufak tefek eksiklerini bitirince, ev belli olunca alınacak büyük eşyalar için birikim yapmaya başlarsın canım,
Gerçekten Yuva Kurmak Kolay değilmiş :) Allah yardımcımız olsun canım :16:

aynen canım gerçekten zor iş, bitmek üzere, ufak tefek şeyler kaldı, büyük eşyalar içinde ailenden destek almak şart canım :)

Yeni tatlış çeyizlerim,

Pembiş katlanabilir silikon süzgecim,
74-261171-big.jpg

Kaselerim,
25-303339-big.jpg

70-321235-big.jpg

Ölçekli sürahim,
98-297058-big.jpg

2 adet fırın kabım,
97-295444-big.jpg

Meyve bıçaklarım, 3 adet,
76-349882-big.jpg

Kahvaltı çatal ve bıçağım ( 6 kişilik )
33-349878-big.jpg

31-349879-big.jpg

hiiiç boş durma, hobi haline geldi sende çeyiz alışverişi, evlendikten sonra psikolojinin bozulmasından korkuyorum hicrancım :9: sahanını da kaselerini de heleki ciciş çatal kaşık bıçak setine bayıldım, nereden aldın ki ? kaça aldın ki? kaç kişilik ki? ben burdan bulamıyom sen bana alıp gönderir misin ki? :6:

hiiiç boş durma, hobi haline geldi sende çeyiz alışverişi, evlendikten sonra psikolojinin bozulmasından korkuyorum hicrancım :9: sahanını da kaselerini de heleki ciciş çatal kaşık bıçak setine bayıldım, nereden aldın ki ? kaça aldın ki? kaç kişilik ki? ben burdan bulamıyom sen bana alıp gönderir misin ki? :6:

Ya sorma canım benim, nerede güzel bir mutfak eşyası ben oradayım, almadan duramıyorum, çok beğeniyorum ne olacak sonum bilmiyorum :16: Ben neredeyse tüm çeyizlerimi internetten aldım canım, bunları da evim.net ten aldım çok değişik ve güzel ürünler var.
Kaseler 6'lı satılıyor 34,99 tl
Suffle kabları 2' li satılıyor 9,90 tl
Yemek çatalı ve yemek bıçağının tanesi 7.00 tl ben, 6 çatal, 6 bıçak aldım.
Meyve bıçağı da tanesi 6 tl, 3 tane aldım canım :)

Ya sorma canım benim, nerede güzel bir mutfak eşyası ben oradayım, almadan duramıyorum, çok beğeniyorum ne olacak sonum bilmiyorum :16: Ben neredeyse tüm çeyizlerimi internetten aldım canım, bunları da evim.net ten aldım çok değişik ve güzel ürünler var.
Kaseler 6'lı satılıyor 34,99 tl
Suffle kabları 2' li satılıyor 9,90 tl
Yemek çatalı ve yemek bıçağının tanesi 7.00 tl ben, 6 çatal, 6 bıçak aldım.
Meyve bıçağı da tanesi 6 tl, 3 tane aldım canım :)
ben de evlendikten sonraya bıraktım bu işleri biraz ara verdim...ama kaşık çatal setin çok şeker...canım kredi kartıyla mı alıyosun? taksit yapıyolar mı

Back
X