çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Cnm markafoni avea çekleri 22 mayısta son

ben 2 mayıs dıye hatırlıyordum canım gelen msjda mı ne öyle yazıyordu sanırım çok sağol canım çok işe yarayacak o zamana kadar alıcak bır seyler cıkar ıns biev deco fln

bu bernardo kuponlarını istediğimiz herangi bir bernardo mağazasında kullanabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı ? ya da kullanan var mı?

bu bernardo kuponlarını istediğimiz herangi bir bernardo mağazasında kullanabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı ? ya da kullanan var mı?

istediğin magazada oluyor çıktı istiyorlar orada çıkartıyorlar
ben bu gün alacaktım annem kızdı alacaklarımı duyunca sonra dedi çekler elimde almak isteyene satabilirim
4 tane var

Karacada anneler günü kampanyası var. 44 parça kahvaltı takımı 139 tl. Tencere ve tavalarda da kampanya vardı fakat fiyatlarını hatırlamıyorum.

kızlar çeyiz hazırlıklarınızda kolaylıklar dilerim...

tupperware de anneler günü münasebetiyle her 100 tl lik sipariş için değeri 50 tl yi geçen ürünler 20 tl karşılığında süpriz olarak geliyor.bu fırsatı anneler günü için yada kendi çeyiziniz için kullanabiirsiniz. senelerdir kullandığım ve danışmanlığını yaptığım tupperware ürünlerini herkese öneririm.

bnde alcam yardımcı olurmusunuz:S

bir arkadaşımız kelebekli havluya bayılmıştı markafon barine home butiğinde var

Eklentiler

• $kelebekli.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar çok beğeniyorum bu nevresimi sizce bu rengimi yoksa bu mu http://www.markafoni.com/product/2161613/

ayrıca markafoni avea çekleri kampanyası devam ediyor muuu?????????

ikiside aynı modelmiş. bence ne renk takımın yoksa ya da yatak odana hangisinin daha çok yakışacağını düşünüyorsan onu al
sitesinde kampanya tarihlerini de 9 Nisan-9 Mayıs olarak belitrmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…