• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz konusu hala gündemde acil iş bulmam lazım

Evin parası kpderden çıktıysa oğlunada karşılıksız otur dediyse büyüklük yapmış helal demek düşer.Tapu zaten ölünce oğlunun niye evlenirken verilsin ki.

Arkadaşım sen iş yok diyenlere bakma. Is aslında cok yapacak adam yok.
Üniversite mezunu üniversite mezunu diyor herkes. Adam gidiyor 4 yıl bos beleş alakasiz sacma bir bölüm okuyor. Ne devlette ataması var nede özelde is imkanı. Üniversite mezunu olcakya sözde. Sonra bir daha bakıyor ee ben üniversite mezunuyum is yok. Tabi is olmaz sana. 4 yil univetsite okudu diye bilmem ne kadar maas istiyor is hafif olcak diyor vs. Sen ilo once pis bakalim bir. Bu devirde tecrübe önemli. Eger is imkani olan bir meslegin varsa elinde birde tecruben tamamdır. Meslek lisesei bile olsan is bulursun. Ama nasıl bulursun cekirdekten yetisirsin.
Sen lise mezunuyum dedin duz lise mi meslek mi ?

Arkadaşım sen iş yok diyenlere bakma. Is aslında cok yapacak adam yok.
Üniversite mezunu üniversite mezunu diyor herkes. Adam gidiyor 4 yıl bos beleş alakasiz sacma bir bölüm okuyor. Ne devlette ataması var nede özelde is imkanı. Üniversite mezunu olcakya sözde. Sonra bir daha bakıyor ee ben üniversite mezunuyum is yok. Tabi is olmaz sana. 4 yil univetsite okudu diye bilmem ne kadar maas istiyor is hafif olcak diyor vs. Sen ilo once pis bakalim bir. Bu devirde tecrübe önemli. Eger is imkani olan bir meslegin varsa elinde birde tecruben tamamdır. Meslek lisesei bile olsan is bulursun. Ama nasıl bulursun cekirdekten yetisirsin.
Sen lise mezunuyum dedin duz lise mi meslek mi ?
Hayır meslek lisesi halkla ilişkiler mezunuyum ama halkla ilişkilerle uzaktan yakından alakam yok artık çünkü tamamen özgüvenini kaybetmiş bi insanım artık

O ev oğlunun parasıyla alındıysa peki?
Öyleyse bile sana düşmez lafı senden önce kazanıp ne yaptığı.Sana gelince nasıl çeyiz için laf ediyor ailesine laf ettiriyor kendine gelince de hakkını öyle savunsun o zaman.Ki seninki paragözün önde gideni yaş tahtaya basmaz işine öyle gelmiştir emin ol

Hayır meslek lisesi halkla ilişkiler mezunuyum ama halkla ilişkilerle uzaktan yakından alakam yok artık çünkü tamamen özgüvenini kaybetmiş bi insanım artık

Aslında ufak da olsa is bulursun bir yerde biraz araştırman gerek. Ama sen boyle sessiz sakin ozguvensiz olursan olmaz. Yada mesela sertifika alabilirsin. Öyle deneyebilirsin.

Öyleyse bile sana düşmez lafı senden önce kazanıp ne yaptığı.Sana gelince nasıl çeyiz için laf ediyor ailesine laf ettiriyor kendine gelince de hakkını öyle savunsun o zaman.Ki seninki paragözün önde gideni yaş tahtaya basmaz işine öyle gelmiştir emin ol
Hanfendi mümkünse siz konuma yorum yapmayın. .

Sen niye ayrılmıyosun bu adamdan al başına çal eşyayı düğünü diye

Bence acımasız olan sizsiniz.. O kadar şey yazdım içinde cımbızla tartışma yaraticak kelimeleri seçmişsiniz..
Sen ne dediysen ben ona göre yorum yaptım
Kelime seçmedim.Kocanın sonradan çeyiz için laf etmesi ne kadar kötüyse anasına bunun lafını ettirmesi ne kadar acımasızsa seninde evin tapusunu verseydi bari demen o kadar acımasızca.Ki kocanın parasıyla alındığını da sonradan söyledin sen.
Aksine özgüvenin için destek olmak istedim.Senin kendi paran olmalı çünkü kocan güven veren biri değil.
Neyse ya doğru söyleyen hesabı
Bol şanslar

Sen ne dediysen ben ona göre yorum yaptım
Kelime seçmedim.Kocanın sonradan çeyiz için laf etmesi ne kadar kötüyse anasına bunun lafını ettirmesi ne kadar acımasızsa seninde evin tapusunu verseydi bari demen o kadar acımasızca.Ki kocanın parasıyla alındığını da sonradan söyledin sen.
Aksine özgüvenin için destek olmak istedim.Senin kendi paran olmalı çünkü kocan güven veren biri değil.
Neyse ya doğru söyleyen hesabı
Bol şanslar
Sizede..

satış danışmanlıgı ?
yazın bir günümü ayırıp her yere cv bıraktım hemen hemen hepsinden arandım. kabul edildiğim de oldu. nasıl iş bulamıyorsunuz ki..

iyi kötü mutlaka bir işe gir ama sakın kimsenin eline para verme çeyizdi bilmem neydi diye..
5 alıyorsan 3 söyle kenara para koy .. şimdi seviyorsun kocanı o yüzden göremiyorsun gördüklerininde üstünü örtüyorsun ama bu günler geçtiğinde kocanın totosuna tekmeyi basabilmek için mutlaka kenarda birikmişin olsun..

Back
X