Şehir Fırsatında Kampanya
Bernardo'dan Anneler Günü Sürprizleri! Tüm Bernardo Mağazalarında %50'ye Varan İndirimlere Ek Olarak Yararlanabileceğiniz 100 TL Değerindeki Groupon 49 TL!
Samsun'a da açılsın yaa :))
sağol canım aldım sonunda :)
canım olsun 50 tl indirimli ödemekte güzel şu anda bernardoda %50 ye kadar ındırım var kelebeklı gunluk yemek takımı 325 lıra ben ıkı tane cek aldım 200 lıra ındirim 125 de aldıgım ceklerde 98 lıradan 225 lıraya mal etmıs olacağım normalde 400 lıralık setibana bu bernardo cekı pek mantıklı gelmedı 150 tl lık urun alıyorsun 100 tl oduyosun %25 indirim yani.. gerçi halı hazırda alacak bıseyınız varsa bılememde..
Aslında varya ben bernardodan bısey alıcagım zaman hep acele edıyorum.. Kristal takımının parçalarını alırkende acele ettım etmeseydım sımdı 50şer lira daaha az oderdım
Ben de foruma kac gundur gıremıyordum. bugun bernardoya bı ugrayayım dedım ıcerısı anababa gunu bıtane masaortusu takımı daha aldım(çeki görmemiştim :) yarı fıyatına duşmuş tek kalmış masaortusu cılgınlıgı yasıyorum bu aralar olmayan renk kalmadı :)
şu bernardo grupon çeklerini bernardonun online sitesinde kullanabiiliyor muyuz kızlar ben ilk defa kullanıcam da şu kupon işini güvenilir mii:44:
bernardo çeki bitti mi :S göremedim
maillerime bugün bakabildim , geç kaldm sanırım
var canım bana hala geliyor
Bernardodan Annelere Ayrıcalıklı Hediyeler!
2 saat 59 dakika kalmış :26: düşünüyorum bir çek alsam mı
canım alacakların varsa hemen al 50 lıralık ındırım cok ıyı ben ıkı tane aldım 100 lıralık ındırım ve su anda kelebeklı serıde falanda ındırım var bu haldede kullanabılıyorsun
ayrıca kızlar bu gün markafoni avealılara verdiği 25 tl lik çekin son günü 100 lira ve üzerine kullanacaklar kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?