Çeyiz hazırlıklarım... :)

aaa bak bi de o var dimiii :) benim bi kaç eksigim var ya daha bıçak setimi almadım,çamaşır kurutucumu almadım onlara bakmam lazım bi de valiz almak istiyorum istiyorum da istiyorum ne olucak sonumuzzz :) :D

Ayenn canım, bıçak setini seramik al canım, ben cerablade aldım, hatta aynısından arkadaşım kullanıyor şuan çok memnun valla, bir de lazerli bıçaklar var fiyatları çok çok ucuz onlara da hiçbirşey olmuyor ve çok keskin oluyorlar.
Şu yarz bıçaklar,
tramontina-lazerli-sebze-bicagi.html

Benimde daha ütü masam, çamaşır kurutucum, elektrk süpürgem,çaycım,tos makinem, kahve makinem yok da yok daha da bir sürü eksik :)
Eksik bitmez canım bitmez

Ayenn canım, bıçak setini seramik al canım, ben cerablade aldım, hatta aynısından arkadaşım kullanıyor şuan çok memnun valla, bir de lazerli bıçaklar var fiyatları çok çok ucuz onlara da hiçbirşey olmuyor ve çok keskin oluyorlar.
Şu yarz bıçaklar,
tramontina-lazerli-sebze-bicagi.html

Benimde daha ütü masam, çamaşır kurutucum, elektrk süpürgem,çaycım,tos makinem, kahve makinem yok da yok daha da bir sürü eksik :)
Eksik bitmez canım bitmez

senin benden daha çokmuş ya şaşırdım valla o kadar aldıklarına ragmen :)
ben ütü masamı esseden almıştım gazella mı ne varya ondan işte 119 tlye düşmüştü o zaman.
elektrik süpürgemi de electrolux ultra silencer usorigindb aldım teknosadan toz torbalı kesinlikle bakmanı öneririm tatlım ;)

senin benden daha çokmuş ya şaşırdım valla o kadar aldıklarına ragmen :)
ben ütü masamı esseden almıştım gazella mı ne varya ondan işte 119 tlye düşmüştü o zaman.
elektrik süpürgemi de electrolux ultra silencer usorigindb aldım teknosadan toz torbalı kesinlikle bakmanı öneririm tatlım ;)

Bende ütü masamı ya seninkinden ya da Siemens te beğendim onu alacağım zamanı gelince incelerim artık. Elektrik süpürgemi de bilerek almıyorum çünkü dyson alacağım, ve 1,500 lira civarında garantisi boşuna bitmesin istiyorum canım :) Annemler beyaz eşyalarımı alırken elektrik süpürgemi de onlara aldırmayı planlıyorum :16:

Ütü almayı düşünenler kesinlikle kazanlı ütü alsınlar ben ütüden nefret ederdim ama şimdi o kdar kolay ki ütü yapmak tavsiye ederim biraz pahalı ama verieln paraya değer ben tefalden aldım kazanlı ütümü marka fark etmez buhar basıncına bakarak alabilirsiniz ama kesinlikle kazanlı ütü....

Ütü almayı düşünenler kesinlikle kazanlı ütü alsınlar ben ütüden nefret ederdim ama şimdi o kdar kolay ki ütü yapmak tavsiye ederim biraz pahalı ama verieln paraya değer ben tefalden aldım kazanlı ütümü marka fark etmez buhar basıncına bakarak alabilirsiniz ama kesinlikle kazanlı ütü....

kazanlı ütüler normal ütülere göre geç ısınıyor, hem boşa elektrik sarfiyatı hem de zaman kaybı diyorlar..kazanlı alırsanız bir tane de normal ütü alın, bir iki parça için koca kazanı ısıtmak gereksiz diyorlar karasızım ben de almadım daha ütümü..:44:

kazanlı ütüler normal ütülere göre geç ısınıyor, hem boşa elektrik sarfiyatı hem de zaman kaybı diyorlar..kazanlı alırsanız bir tane de normal ütü alın, bir iki parça için koca kazanı ısıtmak gereksiz diyorlar karasızım ben de almadım daha ütümü..:44:

Canım ben kazanlı ütü aldım ilk gün annemle çok merak ettik ve ütüyü bir kereye mahsus çalıştırdı, geç ısınma gibi bir durumu yok gayette hızlı ısındı, ayrıca sürekli dolum özelliği çok önemli, buhar oranı oldukça da iyi. benim ilk izlenimim çok iyi, ütü önemli gerçekten, özellikle çalışanlar için.
ama bir tane normal ütü almak istiyorum canım, ufak tefek parçalar için :)

Kızlar bugün ayın son günü ve Boyner' de kelebek indirimi var. Bu günde güzel indirimler oluyor. Ben de payıma düşeni alıverdim.
Günlük yemek takımımın yanında çatal-kaşık-bıçak seti almak istiyordum. sonunda 24 parçaya 47.00 tl ye sahip oldum. siz ne dersiniz, uydurabilmiş miyim?
635259418131264673.jpg

[img][5][1][900x1234].jpg

Hicrancim ne harika şeyler eklemissin ceyizine gormeyeli masallahh uzun zamandır giremiyordum inan gozum.gonlum.acildi:) hepsini guzel gunkerde kullan ozellikle mavi çiçekli meyve bicaklari ve kahvalti catal bicaklarina bayildim resmen asik oldum nerden aldin acaba ögrenebilirmiyim sakincasi yoksa bende istyrmmmmm

Hicrancim ne harika şeyler eklemissin ceyizine gormeyeli masallahh uzun zamandır giremiyordum inan gozum.gonlum.acildi:) hepsini guzel gunkerde kullan ozellikle mavi çiçekli meyve bicaklari ve kahvalti catal bicaklarina bayildim resmen asik oldum nerden aldin acaba ögrenebilirmiyim sakincasi yoksa bende istyrmmmmm

Canım benim çok çok teşekkür ederim :16: evim.net den aldım, evmamya da da satılıyor fakat fiyatı daha pahalı. Henüz elime ulaşmadılar ama gelmek üzereler, ürünler tedarik edildi şuan paketleniyorlar, gelince daha net bilgi veririm ona göre alırsın canım.
Markası Pink&More :) tanesi 7.00 tl :16:

Back
X