çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Merinos Pruva Tek Kişilik Pamuklu Battaniye 39,90 Kızlar evimisterde...
Merinos, Merinos Destan Çift Kişilik Pamuk Battaniye | Evimister.com bu çift kişilik 49 lira düşünenlere

Eki Görüntüle 409775 Eki Görüntüle 409774

kızlar A101 aktüel ürünleri bu arada Bim'ede bakabilirsiniz Güral pors. günlük yemek takımı var beyaz sade 26 parçaydı sanırım...

canım ben mor olan ütüyü teknosada sanki 249 liraya gördüm gibi hatırlıyorum bakmadan almayın alacaksanız

bu arada markafonide 36 liraya normal nevresim takımları var cacha markasının

Son düzenleme:
Kızlar evim.net de güzel nevresim takımları var fiyatlarıda gayet uygun

Kızlar zidaya.com da 100 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli 40 tl değerindeki kupon kodu : Annem40 kullanmak isteyenlere duyurulur :)))

kızlar tupperware mutfak ürünlerinden çok memnun kalırsınz kesinlikle,hala tanışmadıysanız mutlaka almalısınız...kalitesiz ucuz plastik ürünlerinin yerine kaliteli hammaddeden yapılmış,fonksiyonel tupperware ürünlerini tercih edin

westwingde 25 tl lik çek hangi sartlarda kullanılıyor bilen varmı kızlar davetten kazanılan 50 tl ve üzerine mi kullanılıyor

aynen öle. limit koymuşlar.10 mayıs da biticek benimde ne alsam diye bakıyorum?

bi tek worde taksıt yapıyorlar fazla bır seyde alamıyorum canak bardakdı zaten var almakta ıstemıyorum bakalım ablama sorucam ablam bsyler ısterse aksam kullanırım

ben bundan 4 parçayı wetingden 25 tl ye aldım kupon kullanarak çok kalitelilller bir spatulam eksik onuda alcam inşallah berfooo

limiti nerde koymuşlar baktım şimdi göremedm ben

25 TL nin üstünde Minimum şipariş değeri/ geçerlilik süresi sonu diye belirtmişler

selam kızlar,dün evim.nette gezinirken beğendiğim banyolin marka 3 lü klozet takımı 64.90,kargoyla beraber 70,89 a geliyordu.
ufak bir araştırmadan sonra,netteucuzluk.com sitesini buldum ve aynı takımı,kargo bedava(ups kargo) 55 tl ye aldım.dün gece sipariş vermeme rağmen,bugün yola çıktı mailini aldım ve tahminen yarın elimde olacağını belirten başka bir mail daha aldım.size de bi haber vereyim dedim.
işte yolda olan cicim :)

kipada 10 11 mayıs tarihleri arasında züccaciye reyonunda %50 indirim kızlarr durmayın koşun annem kipadan bildirdi :) tefaller kapış kapış bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…