- 25 Ocak 2015
- 43
- 37
- 88
- 32
- Konu Sahibi sedatifhipnotik
-
nasılsu-ın gezrapo bayadır seni kk göremedimCanım tayincimisiniz eviniz kiramı olacak buna göre öneride bulunmak lazım.Ama çok eşya çok iş demek o yüzden işlevi olmayan hiçbişeyi almamak lazım .
Canım birikimin altın anahtarı israfı önlemek diye bir topik var devamlı ordayım.sen nasılsın gel arada topiğimize öpüyorumnasılsu-ın gezrapo bayadır seni kk göremedim
tamam canım takibe başlıyorum seni.....öptümmCanım birikimin altın anahtarı israfı önlemek diye bir topik var devamlı ordayım.sen nasılsın gel arada topiğimize öpüyorum
Tayinci olmuycaz büyük ihtimalle canım ben tayinciyim arkadaşım cakili taşınma olmuycak yani işlevi olmayan fiskos vitrin dışında ne var küçük ev aletlerinden falanCanım tayincimisiniz eviniz kiramı olacak buna göre öneride bulunmak lazım.Ama çok eşya çok iş demek o yüzden işlevi olmayan hiçbişeyi almamak lazım .
ben evime klasik düz perde yaptırdım fakat evim küçük oldugu için perde sorun oldu hatta bugün siparişini verdim zebra yaptırıyorum bakalım artık küçük ev aletlerinden çaycı alabilirsiniz bir misafir geldginde hemen cayınızı yapar onun dışında tost makineside iyi biz akşamdan kalma bayat ekmekleri sabahdan onda ısıtıp yeriz koltuklarınızın ayakları yüksek olsun ki temizlik rahat olsun birde sandıgı olsun fazladan ıvır zıvırı koyarsınız.. yatak odanız bazalı olsun....evet onlari istemiyorum bide fiskos perde stor mu yoksa klasik mi daha kullanışlı temizligi hangisinidaha kolay
bende sade sectim boncuk falan yok benim yemek takımım var 6 kişilik 2 tane onunların pasta tabaklarını kullanıyorum kahvaltıda birde küçük saklama kabları var ya paşabahçenin şunlardan var zeytini reçeli ona koyuyorumO zebra perdeler cok mantikli geliyor bana salçim saçak sevmiyorum şık duran bulursam oyle almayi dusunuyorum odalara mutfakta zaten oyle Kahvaltı takımı almak gereklimi yoksa kendim gerekli gördüklerimi birleştirip alsammi.
ay çok teşekkür ediyorum ne güzel yazmışsın bnde senin gibi düşünüyorum az eşya az is o küçük küçük süsler toz alma hevesim kaçırıyor tablo en iyisi çiçekli koltuk sevmem zaten hoşuma gitmiyor rengarenk şeyleri seviyorum ama desenli karışık sevmiyorum peki duvar kağıdı mi sence boyami temizlik açısından silinen boyalar var duvar kağıdı hakkında bilgim yok hiçCanım gereklilikler iki tarafın aile yapısına sosyal çevreye göre değişir .Misal benim porselen bilmemkaç parca yemek takimim 10 yıl olmadı almadım.Daha sonra annem hediye aldı .Ya da simdi yumurta pisirme makinesi,ekmek makinesi, ekmek kizartma makinesi,fritöz gibi saçma sapan şeyler var gereksiz anlamı yok.Bir tost makinesi( korkmazın özellikle), bir mikrodalga, doğrayıcı küçuk bir robot (içinde mikseri blendırı olan ) yeter bence.Vitrin gereksiz dolayısıyla kadehler altın yaldızli bardaklar gereksiz .salonda ya konsol olmalı ya tv ünitesi (dolaplı olandan) ikisi birden gereksiz koltuklar sandıkli ve yatakli olmalı tek oturma odası salon yeterli iki takım koltuk iki ayrı oda gereksiz bence.Sonracıma yatak bazalı olmalı ama çok yüksek olmamalı Gardrop büyük olmalı çok raflı olmalı.10 takim nevresim gereksiz 3 takım kendine 2 takim misafire yeterde artar bile.Yatak örtüsü makinede yıkanabilir olmalı çektinmi tek hareketle örtülebilmeli (yani saten olmamali).Halılar mümkün olduğunca desensiz olmalı .Çiçekli kırlentleri olan koltuk takımlarının artık modası geçiyor ayrıca halı ve perde kombinlemek zor oluyor sonuç başarısız oluyor genelde de....vitrin gümüşlük abuk subuk ne olduğu belli olmayan objeler yapma çiçekler gereksiz .Bence salon ayaklı lambaderlerle büyük şık tablo ve aynalarla süslenmeli ama yine kararında.Mutfak halısı koyu renk olmalı.özetle az eşya az iş çok huzur...kolay gelsin ...
Evet aynen ondan beko ve arcelikte var sol tarafı dondurucu boydan ya anlayamadım ben ne kadar küçük büyükgardrop buzdolabı bi tarafı derin dondurucu olnalar mı?eğer onlarsa dondurucu kısmı bence dolabın cüssesine göre küçük
Yani kahvaltı takımı gereksiz bende öyle düşünmüştüm fazla eşya dert ya en iyisi senin gibi tercih edeyim teşekkür ederimbende sade sectim boncuk falan yok benim yemek takımım var 6 kişilik 2 tane onunların pasta tabaklarını kullanıyorum kahvaltıda birde küçük saklama kabları var ya paşabahçenin şunlardan var zeytini reçeli ona koyuyorum
Duvar kağıdı benim eltimin evi hemde en iyisinden di ama 2 yılı bile bulmadan pert oldu.Sadece yatak başı ve tv arkası olabilir ama tüm evi istemezdim ben olsam.ay çok teşekkür ediyorum ne güzel yazmışsın bnde senin gibi düşünüyorum az eşya az is o küçük küçük süsler toz alma hevesim kaçırıyor tablo en iyisi çiçekli koltuk sevmem zaten hoşuma gitmiyor rengarenk şeyleri seviyorum ama desenli karışık sevmiyorum peki duvar kağıdı mi sence boyami temizlik açısından silinen boyalar var duvar kağıdı hakkında bilgim yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?