çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım çeyizevi.com sitesine bi bak istersen hisarın ürünleri orda indirimde.. Ben sürekli alışveriş yapıyorum kesinlikle güvenilir bir site..
canım fırsatmagazasına gore daha pahalı ceyızevım sıtesı baktım orayada aynı olsa oradan alıcam orada daha cok taksıt yapıyorlar çünkü
nasıl bir marka homend acaba. benim hiç bilgim yok .
canım bız sac kurutma makinesini aldık memnunuz fatura saklama falan yok alıyorsun netten ürünün kaydını yaptırıyorsun bır sey oldugunda arıyorsun kapından alıyorlar 48 saat ıcınde ya yapıp ya degıstırıp kapına getırıyorlar cam kettlelerini çok begenıyor herkes ben baya arastırdım memnun kalmayan yok gibi bir şey

canım şu yorganın gelince yazarmısn bana ben de almayı düşündüm de tereddüt ettim. merak ediyorum....

Canım bi kaç kişiye sordum memnunlar benden onların tavsiyesi ile aldım ama mutlaka yazarın sana

kızlar
Esse de indirim var %50 gibi
Ekmek kutusu ve 2 ad. Sirkelik aldım umarım geldiğinde memnun olurum :))
Eki Görüntüle 400881 Eki Görüntüle 400882

Canım ben baktım indirim göremedim nerde acaba??

Güle güle kullan canım

Canım bi kaç kişiye sordum memnunlar benden onların tavsiyesi ile aldım ama mutlaka yazarın sana

Canım ben baktım indirim göremedim nerde acaba??

Güle güle kullan canım

Tatlım ben dün gece int. sitesine girdim . Zaten fiyatının yüksek olduğu ile ilgili mail de atmıştım. Son gezdiğim ürün bölümünde ünlem işareti vardı bir baktım indirimde:))
Mutfak bölümünden aksesuarlara gir canım orada liste halinde yazıyor. ekmek sepeti vb
Bekliyorum canım yorumları

Son düzenleme:
mutfak aksesuarlarına baktım sirkelik var ama ekmek kutusu yok mail attığın için sana özel indirim yapmış olmasınlar bence renk için de mail at bi iş yapacaklar madem tam yapsınlar

attım maili :))
bana özel indirim mi
ayy kendimi havalı hissettim şimdi :))

Canım ekmek sepeti yok
Sana özel bu indirim sanırım

cats by luyano kediciler altıncıcadde.com da indirimde çaydanlıklar fln

bernardoda %50 ye varan indirimler bugün başladı kızlar
sanırım 2. ürüne %50 indirim bitti böyle mi daha karlı öbür türlümüydü bilemiyorum artık almadım indirime girer diye bakalımnasıl olacak

Migrosta anneler günü indirimi! %30 indirim olacakmış, 2 mayısta başlayacakmış... Kütahya porselen günlük yemek takımı almayı düşünüyordum bu indirimi bekliyorum.

kızlar hisarın milenyum mamba nice çatal bıçak setlerinden indirimde olan gören var mı
ayrıca hisar sedef teflon tencere setinden de alıcam indirimde gören olursa haber verirse çok sevinirim

fırsatmağazasına bi bak istersen nice çkb de indirim var 299 TL anneler gününe özelmiş
ayrıca sedef teflon tencere tkm 400 TL görünüyor. belki mail tarsan sana özel bir indirim daha yaparlar

Son düzenleme:
kızlar markofonini avea kanpanyasından 2 tane 25 tl lil indirim cekim var bu indirimleri 100 tl ve üzeri tek bir alısverisimde 2 sini birden kullanabiliyormuyuz bilgi verebilirmisniz?

kızlar markofonini avea kanpanyasından 2 tane 25 tl lil indirim cekim var bu indirimleri 100 tl ve üzeri tek bir alısverisimde 2 sini birden kullanabiliyormuyuz bilgi verebilirmisniz?
canım 2 kodu bırden kullanamıyorsun teker teker al bsy olmuyor ben öle yaptım 100 100 ıkı alısverıs yaptım
fırsatmağazasına bi bak istersen nice çkb de indirim var 299 TL anneler gününe özelmiş
ayrıca sedef teflon tencere tkm 400 TL görünüyor. belki mail tarsan sana özel bir indirim daha yaparlar
canım mail attım 359 tl ye indirdiler elimizde 1 tane kaldı dediler o sırada da altıncıcadde.com sitesinde 335 liraydı bende toplu alacaklarımız var birde 1 tane kalmıs her halde fırsat magazasıda sedefi 299 lıraya ındırır dıye dusundum maıl attım yapamayız dedıler tabı onlar bana dönene kadar altıncı cadde sitesindeki sedef takımıda kaçırdım
fırsatmagazasında bıde kargo parası eklenınce mantıklı gelmıyor yanı gitti gidiyorda bile 345 kargo onlardan üzüldüm yani napıyım artık baska yerlere bakıcam

kızlar markafonide eccobella ve evlen benımle dıye bı marka var yatak örtüleri güzel bi bakın 79 lıradan baslıyor

• Bonvagondan alışveriş yapanınız var mıııııııı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…