- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
orası öyle de eve gelip de ay şuyu yokmuş ay buyu yokmuş diye dırdır eden teyzeleri arkandan konusan akraba komsuları napacaz yaa
ben de çeyiz dizmeye çalışıyorum da fikirler iyi oluyor o yüzden
belki 12li günlük daha mantıklıdır?
12li çkb de ?
Onun bi de altı mumlu olanları falan var, sıcak tutsun diyeymişOnu bilmiyorum da şu porselen çorbalığı kim kullanıyor?
Üretim arz-talebe göre oluyorsa (gerçi arz etmiyor, ettiriliyoruz artık) kim kullandı bu kadar da bütün takımlarda var ya hu?
Ne yapayım ben bunu, saksı mı?
görmemiş gibi herşeyi almak değil de yine olması lazım anlamında söyledim gerçi birisi için kendimizi zorlamak ne kadar dogru o da tartısılırNe derse desinler, fesat insan illa bir kusur bulur, bu düşünülecek en son şey. Millet konuşacak diye görmemiş gibi herşeyi alacak değiliz ya.
Evet güzel fikir :)))Onu bilmiyorum da şu porselen çorbalığı kim kullanıyor?
Üretim arz-talebe göre oluyorsa (gerçi arz etmiyor, ettiriliyoruz artık) kim kullandı bu kadar da bütün takımlarda var ya hu?
Ben onu kullanmaya utanıyorum gören garipseyecek diye.Onu bilmiyorum da şu porselen çorbalığı kim kullanıyor?
Onu bilmiyorum da şu porselen çorbalığı kim kullanıyor?
Büyük, kapaklı çorba kasesi çok mu gerekli yani ?
Ev eşyası ?çeyiz ne
hiç öyle takıntılarım yok
12 kisiliklerde var maalesef.Yeni yemek takımlarında da var mı hala bu.
Ev eşyası ?Evlenirken mecbur alınıyor yav takıntı değil.
Öyle yapıyorum ben zaten. Ama adı çeyiz yani yapacak bir şey yok.biliyorum canım da. ne bileyim evlenirken o kadar kasmam gibi geliyor bana set almak yerine parça parça alırım bikaç şey yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?