biz benim çeyizim giderken. ben kırılcak eşyaları güzelce kolilere koydum kolilere gerek yok bence kurdeleye. annem yünden döşşek yapmıştı onu beyaz saten bi kumaşa sardık kırmızı kurdeleyle fiyonk yaptık. yorganlarım ,havlularım başörtülerim falan hepsini hurçlara koyduk..benim nişan sandığım vardı eşimede ben nişan bohçası götürürken almıştım o yüzden büyük çeyiz sandığı almadımm bilmiyorum valla bu şekildeydi.. çeyiz yerleştirrkende damat tarfı hiç ellemiyo sende gitmiyosun kızınla yanında bi kaç istediği bayan gidiyo yerleştiriliyo ondna sonraa tamamdırr düğün gününü beklesinler artıkkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanHanımlar, nasipse kasımın son haftası kızımın düğünü var.Çeyiz işlerinide hallettik sıra göndermeye geldi sizlerçeyizlerinizi ne şekilde gönderdiniz yada göndereceksiniz hurçlara yerleştirip sonra kutulara koymayı ve kalın kırmızı kurdelelerle fiyonklamayı düşünüyorum uygun mudur sizce yada farklı fikirleriniz var mı?...
konvoy olarak gönderilio arabalar kornaya fn çalışıo o şekilde de olabilir.. beyaz hurçların içine koyup kırmızı kurdele bağlamak çok hoş duruo hepsi gelin gibi duruo tertemiz :)))
aaaa gerçektenmi benimde evime çeyizlerim gidicek yakında bende öyle oldugunu bilmiyordum ama çok hoşuma gitti banada yardımcı oldugunuz için tşk a.s.
canım biz koli yapıyoruz kırılcak eşyaları.. kolileride beyaz kağıda sarıp kırmızı kordele ile bağlıyıp fitonk yapıyoruz hurçlarıda kırmızı kurdela ile bağlıyoruz..
ayrıca ceyisi erkek tarafı alır
onlar araç temın eder
havlular bağlanır
hopp gıder
bana tır tutcaklarmış:roflol:
ne kadar çeyizin var senin öle yarısınıda bize ver kıs :)
Benim çeyizler kargo ile 20 saatlik yolla gitmişlerdii:))canavar gibi sağlam koliler almıştım..ÜZerlerine hep yazmıştım hangi kutunun içinde hangi odanın eşyaları var diyekaydirigubbakcemile3eyy gidi günlerrr
canım biz koli yapıyoruz kırılcak eşyaları.. kolileride beyaz kağıda sarıp kırmızı kordele ile bağlıyıp fitonk yapıyoruz hurçlarıda kırmızı kurdela ile bağlıyoruz..
bu fikir gzl kolileri beyaz kağıda sarmak ama onca koli beyaz kağıtlara nasıl sarılır ki.
Büyük tabaka beyaz kağıt olması lazım
nereden alınır acaba büyük tabaka kağıt?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?