- 18 Aralık 2012
- 350
- 16
- 68
Bence zevkinize güveniyorsanız şimdiden nevresim takımlarınızı yemek tencere takımlarınızı alabilirsiniz sade modeller hiçbirzaman pişmanlık duymaya neden olmaz sanırım ben sade tercih ediyorum zevkim böyle tabiki pişman olmuyayım diye değilfazladan alınan nevresim takımlarının pişmanlık olduğununu duydum özellikle süslü püslü gelin örtüleri kimse sonradan kullanmıyormuş duyduklarımın arasında kahvaltı takımından çok pişman olanlar var bende normal kaplarda alıp ikili tabaklarımda kullanmayı düşünüyorum dolapta boşuna yer kaplıycak biliyorum sabah kahvaltıya misafirde ağırlamam çalışan bir insan olucam zaten :44: ben hem misafire hem kendimiz için yemek takımını çok fazla buluyorum 12 kişilik 6 kişilik olsun misafire aldığım çok sade düz kendimiz içinden takımın içinden kullanıcam 2 kişiliğini bakalım kısmetse
elektrikli aletlerin son aylarda alınması taraftarıyım hem garantisi açısından hemde modeller değişiyor sürekli.bardak cam takımları sonradan pişmanlık oluyor set halinde almayı düşünmüyorum bende kendim takım yaparım daha kullanışlı fazla fazla tencere takımlarınada gerek yok başlangıç için bir çelik tencere seti bir teflon pilav tenceresi 3 farklı ebatlarda teflon tavalar yeterli olacaktır başlangıç için 2 kişi ilk başta sonuçta
umarım yardımcı olmuşumdur tatlı telaşlı bir süreç insan aldımı alası geliyor ama az ve öz almak en iyisi seçip alıyorum ben sizinde öyle yapmanızı öneririm Allahım ağzımızın tadı bozulmadan huzurla kullanmamızı nasip etsin
![]()
amin canım inşallah hepimize nasip olur..
faydalı bilgilerin için teşekkürler