çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

daybuyday.com da fissler papila mehtap indirimde
vipdükkan hobby
evimis sitesinde hisar florida çtb seti 645
korkmaz elektirikli cezve 49
Korkmaz A1608 Stella Tencere Seti 129.00
Tefal Ultragliss 4640 Promo utu 103.84 TL
Kutahya Porselen Transparent 85 Parca Porselen Yemek Takimi 713.90 TL
Fakir Darky Dik Elektrikli Supurge 1600W 101.48 TL

Şehir Fırsatında Kampanya
Bernardo'dan Anneler Günü Sürprizleri! Tüm Bernardo Mağazalarında %50'ye Varan İndirimlere Ek Olarak Yararlanabileceğiniz 100 TL Değerindeki Groupon 49 TL!

Samsun'a da açılsın yaa :))

kızlar fiyatını aldığım bazı ürünleri sorayım sizce uygun mu?
kütahya porcelen 12 kişilik 89 parça yemek takımı 400 tl
korkmaz 10 parça çelik tencere seti- 400 tl
inter 12 kişilil kutulu çkb seti- 250 tl
inter buzlu desen çay takımı 130 tl

canım link verebilirmisin birde bu kuponları falan nasıl alıyoruz ben hiç bilmiyorum anlatman mümkün mü
çeki ne zamana kadar kullanabılıyormusuz
bir de mesela ben 2 tane alsam iki çekide aynı anda kullanabılıyormuyum

Son düzenleme:
sağol canım aldım sonunda :)

bana bu bernardo cekı pek mantıklı gelmedı 150 tl lık urun alıyorsun 100 tl oduyosun %25 indirim yani.. gerçi halı hazırda alacak bıseyınız varsa bılememde..

Aslında varya ben bernardodan bısey alıcagım zaman hep acele edıyorum.. Kristal takımının parçalarını alırkende acele ettım etmeseydım sımdı 50şer lira daaha az oderdım

Ben de foruma kac gundur gıremıyordum. bugun bernardoya bı ugrayayım dedım ıcerısı anababa gunu bıtane masaortusu takımı daha aldım(çeki görmemiştim :) yarı fıyatına duşmuş tek kalmış masaortusu cılgınlıgı yasıyorum bu aralar olmayan renk kalmadı :)

Son düzenleme:
canım olsun 50 tl indirimli ödemekte güzel şu anda bernardoda %50 ye kadar ındırım var kelebeklı gunluk yemek takımı 325 lıra ben ıkı tane cek aldım 200 lıra ındirim 125 de aldıgım ceklerde 98 lıradan 225 lıraya mal etmıs olacağım normalde 400 lıralık seti

şu bernardo grupon çeklerini bernardonun online sitesinde kullanabiiliyor muyuz kızlar ben ilk defa kullanıcam da şu kupon işini güvenilir mii:44:​

şu bernardo grupon çeklerini bernardonun online sitesinde kullanabiiliyor muyuz kızlar ben ilk defa kullanıcam da şu kupon işini güvenilir mii:44:​

magazalarda geçerli sanırım canım orada şartları yazıyor kodlar hemen geldi kullanılır bence herkes alıyor sorun olmaz diye düşünüyorum öncedende alanlar kullanmıs

makro markette evas günlük yemek takımı 24 parça 40 lira güzel çiçekli modeli var siyah kırmızı çiçekleri ablama aldık
renkli çizgili var bi bakın kızlar
ayrıca philips 2600 walt 160 gr buhar veren teflon tabanlı ütüde 149 lıraydı sanırım şok indirim yazmışlar ütünden anlamam iyimidir kötümüdür bilmiyorum ama üzerindeki fiyattan yarı yarı indirmişlerdi
bu arada arnica bora falan alacaklar nette pahalı magazalara bakın bugun bızım burdakı ceyizci 200 lira yazmıs cama
makroda 50 tl üzerine 2 - 10 taksit yapıyorlar vade farksız her karta

Son düzenleme:
kızlaar halkbank advantage krredi kartı ıcın bunu buldum belkı de tum advantage kredı kartları ıcın gecerlıdır BERNARDO'da

+8 Taksit ya da 4 Ay Erteleme!

Uygulanacak taksit sayısı, artı taksit eklenmiş olarak 12 ile sınırlıdır. 4 ay erteleme, 4 ekstre dönemi ertelemedir ve 2 ila 12 taksit arasında geçerli olacaktır. Advantage NakitPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Yararlanılan kampanyaya ait bilgi slip üzerinde yer alacak ve geriye dönük yararlandırma yapılmayacaktır. 4 ay erteleme kampanyasını seçmeniz durumunda ertelenen tutar 4 ay sonraki harcama vaadinize dahil edilecektir.

bugün kargolar calısmıyor ne güzel teslim alacaktım paketimi oooooooooooooof bu kADAR beklediğim yetmezmi

2 saat 59 dakika kalmış :26: düşünüyorum bir çek alsam mı

canım alacakların varsa hemen al 50 lıralık ındırım cok ıyı ben ıkı tane aldım 100 lıralık ındırım ve su anda kelebeklı serıde falanda ındırım var bu haldede kullanabılıyorsun
ayrıca kızlar bu gün markafoni avealılara verdiği 25 tl lik çekin son günü 100 lira ve üzerine kullanacaklar kullansın

Son düzenleme:

Cnm markafoni avea çekleri 22 mayısta son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…